Şimdi Ara

yeter artık diyenler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
726
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar mu onlineye reality serverinde başladım sanırım sene 2004 falandı reality serveri kapanıncada epey bir serverda oynadım ancak eski tadı vermedi ya 2 gunde kapandı yada aşırı hızlı olduğu için çabuk bıktık

şuanda maya mu serverinde oynuyorum ama orasıda zevk vermiyor.

Diyeceğim şudur exp maksimum 3 olacak bir server açalım muonline yi yalayıp yutmuş gm ler olsun bizde mutlu mesut kasalım reality ortamını yeniden oluşturalım

Arkadaşlar server kurulumundan vs anlamıyorum eger kurarım vede ilgilenirim diyen arkadaşlar var ise her türlü maddi ihtiyacı karşılarım (domain,server)

yeter ki güzel bir serverimiz olsun ilgilenen arkadaşlar bana koraynetwork@gmail.com adresinden mail atarlar ise sevinirim

• öncelikle Sunu belirtmek isterim insallah beni gozetimime gore ve aklima yatan dusunceye gore soyluyorum
    1.Senin dedigin serveri artik kimse oynamaz
    2.neden diye soracak olursan cunku turkler en fazla 2 ay tuta bilir ki bunu uzatip basaranlar war 1 2 tane oda olsun canim
    3.dedigin serverde oynayacagima gider globalde kasariim hic olmasa ilerde onu paraya donusturme gibi bi dusuncemde olabilir(Cunku serverin ne zaman kapanacagi belli degil)
    4.adam aciyor 4 5 sendior sabahsi kapanior git eski post lara bak en az 300 tane gorursun
    5.insallah biri acar ve bizde oynariz ama ben 2 3 sene yapacak adami goremiorum
  • hocam

ilk olarak reality dönemindede muonline global sunucuları vardı ben her ikisindede oynadım reality deki tadı bulamadım
    ikinci olarak fazla tutmaz demişsiniz ama kemik bir kitle oluşsa yeter (ki onunda olduğunu düşünüyorum)
    üçüncü olarak bu server işine giren arkadaşlar ya ögrenci yada işsiz maddi anlamda çok bir gelirleri yok muonlineden para kazanmayı düşünüp giriyorlar ilk ayın sonundada hüsranla ayrılıyorlar benim böyle bir amacım yok ayrıca düzenli gelirim var (memurum) bu sadece bir hobi

ayrıca bu server bana ayda maksimum 50 lira yük getirir buda bana fazla koymaz. zaten ekip arkadaşı aramamda ki sebepte budur ben sadece arada kafamı dagıtmak için girip kasabileceğim seviyeli bir sunucu istiyorum.

ha son olarak 2-3 sene yapabilecek adam görmüyorum demişsiniz ben ölmezsem yada ne bileyim basıma büyük bir felaket gelmedikten sonra yapmak isterim

• o zaman ac oynayalim:) insallah uzun omurlu olur:)
  • quote:

bu server bana ayda maksimum 50 lira yük getirir buda bana fazla koymaz

Nerde imis bu makina :)))
    vds ile o dedigin sekilde bir server olusmaz.
    + o alacagin pc ile insanlar muonlineden bezdirirsin :)
    + Memur olman insanlari hor gorup para kazanc falan ayip oluyor acik olan serverlar var sen kasmasini bilmiyorsan kimsenin sucu yok
  • Aylardir girmiyorum foruma ayni zamanda mu online'a bitmedimi hala yaw mu online :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: PoSTeD

quote:

bu server bana ayda maksimum 50 lira yük getirir buda bana fazla koymaz

Nerde imis bu makina :)))
    vds ile o dedigin sekilde bir server olusmaz.
    + o alacagin pc ile insanlar muonlineden bezdirirsin :)
    + Memur olman insanlari hor gorup para kazanc falan ayip oluyor acik olan serverlar var sen kasmasini bilmiyorsan kimsenin sucu yok

hocam kesinlikle herhangi bir şekilde aşagılama amacı gütmedim sadece açılan türk sunucular neden hemen kapanıyor sorusunun kendimce cevabını verdim.
    ikinci olarak kasmayı bilmiyorsunuz demişsiniz bu özelliklerde türk sunucu bulursanız kesinlikle oynarım son olarak da 50 lira öylesine yazılmış bir rakam ama sunucu çok sıkıntı olmaz ben senelerdir web tasarım işindeyim az çok sunucu piyasasını bilirim.

