Şimdi Ara

AYT NE KADAR ARTAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
735
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bugün ki ayt denemesinden 38 net yaptım millet bu neti matematikten yapıyor 21 mat 17 fen geldi 30 35k gelsin istiyorum hep ayt de hızlı yükseleceğimi iyi netlerim olacağını düşünmüştüm konu eksiğim çok yok (hala konu çalışıyprum) ama daha 50 göremedim çalışma sıklığımda bu aralar arttı yani ondan kaynaklı olacağını sanmıyorum ama çok istekli çalışmıyprum mecbur olduğum için masa başına oturuyprum bundan sonra ayt mat branş denemesi sıklığını haftada 3 e çikarsam etkisi olur mu şuan zaten tekrar amaçlı sb fasikül çözüyorum fenden denemeye başlamadım daha nasıl netlerim kalıcı artar ayt adına tavsiye verirseniz çok iyi olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mezun10k -- 9 Nisan 2023; 17:42:11 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Rez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • en hızlı net artırılan yerler ayt fende kimya ve fizik 12 konularıdır, biyoloji ve mekanik için sebat etmeniz gerekiyor. tyt'niz iyiyse dediğiniz sıralamayı yapmak işten bile değil.

• ayt matematikte branş denemesinin çok bir şey katacağını sanmıyorum çünkü netlerinizden anladığım kadarıyla konu eksiğiniz var, denemeleri çözmeden önce konuları bir soru bankası vasıtasıyla iyice oturtmanız daha yararlı olacaktır.

• jgmemento kullanıcısına yanıt
    şubat başinda geo hariç ayt mat konularım bitti denemelere geç başladım ayt matın ilk 10 15 sorusu yani temel kavram kısmı beni zorluyor birde geo da 3 4 net geliyor katı cisim yok birazda analtik eksik genel log dizi ve trigodan çok yanlış gelmiyor orta seviye ise deneme birde sanırım tekrar polinom bakmam lazım geo da pratik istiyor ayt fen tekrarlarına başlamam gerekiyor sadece biyoloji de eksiğm biraz fazla 6 net civarı geliyor o da
    tyt de 75 85 arası
    teşekkür ederim cevapladığınız için

• hocam otur matematiğin güler yüzünden konu çalış 1 2 saat ara ver sonra sorulara otur orta zor soruların bulunduğu videolardan izle çözüm videoları olsun direkt. çok kısa zamanda net artar fende ise sadece mebden çalış hemen ardından sıcağı sıcağına soru tarzlarını olabildiğince fazla görmeye çalış

• 3Rayy kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim fene daha çok ağrlık vereceğim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sen bensin, msude 90.50 hesapladim hedef ilk 50k ama toderde 35 ayt yapmisim. herkes artar artar calisirsan dedi boyle boyle nisani ortaladik.

gecen sene yks22de 42 ayt netim vardi zaten.

aytde chernobyl gibi patlayacagim ama hayirlisi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • trolldetector kullanıcısına yanıt
    nerde hata yapıyoruz bilmiyorum ya da bi şeyi mi eksik yaptık inşallah şu 2 ay ayt ye yarar da kurtulup gideriz

• uygulamayı siliyorum 60 net yaparsam açıp yazıcam yapamazsam zaten tercihler de gelirim buraya
    çok yoruldum bıktım ama hâlâ tek çarem çalışmak çünkü hiçbir şeyi hakedecek seviyede değilim şuanlık
    İnşallah hedeflerimize ulaşırız bu sene
    İyi çalışmalar

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.