Şimdi Ara

Yeterli Bellek Olmadığı İçin Fırça Kullanılamıyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sorunsuz bir şekilde kullandığım Adobe Cs6 Programı, bilgisayarımı güncelledikden sonra aşağıda ekte gördüğünüz hatayı veriyor.Yeterli Bellek Olmadığı İçin Fırça Kullanılamıyor

• Bu seferde ekte gördüğünüz hatayı alıyorum. Yeterli Bellek Olmadığı İçin Fırça Kullanılamıyor
  • biryildizparcasi kullanıcısına yanıt
    Program orjinal mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Orjinal değil.
    Bir çok nedeni var anladigim kadariyla. Ama yapabileceklerinizi anlatayim. Donaniminizin iyi oldugunu varsayarak programi sifirdan kurun. Daha dusuk bir surum kurun. Belleginizin baska programlar tarafindan isgal edilmedigini kontrol edin. Bu dediklerimi yapabilirsiniz, cozume ulasacaksiniz.

• Benim anlamadığım düne kadar sorunsuz kullandığım programın win10 güncellemesi sonrası kullanamam oldu. Sorun acaba güncelleme ile ilgili olabilir mi ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Son cikan windows 10 guncellemesinde belirli hatalar var. Olabilir. Crack programlara karsida Windows 10 da bir onlem var. İsletim sisteminizi sormadim fakat o yuzden crack olup olmadigini sordum. Uzaktan yardimla elimden gelen bu. Dediklerimi yaparsaniz muhtemelen cozume kavusabilirsiniz.(Son guncellemeyle beraber Windows 10 ozellikle standart surum de bellek sorunu genel anlamda var, bilgisayar yavaslik vs)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.