Şimdi Ara

Yetkili bayiden ikinci el araç almak?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar çeşitli ilanlar var böyle. Bu yetkili bayilere güven olur mu? Expertiz yapmaya izin veriyorlar mı bunlar? Daha önce ikinci el araç almadım da hiç. Bu işin prosedürü vs. nedir? expertiz yaptırmadan kapora verilir mi?

• İlandan anlaşılır

• bazı markalar hizmet alımı yaparak, taşeron yani bölgeden bir galericiye bayi içerisinde masa vererek 2. el hizmeti veriyor. bazıları ise kendi öz kaynaklarıyla alışveriş yapıyor.
    2. seçenekse ve araç kendilerine sıfır takası sonucu gelmişse değerlendirilebilir.
  • Hadi sonuca ulaşmayan 2 deneyimimi aktarayım araç opel.fiyatlari birbirine yakın ve piyasanin bir tik altındaydi kurumsal bir firmayla uğraşmak şahısla uğraşmaktan kolayıdır dedim hiç şahıs araçlarina gitmedim.

1 ci arac ford bayiden görmek için gittim araç kapida disarda yatıyordu inceleme yaptim girmeden
    tekerleri tam bitik zımpara yemiş gibi arka tampon bagaj yerinden kirik ilanda yazmiyor . Yüksek km ama dolu paket model yılı bi tık eski. araç tozlu
    Aracı expere sokuyor normalde bir firmayla anlaşmışlar (zincir exper) ama bunu götürmeye vakit bulamadiklarini söylediler biz gonderecegiz kendin götüremezsin dediler
    Ilgi alaka çok zayıftı alirsan mal bu almazsan bu tavrı vardı indirim yapmadılar
    araç cok yıkık ici deforme olduğu için vazgeçtim

2 ci araç reno bayiden satılık baya düşük km boya değişenli alt paket araba kuaför yapılmış temizdi
    Ilgi alaka boldu duzgun kaporta eksperi yaptırmislar ilan vermeden. yine isterseniz istediginiz expere götürün dediler araca indirim de yaptılar
    Tamam dedik çalıştıralim Fakat marş basarken araç ciyakladi servisten ustalarıni çağırdi usta cok ilgilendi. Detayli bakmak lazim üst birimi arayalim gerekirse marka nin kendi servisine baktiralim Dediler
    Ben boya değişenden ziyade motor konusunda titiz olduğum için vazgeçtim.

1 ay kadar baska ildeki opel bayisinden de haber bekledim tanıdık vasıtasıyla istediğim gibi araç takasa gelirse diye
    Yaklaşık 1 ay sonra galeriden güvenli ödeme sistemi ile değişensiz boyasiz yine düşük km ayni model bir araci bu 2 aractan daha fazla para vererek aldım onlarda eksperi yaptırmislar istediğine gidelim sorun olmaz dediler
    hatta ısrar ettiler oda kendini sağlama alıyor temiz iş yapıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 6 Ağustos 2024; 10:2:30 >

• Hocam gozlemlediğim kadarıyla bayiler çok ilgisiz 2.elde. otokoç bir nebze daha ilgiliydi. takip ettiğim ilanlar 2 aydır yayında ancak fiyatlarda bir esneme ya da pazarlık yapmadılar.
  • Ben ilk aracımı hyundai i20 aldım ikinci el, hyundai bayisinden.
    İki parça boyalı diye aldım. Eksper yaptırmadım ( benim suçum).
    Satarken arka kapının üst kısmı(tavan direği), tamirli boyalı çıktı.
    Yetkili bayiden ikinci el araç almak?
  • emreoz25 E kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun, beterin beteri var. Benzer bir durumu dost kazığı yiyerek yaşadım ve satarken aracımın şase hasarlı olduğunu öğrenmiştim. Bundan sebep çok ciddi zararına satmak zorunda kalmıştım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.