Şimdi Ara

yeter artık çıldıracam z2 alıcam

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ama 2 ay sonra z3 sonra z4 filan filan güncelleme desteği olur mu fiyat hemen düşer mi diye korkuyorum napicam şaşırdım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: leavemealone11

Ama 2 ay sonra z3 sonra z4 filan filan güncelleme desteği olur mu fiyat hemen düşer mi diye korkuyorum napicam şaşırdım

Güncelleme desteği öyle kolay kolay kesilmez.
  • Düşünsene seneye bu zamanlar Z5 çıkacak 1 senede telefonun 3 nesil eskiyecek

Z3'te full hd yi devam ettirdilerde Z4'te 2k ekrana geçmeden snapdragon 805 kullanabilirler buda performansı uçurur.Bir taraftanda Z3C var 6 aya Z4C mükemmel çıkacaktır Z3C bu haldeyse Z4C'yi düşünemiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LawLess437

Düşünsene seneye bu zamanlar Z5 çıkacak 1 senede telefonun 3 nesil eskiyecek

Z3'te full hd yi devam ettirdilerde Z4'te 2k ekrana geçmeden snapdragon 805 kullanabilirler buda performansı uçurur.Bir taraftanda Z3C var 6 aya Z4C mükemmel çıkacaktır Z3C bu haldeyse Z4C'yi düşünemiyorum.

Sony ciddi zarar da,politika değişecektir.

• Z2 alinir.

• Az bekle z3c al cunku compactlarda bir tane atliyo sony yani z5 compact cikar ama anca 2016da

• Sony bu politikasıyla müşteriyi ürkütüyor. Arkadaş z2 alan kullanıcı daha doğru düzgün telefonu eskitemedi z3 çıkacak aynı durum z3 kullanıcılarının başına gelecek...

Hocam z2 kötü telefon değil fakat ben o kadar para verip 2 ay sonra z3 görürsem üzülürüm, bunu hangi marka yaparsa yapsın kullanıcıyı üzer.

İ
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ne alıp satsam beyler
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Z2 olabilir ama daha uzun süre güncel kalsın istersen lg g3 32 gb al. Z2 den bir tık daha üstün işlemciye sahip ve ekran çözünürlüğü olarak ta daha yüksek. Ayrıca 16 gb daha fazla hafızası var. Tek eksiği su geçirmez değil ki bence önemsiz bir detay.

• herkes ayrı telden çalıyo vay .. tovbe tovbe

• Her yeni çıkan telefonu almak zorunda değilsin veya yeni telefon çıktığında bir önceki modelini alamazsın diye bir şey yok. İşini gören bir telefon al 1-2 farklılığı var diye yeni çıkan modele gidip o kadar fazla para basmak aptallık.Git al z2
  • Iphone alabilirsin güncellik takıntın varsa

• dostum xperia z 3 nesıl eskıdı ama 2 yıl guncelleme destegı alıyor. sen şimdi z2 alırsan 2 yıl telın guncel kalır o konudaysa sıkıntın rahat ol.
  • Sırf bu politika yüzünden almayanlar var, adamlar tanıtıyor türkiyeye gerldi gelecek aldım alıyorum derken 2 3 ay geçiyor. Telefonu kullanmaya başlıyorsun 3 ay geçiyor senin telefonun yeni modeli duyurulmuş
  • Sen z2'yi al gerisini koyver

• ya valla ne düşünüp duruyom de mi zaten 2 gün sonra canım sıkılacacak atacam kenarıya

• quote:

Orijinalden alıntı: destinati0n

Sen z2'yi al gerisini koyver

+1

Butce musaitse cok kafa yormana gerek yok aslinda.

• Z1c alicam fazlada takmiyorum acikcasi. Sony guncelleme konusunda nasildir bilmiyorum ama z1c guncelleme gelse ne olur gelmese ne olur fazla bisi degiscegini sanmiyorum.

Sony bence politika olarak gayet mantikli. Cok cesit cok satilmak demektir. Sen telefonu aldiktan sonra kullanmasan yada satsan sony'nin umrunda olmaz adamlar 1 telefon cikariyor 1milyon satiyor sonra 4-5 ay sonra 2. Telefonu cikariyor yine 1 milyon satiyor yani her turlu satiyor. Bence sadece satilain ve telefon piyasasinda yukarida tutunmak icin boyle bir yontem izliyor olabilir.

Yada telefon piyaaindan cekilcekte olabilir. Elinde ne var ne yok kullanip telefon uretiyor ne kadar sarilirsa kar gozuyle bakiyor olabilir. Piyasasan cekildiknde de satabildigi kadar satar zaten

• quote:

Orijinalden alıntı: stevejones

quote:

Orijinalden alıntı: destinati0n

Sen z2'yi al gerisini koyver

+1

Butce musaitse cok kafa yormana gerek yok aslinda.

Ben de müsaitse al dedim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.