kime ne kadar para veriyorsalar bize de güvenip veriyolar o paraları
geçen sene Fenerbahce o kadar para harcamasına ragmen hala kardaymış. neden? kombine ve fenerium...vs
bizde aynı şekilde destek olmalıyız. zaten desteklıyoruz fakat maddi anlamdada bişeyler beklıyor klup
sakin ol dostum sinirlenme ne esip gürlüyon anlat bakalım hangi rüzgar attı seni buralara?
Fb Nereye kardaymis 300 milyon euro parayi öderler artik bosversene nasil ödiyceklerse. Forma ve ürün 50 verince 50 si klube kalmiyor zaten ayrica konu tartisildi
Konu tartışıldıysa sorun yok. K.bakmayın. modlar konuyu silebilirsiniz
ulan bizim paramız millete niye batıyor sanki çaldık elalemden
böyle para konusunu tartisanlarinda takima bir tl faydasi yoktur genelde.
Toplam Bütcesi YB takiminin 2 3 milyon isvicre franki Fb gidip 4 milyon euro bonservis vermis yuh be birde bizim aldiklarimiz göze batar. Prensip olarak bu tarz konulara girmem rakip takimlar icin ama bizdeki medyanin ne kadar yanli olduguda ne belli. O oyuncu herhangi bir isvicre takimi istese en fazla ederi 4 500 bin sivicre frankini gecmezdi bu kafa yapisindan ne zaman vazgecilecek hayret.
aga onu bunu bilmem de her konuda farklı bir oyuncu ismi yazıldıgında kafasına kadro çizen oluyor o beni benden alıyor yahu maliyeti de geçtim
quote:
Orijinalden alıntı: Avatar:TheLastAirbender
sanırım bu arkadaş thatsright olması lazım
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme