Şimdi Ara

YETER ARTIK YA !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeter artık bıktım benden buraya kadar. Bırakıyorum. Son 20M param ile upgrade yapayım dedim. Mirage +4 e geçerken yandı. 20 tane FP den bir tanesi bile +6 olmadı. 1500 manner var, premium var. Nasıl olacak bu iş. Saatlerce Harpy, Troll dönüyorum bi .ok çıkmıyor. Millet kosp ile itemin anasını ağlatıyor, bize düşen bir hiç.
    Sıkıldım artık bırakıyorum. Charla ilgilenen pm atsın. 60 Kasar Hood (+7 Iron Crossbow,+7/12 FP Set,+8 Dex Takılar,+7/70 Kukry Dual). Yanında da 54 Warrior ve 41 Priest var. Oyunun .oku çıktı bence kosp kullanmıyorsanız sizde bırakın.

• bence devam et.banada oluyor bööle şanssızlık ara sıra.ama yakında şansın döner
  • bencede devam et hatta buraya pmni yaz bende olimpiadayım kasarsın
  • tamamen şansszılk olmuş bencede dewam et yavaş yavaş kosp bitti yapanlarda sıkılıp bırakıyolar batırıyolar hesalarını o yüzden dewam et derim ben 20 tane fp yi bana versen sana 15 tane +6 rahat rahat veririm premiumda yok sen biras hırs yapmışsın
  • Hemen Bıkmaa
  • abi bana verebilirsin :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: tahqra

abi bana verebilirsin :D
    aklınız fikriniz bedavacılık
  • kardes senin char ile istersen takas yapabiliriz edena da 60 lvl blade master verebilirim.

eger olur diyosan pm at msn adresini ver msnden konusalım
  • verirsen accountu kabul ederim yani o sorun deil zaten benim 51 lwl lik adam gitti bari 60 la oynayalım tabiki verirsen
  • Bana şans getirdiniz mi desem ne desem ? 4 Abyys vardı kırdırayım dedim O3 de ve
    resimde görlüyor gerçi ilkinde Priest Chitin Helmet ikincide Shard geldi :)

http://img340.imageshack.us/my.php?image=20065800561vv.jpg

• çok şanslısın
    bi okadarda şanssız
    ama umarım bu shard dan sonra oyuna dönersin tekrar
  • Dostum sen sadece itemlerim yandı diye oyunu bırakmaya niyetleniyosun. Benim ilk kastığım char areste lvl 56 iken hacklendi ve acc komple gitti. En az 10gb lik item vardı charda sen bırakıyosan şimdi sadece kaçmış olursun bence. Sen dinle beni kas o adamını. Bide dagger a dönersin bak hazır shardda çıkmış manyak np kasarsın. Sen dinle beni bırakma oyunu
  • senın yerınde olsam bırazdaha sabrederdım... cunku ben kendım sabrettım ama sonunda bende bıraktım cunku elımde kazandıgım ozellıkle gercek hayatta bu oyun yuzunden bısey kazanamadım ve kaybettım dogrusu...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi charissma -- 8 Mayıs 2006; 10:50:26 >
  • bırgun mutlaka cıkar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.