Bildirim
Yeterli fps alamıyorum
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
O videodaki adam:
Oyunun ayarlarını kısmış olabilir.
Nvidia control panel'den bazı ayarlarla oynamış olabilir. -
Bende bütün ayarlar low onda problem yok ama acaba windowsu tekrar kursam pc ye faydası olur mu sence ?? Ya da nvdia sürücüsünü kaldırıp bi önceki sürümlerden yüklesem faydasi olur mu ?? -
Ramleriniz dual chanell mı? -
Hayır değil -
nvidia driverların güncel olmayabilir.
panele bak ayarlar yüksekte olabilir. csde hiç önemi yok zaten ayarların al en düşüğe oynamayı rahatlatır hem.
ayrıca bilgisayar eskiyse performans da düşmüş olabilir. -
Hocam nvdia driverlari güncel onda bi sorun yok ayarlarıda düşüğe alıp giriyorum ama pc biraz eski onun etkisi olabilir ama bana 90 100 fps de çok düsük geliyor başka bi sorun var ama çözemedim hâlen daha -
hocam sonuç olarak cs source engine kullanan bi oyun. o da daha çok cpu ya biniyor. senin işlemci de biraz eski, o yüzdendir. o videodaki adamın işlemcisi seninkinden daha iyi ise fps si de daha çok olur. -
yani daha iyiden kastım hem durumu daha iyi (daha yeni) ve ayrıca overclock yapılmış da olabilir. -
1 işlemci açıkları performasnı düsürdü windows update yaptıgın anda zaten performasn kaybettin
2.cs go ya update geldikçe sistemin fps si düsüyordur
örnek olarakta gta 5 ilk çıktıgında 2 çekirdek işlemcilerle çatır çatır oynarken son güncellemesinde 2 çekirdek işlemciler takılma yapıyor -
Bilgisayarına en son ne zaman format attın???quote:
Orijinalden alıntı: mezunadam06
Bende bütün ayarlar low onda problem yok ama acaba windowsu tekrar kursam pc ye faydası olur mu sence ?? Ya da nvdia sürücüsünü kaldırıp bi önceki sürümlerden yüklesem faydasi olur mu ?? -
6 ay oldu -
Benzer videolarıda inceleyin ayrıca beklediğinden az performans alan single chanell ram kullanan forumdaşlar ram eklemesi yapıp dual chanella geçince performanslarının arttığını söylediler. Tabi ki diğer fikirleride gözden geçirip aklınıza yatarsa sisteminizde ki ramin birebir aynısını alın. Aynısını bulamayacaksaniz ayni gb mhz cl (hatta mümkünse aynı chip) olan bir ram alıp ekleyin
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X