Şimdi Ara

Yeterli fps alamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şu anda i3 3220 işlemci ve msi geforce gtx 1050 takılı pcde fakat oyunlarda düşük fps ile oyun oynayabiliyorum(misal cs go da 100 fps alıyorum) lakin nette araştırma yaparken aynı özelliklere sahip bi pcnin videosunu izliyodum 140 150 fps alıyodu videoyu çeken adam sizce bunun sebebi nedir

• O videodaki adam:
    Oyunun ayarlarını kısmış olabilir.
    Nvidia control panel'den bazı ayarlarla oynamış olabilir.
  • Rakanoth kullanıcısına yanıt
    Bende bütün ayarlar low onda problem yok ama acaba windowsu tekrar kursam pc ye faydası olur mu sence ?? Ya da nvdia sürücüsünü kaldırıp bi önceki sürümlerden yüklesem faydasi olur mu ??
  • mezunadam06 M kullanıcısına yanıt
    Ramleriniz dual chanell mı?
  • Hayır değil
  • nvidia driverların güncel olmayabilir.
    panele bak ayarlar yüksekte olabilir. csde hiç önemi yok zaten ayarların al en düşüğe oynamayı rahatlatır hem.
    ayrıca bilgisayar eskiyse performans da düşmüş olabilir.
  • Hocam nvdia driverlari güncel onda bi sorun yok ayarlarıda düşüğe alıp giriyorum ama pc biraz eski onun etkisi olabilir ama bana 90 100 fps de çok düsük geliyor başka bi sorun var ama çözemedim hâlen daha
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SİSTEMİMDE Kİ DÜŞÜK FPS
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hocam sonuç olarak cs source engine kullanan bi oyun. o da daha çok cpu ya biniyor. senin işlemci de biraz eski, o yüzdendir. o videodaki adamın işlemcisi seninkinden daha iyi ise fps si de daha çok olur.
  • yani daha iyiden kastım hem durumu daha iyi (daha yeni) ve ayrıca overclock yapılmış da olabilir.
  • 1 işlemci açıkları performasnı düsürdü windows update yaptıgın anda zaten performasn kaybettin

2.cs go ya update geldikçe sistemin fps si düsüyordur

örnek olarakta gta 5 ilk çıktıgında 2 çekirdek işlemcilerle çatır çatır oynarken son güncellemesinde 2 çekirdek işlemciler takılma yapıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: mezunadam06

Bende bütün ayarlar low onda problem yok ama acaba windowsu tekrar kursam pc ye faydası olur mu sence ?? Ya da nvdia sürücüsünü kaldırıp bi önceki sürümlerden yüklesem faydasi olur mu ??
    Bilgisayarına en son ne zaman format attın???
  • MTT OnLine kullanıcısına yanıt
    6 ay oldu
  • mezunadam06 M kullanıcısına yanıt

Benzer videolarıda inceleyin ayrıca beklediğinden az performans alan single chanell ram kullanan forumdaşlar ram eklemesi yapıp dual chanella geçince performanslarının arttığını söylediler. Tabi ki diğer fikirleride gözden geçirip aklınıza yatarsa sisteminizde ki ramin birebir aynısını alın. Aynısını bulamayacaksaniz ayni gb mhz cl (hatta mümkünse aynı chip) olan bir ram alıp ekleyin

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.