Şimdi Ara

Yeter artık obp 70 boşa çalıştığımı hissediyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
704
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 4 yıl önce boşa Anadolu lisesi kazanmışız şu obpye sınırlama gelsin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Tamam da kardeşim lisede de biraz çalışsaydın keşke 70 obp nedir çok düşük hadi 82 falan olsa neyse yatıp yatıp buraya geliyorsunuz son sene sonra OBEPE HAKSIZLIK ÜHÜHÜ diye ağlıyorsunuz komik.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benimde 71di.
    7500den 10800e attı. 3bin falan

ama sıralaman ilerledikçe daha az atar. mesela 5bininci olsan 7bine atar. 3bininci olsan 4bine atar. bininci olsan 1400e atar.

boşa çalıştığın yok.moral bozma devam et. dont stop.
  • benimde 71 :((((
  • OBP 65, bu sene kırıldı. 280 k dan 400e attı. artık 2018 için tekrar sınava hazırlanıcam..yada 2 yıllık adalet okuyup üzerine dgs yapıcam böylece obp saçmalığından sıyrılmış olucam..

ayrıca insanları düşük obpli diye suçlamak yanlış. benim okuduğum lisede hocalar not cimrisiydi..bunuda göz önüne almak gerekr
  • benim şuan 65 lise boyunca yattım yine olsa yine yatarım aptal okul sınavlarına çalışacak halim yok ama diyeceğim tek şey temel liseler son sene parayı basıp not yükseltiyolar sadece buna karşıyım

• opetçi kardeş 20kdan mezuna kaldım gerekirse 5 yıl hazırlanırım lisede not için yavşaklık yapmadım çok şükür yattın lafına gelince notlarım düşük değildi ama 50den yukarı sözlüm yoktu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • gezginherif G kullanıcısına yanıt
    Katılıyorum kardeşim hem her okulun sınavı aynı zorlukta değil temel liseler yazılı yapmıyo bile her okuldaki hoca ve zorluk farklı

• Ya bencede genelleme yapılmamalı kendi yaşadıklarıma göre yazıyorum beden dersinde yok topu yanlış atmışım yok ayakkabı doğru olmadı vs vs sonuç... yazıklar olsun keza müzik içinde yaşadım yazılılarin zorluğuna bisey demiyorum resmen okulum öğrenci ezme kafasında tabiki çalışılacak ama bana yanlış geldi bu tutum yapmayın obp düşük olana yatmışsın tüm lise boyunca demek cok saçma :D benimkide yeterli değil hedefim için ama bu demek olmuyor ki kendimizi boşa çalışıyorum moduna sokalım 1 soruyla kaç bin fark atılıyor biraz kırık obp ile tıp kazanların konularına bak istersen bunlar lafta kalıyor çalışmaya devam.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kıngbeken98

Katılıyorum kardeşim hem her okulun sınavı aynı zorlukta değil temel liseler yazılı yapmıyo bile her okuldaki hoca ve zorluk farklı

Öyle rekabetçi liseler var ki 11- 12.sınıfta (ki bunlar devlet lisesi), öğrencilerinin obpsi iyi olsun diye şişirme notlar verip, ders işlemek yerine YGS LYS işleyenler vardı. Bu bahsettiğim lise devlet lisesiydi.

Zaten temel liselere hiç girmiyorum. Okulun parasını ödeyip okula en fazla haftada 1 gün gidip mezun olanları gördüm.

obpnin adam gibi bir etkisi olacaksa bu yönde EĞİTİMDE FIRSAT EŞİTLİĞİ getirmeleri gerekiyor. Bir öğrenci parası yok yada sbs si düşük diye hayatı boyunca cezalandırılmamalıdır.
  • Devlet liselerinin topunun amk.
    Fen lisesinden mezun oldum.4 sene boyunca bize doğru dürüst ders anlatmadılar.İşi özel kursa vurdu hocalar.Özel derse gidersen çok sağlam temel+ iyi notlar elde ediyordun.Hocalar senle arkadaşın, kankin gibi muamele gösteriyorlardı.Gitmedim.Özel kursa kendi hocama niye gideyim?Adamın işi anlatmak değil mi?Neyse onu geçtim artık.İsterse bir b*k öğretmesin.AMA yazılılarda ısrarla zor olimpiyat soruları soruyorlardı.Neden mi?Gelişelim diye.Senin o skik yazılından 40 dk boyunca ne öğreneceğim de bana tutup olimpiyat sorusu soruyorsun.İstisnasız 4 sene burnumuzdan getirdiler.Okula 470-480 puanla giren çocuklardan bir çoğu öğretmenlik yazdı sktir oldu gitti.Bu muydu o öğrencilerin hayali?Bu muydu sbs denilen skimsonik sınava yıllarını vermenin karşılığı?

Birkaç devlet lisesi dışında(köklü, reklamı yapılan, gözlerin üstünde olduğu okullar),

İSTİSNASIZ fen lisesi de dahil olmak üzere bütün devlet liseleri çöptür.Keşke zamanımda olsaydı da 4 sene temel liseye gidip mis gibi hormonlu notlarım olsaydı.Oh, 4 sene tek derdim YGS/LYS kasmak olurdu.Sözlüsü ayrı dert, yazılısı apayrı dert, yok bilmem haftada 1000 soru.Skerim devlet liselerinin topunu.Fen liseleri böyleyse artık ben Anadolu liselerini hatta Endüstri lisesi falan düşenemiyorum artık.

• Of ne saçma insan topluluğu

• Benim de 70'ti 4600'den 8100'e attı. Ankara'ya girecekken Marmaraya girdim.

• Benide tm3 de 34 den 44 e atti

• Son sene fen lisesinden temel liseye geçtim. Ortalamam 98,8 gibi bir şey oldu bu son sene. Fen lisesindeki arkadaşlarımda sorduğumda 9-10-11de 90 bandında dolaşanların notu 97 olmuş. Anlayacağın yazılıları kolay yapmışlar notlar şişmiş. Arkadaşın dediği gibi keşke daha önceden açılsaydı da 4 sene gitseydim temel liseye. İstanbulda ankarada harika okullar var fen lisesi olsun anadolu lisesi olsun. Ama diğer şehirlerde devlet lisesindeysen pek bir artın olduğunu söyleyemem

• abi çalışaydınız

• Gaddarblue kullanıcısına yanıt
    ABİ HAYATIMDA OKUDUGUM EN MANTIKLI YAZILARDAN BİRİ VE ŞU ANDA ÖSYM YADA MEB BU YAZIYI YAYINLAMALI....

düz lisedeydim hocallarin hepsinin amqqqqq....
    onlar yüzünden lise 4 boşa gitti..
    onlar yüzünden ygs lys bile odaklanmadan hep ezbere okul sınavlarına hazırlanıyorduk.
    benim bir arkadaş var çokk yüksek puan almasına ragmen teoda gitmedi FEN LİSESİNE direk para verip temel liseye gitti.ARTIK SİZ ANLAYIN MEVCUT SİSTEMİ.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheReedS

benimde 71di.
    7500den 10800e attı. 3bin falan

ama sıralaman ilerledikçe daha az atar. mesela 5bininci olsan 7bine atar. 3bininci olsan 4bine atar. bininci olsan 1400e atar.

boşa çalıştığın yok.moral bozma devam et. dont stop.

hocam yanlışınız var benim arkadaş 800 oldu 92 oyp ile 1800e düştü 70 oyp ile 1000 olan adam 4kya falan düşer maalesef acı ama gerçek
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.