Şimdi Ara

Yeter Artık! Turkcell Milyonlarca TL Dolandırıyor!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
1
Favori
798
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • e-Yayınlarda KDV %1'den %18'e çıkmış. Tamam buna artık bir şey diyemiyoruz - devletin vergi politikasını eleştirecek değilim.
    Ancak Turkcell neden 1-2 TL fazla alıyor benim taahütüm olmasına rağmen? Ben 1-2 TL az ödeyebiliyor muydum da anlaşmalı bir ücretin 1-2 TL üstünü alabiliyor?
    Ayrıca neden alıyor? e-Yayın mı lan bu GSM işi? Dergilik istemiyorum ben iptal edin sanki kullanıyorum da vergisini vericem - zorla ekliyorlar pakete. Kendi cebinden ver benim taahhütüm var - %500 de olsa vergi bana kitleyemezsin bunu. Ne yapabilirim bu konuda? Kimi kime şikayet edicez ayda 15 tane Tüketici Mahkemesi açmaktan yoruldum gerçekten.

EDIT: VFone'a geçmeye karar verdim 79 TL'ye 10+10 GB paketi varmış. TCell'e 130 TL ödeyeceğime.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaximillianFoe -- 23 Ocak 2019; 15:17:34 >

• Her numara tasimaya gittigimde yalvariyorlar faturaliya geçmem icin.nedenini bildigimden gecmiyorum. Milyoner olsam faturasiz kullanirim ne var sanki faturada?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Taahhüt olması vergi size yansıtılmaz demek değildir, vergi değişimleri sizin ve firmanız harici yapılan duzenlemelerdir, ha siz istemeden sizi dergilik uyesi yapıyorsa olmaz tabi ki

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • turkcel bu yapar😁

• Turkcell ile alakası ne konunun onu anlamadım.. bu vergi.. taahütler satılan ürünün fiyat sabitlemesi ile alakalı. vergileri kapsamaz. taahüt formlarında yazar zaten. vergiyi devlet alır. hem bizden hem turkcell den
  • Operatör değiştirin.
  • Degisdirin gidin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kullanma zorunluluğun yok ki ? Fazla olduğunu düşünüyorsan kapat, başka operatöre geç. Tüketici mahkemesi falan boş, bu ülkedeki firmaların üzerinde devletin hiç bir geçerliliği yok, patatesi soğanı denetleyemeyenler koskoca milyar dolarlık Turkcell'i mi denetleyecek yada söz geçirebilecek ? O yüzden dolayı son kullanıcı olarak sana en uygunu bulmak ve kullanmak senin yükümlülüğünde.
  • gerçekten efsane yorumlar var arkadaşlar, vergi değişimleri sözleşme dışında olan unsurlardır, TT de de aynı vergi artışı faturaya eklenmiştir, üst yorumlarda tüm sözleşme ve taahütlerin vergi ile ilgisi olmadığını belirttim, bu noktada taşıma yapmanın ne yararı var, sizin gazınız ile arkadaş yok yere taşıma yapsa bir sürü ceza ödese vermiş olduğunuz yanlış gaz ile destek mi olmuş olacaksınız.

burada sıkıntı tüm firmalar faturayı detaylı incelediğinizde paket fiyatınızın bir kısmını data bir kısmı görüşme bir kısmı dergi gibi kısımlara dağıtıp vergi oranı düşük hizmetlerle bir dengeleme yapmaya çalışıyordu, devlette bunu fark ettiği için eyayına vergiyi döşedi. TT de de aynı durum var şuan benim faturada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maaart -- 27 Ocak 2019; 22:49:39 >
  • degistir oparatorunu sen kardesim

• Yahu ben Dergilik hizmeti istemiyorum; buna uygun paket vermiyor firma bana.
  • Ayrıca ben 100 TL'lik bütçe ayırmışım fazlasını ödeyecek gücüm yok. Vergiler %200'e çekilirse ödemek zorunda mıyım? İptal edip taahhütümden cayma ödemek zorunda olamam. Alım gücüm düşüyor sonuçta. Ben 100 TL ödeyeceğimi taaahhüt etmişim.
  • dolandirma deyince turkcel akla gelir:d

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.