Şimdi Ara

Yeterli sistemde FPS düşüklüğü ve drop

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, ben yakın zamanda yeni bir sistem topladım eskiden de bir ekran kartım vardı sisteme onu taktım. Fakat son zamanlarda yaşadığım basit oyunlarda bile saçma drop sorunları beni çok irite etmeye başladı ve buna bir çözüm arıyorum. Sistem altta verdiğim şekilde;

H510M Anakart

İ5 11400F İşlemci

8x2 16 GB Crucial Ram

Gtx 1050 Tİ Ekran Kartı (Gigabayte)

FSP 600w Güç Kaynağı

Samsung 128 gb eski nesil ssd

1 TB WD Harddisk

İşlemcide veya ekran kartında herhangi bir şekilde ısınma yok, bahsettiğim saçma drop sorunları CS:GO'da vs oluyor. Tek şüphelendiğim olay sistemi aldıktan bir süre sonra korsan windows ile etkinleştirdim. Aklıma tek gelen bu, yardımlarınızı talep ediyorum.

• Oyunları hem ssd de hem de hdd de denedinizmi kurup yani ikisinde de yapıyormu. Bunun nedenleri biraz çeşitli olabilir. Diskler çok eski ise olabilir.

Psu eski ise olabilir. Gerçi kart psuyu çok zorlayabilecek bir kart deil ama psuda sorun varsa kart seçmez. Tekrar mümkünse format atın bakın, fakat windowsu hemen etkinleştirmeyin.

Kurduğunuz şekilde korsana çevirmeden deneyin bakalım yine aynı sorunlar olacakmı , olursa işletim sistemi ile ilgili değildir. Isılarda da bir fazlalık yok diyorsunuz madem bir deneyin bunu.

Elde varsa başka psu onuda deneyebilirsiniz mümkünse.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.