Şimdi Ara

yetim ayliği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • kız kardeşim ayda 600 tl yetim aylığı aliyordu bir yazılım firmasında işe girdi ,muhasebecisi aramış sana sigorta yaparsak maaşin kesilir, yine de yapalim mı demişler o da olsun yapın demiş şimdi biz iyi mi yaptık kötü mü yapmiş olduk ,iyi mi olurdu sigortasız çalişsaydı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tacimmüdür -- 20 Kasım 2019; 15:55:56 >

• iyi olmazdı
  • quote:

Orijinalden alıntı: potansiyel suçlu

iyi olmazdı
    ŞİMDİ iyi mi oldu peki ne gibi artıları olacak bize
  • tacimmüdür kullanıcısına yanıt
    sigortasız çalışması işverene büyük cezalar getirecek bir durumdur. akıllı işveren de sigortasız işçi çalıştırmaz zaten. sigortalı çalışması da kişinin en azından prim günleri oluşması açısından iyidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: potansiyel suçlu

sigortasız çalışması işverene büyük cezalar getirecek bir durumdur. akıllı işveren de sigortasız işçi çalıştırmaz zaten. sigortalı çalışması da kişinin en azından prim günleri oluşması açısından iyidir.
    şirket battı işten çıkarıldı yetim maaşi kendiliğinden tekrar başlar mı yoksa nereye başvurmamız gerekir
  • tacimmüdür kullanıcısına yanıt
    Her işe giriş çıkıştan sonra, bulunduğu yerdeki sgk ya gidip yeniden ölüm aylığımın bağlanmasını istiyorum arz ederim şeklinde kısa bir dilekçe ile müracaat edebilir kişi. Çalışmadığı aylara ait maaşları hakedebilir. Bunun için müracaat şartı vardır, sgk müracaat etmeyen kimseye para vermez.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.