aslında bi sorunum yok ama dişime göre ogame,managerzone,arasıra sehemgame(ikidebir büyüklerin paralarını çalmaktan bıktım 3.düm 46ya düştüm bakmadığım için) yani bunlar güzel oyunlar ama yetmiyor bunlarda yapılacak iş çok kısa sonra araya bi youn sıkıştırsam cp yeni bişeyler gelene kadar sıkmaya devam etçek hep aynı şeyler thecrims de ikidebir karılardan hastahanelik olmak iyicene bıktırdı dragon fableye başlarım ama hep compyutere karşı böle herkes karşı karşı olabilse popomundo oynadım hiç bahsetmiyeyim daha biçok şeyi denedim ama olmuyor güzel başından kaldırmayacak ama ogame gibi zevklide bi oyun çıksa
Oynamadığım online oyun ruaxla travian kalmış
ruax da efsaneydim bıraktım travian boşverrr geç yeterrr artık yaw doğru düzgün bi oyun olsa ne bilem cp nin aynı şeilde iş oyunu olsa iş hayatına atıl ama istediğin p.m leşmeyi yap sonra git anlaşma çek ne güzel olurdu yada dragonfable nin karşılıklı oynanabilirlisinede razıyım
quote:
Orjinalden alıntı: karamaskof
ruax da efsaneydim bıraktım travian boşverrr geç yeterrr artık yaw doğru düzgün bi oyun olsa ne bilem cp nin aynı şeilde iş oyunu olsa iş hayatına atıl ama istediğin p.m leşmeyi yap sonra git anlaşma çek ne güzel olurdu yada dragonfable nin karşılıklı oynanabilirlisinede razıyım
Güzel olurdu hemde çook
oynamamanın en iyi yolu oyunu ilk gördüğünde kayıt olmamak Yoksa içinde dert oluyo wezik kalmak oyunda güçleniyosun mecbut
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme