Şimdi Ara

Yeter bıktım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Zed katarina fizz ve lee sin gereksiz hasarından bıktım. Bu herolar yüzünden mid lane oynanmıyor . Cas yada aurelion sol oynuyorum ben 1-2 skil atıyorum adama 200 vuruyorum manam bitiyor adam geliyor 2 skil atıyor şimşeği patlatıyor tutusturu koyuyor ölüyorum.Eskiden tutustura karsı bariyer baya iyiydi Şimdi oda olmuyor . Bu heroların damagesi düşürülsün. bu herolar varken insanlar neden Aurelion sol azir ne bilim cass oynasınlarki ? en çok koyanda 21 yaşındayım aurelion sol oynuyorum 2010 doğumlu cocugun zed alıp beni kesmesi cocuk bildigin waka waka sarkısı cıktıgı yıl doğmuş .

• Damagesi'nden sonra okumadım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sen de alacaksın o zaman o saydığın herolar metada çünkü ve elektrik ver en güçlü rün şu an
  • Cassin 2 lvlde kesemiyecegi hero yokken bunları demek

• 2010 doğumlu...

• cass hepsinin ctsi iken söylenen bu sözler üzdü.
    Kolsuz gibi ulti kaçırırsan o başka tabi, ultiyi de gerek yok gaz bulutu tuttursan o bile yeter.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi falldownnn -- 2 Nisan 2018; 8:26:44 >
  • oyun meta dışında hero oynamani istemiyor çünkü

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Android den bıktım artık
    12 yıl önce açıldı
    Artık Yeter İntihar Edicem !!!
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • falldownnn F kullanıcısına yanıt
    cass'in ne Q tutturup vurduğu anlamsız hasarı ne TF'de takımı felç etmesi koyuyor.. o s*ktuğumun gaz bulutu kadar beni sinir eden birşey yok.. yavaşlatsa gene razıyım.. hareket kısıtlama özelliği nedeniyle kaçış yada gang mekaniklerini kullanamıyorsun
  • sil oyunu o zaman
  • waka waka şarkısı çıktığında doğmak
  • Yeter

• Meta malesef suikastçılar bufflandı. Ya ctleyeceksin ya da oyunu uzatıp düşmelerini bekleyeceksin. Zedin karşısına ekko al mesela. Mal olsa ezilmez ekkoyla zede. Kata karşısına Fizz; Fizz karşısına malzahar. Tabi oyunculuk önemli kolsuzsan dodge yeteneğin yoksa topta tank oyna

• Yorumundan ligini tahmin ederek max silver4 -30 lp olduğunu anlamam hiç zor olmadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: 34HIL34

Yorumundan ligini tahmin ederek max silver4 -30 lp olduğunu anlamam hiç zor olmadı
    Gold 4 üm

• quote:

Orijinalden alıntı: Furkovic

Gold 4 üm

Alıntıları Göster
    egoistin teki umursama genelde her konunun altına yazar bunu
  • Adc ve mide tövbeliyim aldığımda ise rengar zed yasuo kata banlatırım bizim takım alıp feedlemesin karşısı alıp teklemesin

Gerçi genelde 5 kişi giriyoruz oyunun zevki kalmadı benim için tek başıma

• quote:

Orijinalden alıntı: schizzo

egoistin teki umursama genelde her konunun altına yazar bunu

Alıntıları Göster
    Bence de bir kırıklık var kendisinde, bilerek yapıyorsa sıkıntı yok ciddi ise kırıklık hadsafhada.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.