yukarıda ki arkadaş aç o zaman oynayalım demiş benim istediğim tarzda bir oyun açmak için deneyim gerekir (ki mu online sunucusu anlamında herhangi bir deneyimim yok ) bu yüzden ekip gerekir.

kolay gelsin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    YETER LAN BU DERSLER NE
    2 yıl önce açıldı
    Bu Kadar Troll Yeter
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İmzamdaki Msn ekle yardimci olayim sana bu konuda ne gerektigini nasil yapilacagini giris gelisme ortalama Sonuc :)

Ciddiyim tabiki paralarin heba olmadan once ön konusma yapalim guzel butun bilgiler mevcut bende hepimizide yeter
  • valla sen kararlıysan ben beyaz pcyi(eski pclerden :D) çıkarayım içinde bütün server kurma prolarım duruyor senelerdir kurmadım bi tane ama 10 dk de alışırım :D herşeyi ayarlarız ama gene iş sende bitiyor
    edit:adam kimseyi aşağılamamış beyler hemen emraha yatmayın adam sadece bizim gibi seneler önce adam gibi bi server a denk gelmiş sonra o server a kaymışlar adam onun gibi kendi güzel bi tane açıp adam gibi oyununu oynamak istiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -_GHoST-_-MaCHiNe_- -- 8 Kasım 2010; 11:06:37 >
  • cok guzel soyleniyor ama su an itibari ile kasacak server var istedigi istishami kurabilir o dediigi exp oyuncuusu yok kim ne derse desin en saglam playeri de gorduk exp yukselt derken :) arkadas 3x den bahsediyor oyle bir kefil olmaliki o acilan serverda 24 ay bir kere kesin kapanmamali sizde 3x 3-4-5 ay kasip kapanmasi nasil can sıkar benden ii bilirsiniz gene buraya gelip yazp 10 gun sonra bakacaklar gelir gecer boyle seyler aldirmayin her ay biri cıkıyor dedigimiz gibi biz kurulum yapiyoruz vemuonline.com istanbulmu.com kurulum yapilmis serverlar inceleme yapilabilir
  • hocam 3x in oyuncusu var yada yok (ki eski oyuncuların birçoğu zor server istiyor) üstte de nedenlerimi sıraladım tekrar etmeye gerek yok server ve domain ucretleri tarafımdan karşılanacaktır.

yukarıda da belirttiğim gibi oyun kurulumu,yönetimi hakkında pek bir bilgim yok olmasına gerekte yok zaten bu konuda yeterince saglam arkadaşlar var önemli olan saglam bir ekip kurmak

bu konuda yardımcı olmak isteyen arkadaşlar koraynetwork@gmail.com a mail atarlar ise sevinirim (mesenger degildir)

herkese kolay gelsin
  • Tamam muturkiyem@hotmail.com.tr ekle ben herseyini kuracagim makina vs kirala sen ben kurulumu bitirince sifreni degistir.

hic bir ucret vs talep etmiyorum herseyi dedigin gibi edecegim ama sen bana oyle bir garanti verecenki fatura ile 6 aylik bir dedicated alacaksin
    o dedigin ortam ancak oyle ordan cıkıp gmail vs bırakin bu isleri cok anlayan yok bu isten hayel kurmayi bırak dedigim gibi msn imzamda mevcut herseyi dedigin gibi yapacagim ama dedicated 6 ay fatura ile gostercen sonra o exp de acacaksin insanlari bos olmadigini da ıspatlarsin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.