Şimdi Ara

YETKİLİ BİRİSİ BEKLENİYOR ( CİDDİ KONU )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
45
Cevap
2
Favori
1.464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bana birisi kime hakaret ettiğimi ve forumdaki yönetici tarafından kimlerin korunduğunu yazabilir mi?

Bir yetkili yada aklı başında birilerini bekliyorum. 4 gün ban yememe sebep ülkeme göz diken kan emiciler mi? Bana birisi bunu açıklasın lütfen yoksa gerçekten sövüp sınırsız ban yiyeceğim, en azından daha geçerli bir sebep olur.

Destek için de mesaj attım, 48 saat içinde geri dönüş yapılmadı bunu da ayrıca kınıyorum. Madem ceza verildi bana bunun nedenini mantıklı bir şekilde açıklayın. Bizim de burada bir geçmişimiz, paylaşımlarımız, emeğimiz var. En azından bir cevabı hakediyorum.

Mesajım aynen bu ve ss ile de destekliyorum.

Cevap: Diyarbakır Buluşması @ 19 Kasım 2013; 3:22:19
    Forumda bile düşmanca tavırlar sergileyen kürtler mevcut, 2-3 yıl öncesine kadar burada gıkını çıkarabiliyor muydu bunlar? Dikkat edin son dönemde burada bile azıttılar, sayıları arttı, taviz tavizi getiriyor ve hepsi gibi buradakiler de gaza geliyor.

Son damla kanıma kadar ülkemde, toprağımda gözü olanın gözlerini oyacağım! Bunu okuyan karşıt görüşlüler de ayaklarını denk alsınlar. Biz sizden daha milliyetçiyiz, sokun o beyinsiz kafanıza!

http://s1311.hizliresim.com/1h/s/uu8mw.jpg

http://t1311.hizliresim.com/1h/s/uu8nt.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HanRa -- 24 Kasım 2013; 0:33:58 >

• forumda spoiler yedim konu dışında şikayet ettim adam 1 gün bile ban yemedi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Don Quilote kullanıcısına yanıt
    Birisi bunu bana açıklamalı gerçekten sebebini öğrenmek istiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HanRa

Birisi bunu bana açıklamalı gerçekten sebebini öğrenmek istiyorum.

sebebi bizleri kontrol eden birileri var ama yöneticiler kontrol edilmiyor astıkları astık kestikleri kestik adamlar kendilerini çok bir şey sanmaya başladılar aralarında 10 numara kişiler de var (ör:lazloo adam gibi adamdır) ama içlerindeki belki de bir küçük soğan tüm hepsini kokutuyor gun bir açıklama bile yapmıyor demek ki o da destekliyor

• hakaret var işte neyin davasındasın
  • Don Quilote kullanıcısına yanıt
    48 saat geri dönüş süresi verilmiş ama ona dahi cevap verilmedi. Cezam hakaret sebebiyle 4 gün ama ben orada ülkemize göz dikenlere beyinsiz demekle terörist veya terörist yandaşlarına laf atıyorum, hakaretten 4 gün ceza yiyorum. Şaka gibi ya gerçekten cevap alamamak da ayrı bir şaka
  • Beni kirmaz insallah Omer bey arkadasa bir cevap verme imkaniniz var mi hocam.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: VVISDOM

hakaret var işte neyin davasındasın

Terörist mi savunuyorsun sen de ? O mesajımda alıntı yok, şahıs ismi yok, bahsi geçen bir nick yok, teröriste hakaret etmek mi suç olan ? Yazarken 2 kere düşünün yapmayın böyle
  • quote:

quote:

Terörist mi savunuyorsun sen de ? O mesajımda alıntı yok, şahıs ismi yok, bahsi geçen bir nick yok, teröriste hakaret etmek mi suç olan ? Yazarken 2 kere düşünün yapmayın böyle

Forumda bile düşmanca tavırlar sergileyen kürtler mevcut.....sokun o beyinsiz kafanıza!
  • quote:

quote:

quote:

Forumda bile düşmanca tavırlar sergileyen kürtler mevcut.....sokun o beyinsiz kafanıza!

Evet mevcut, sen takip etmediğin için bilmiyorsun sanırım. Ülkemde gözü olana, terörist ve terörist yandaşlarına beyinsiz kafalı dedim. Bunu anlamayacak kadar zor mu yazmışım ?

• quote:

quote:

quote:

quote:

Evet mevcut, sen takip etmediğin için bilmiyorsun sanırım. Ülkemde gözü olana, terörist ve terörist yandaşlarına beyinsiz kafalı dedim. Bunu anlamayacak kadar zor mu yazmışım ?

tamam işte onlara beyinsiz demişsin yani hakaret etmişsin

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

tamam işte onlara beyinsiz demişsin yani hakaret etmişsin

Arkadaşım sen yazma buraya en iyisi, resmen konuyu baltalıyorsun. Teröristi savunup insanı delirtme

• Bu konuda yazdıklarına hak veriyorum ama sende belli ki kendini tutamayıp beyinsiz felan demişsin ki bu uzaklaştırma için yeterli bi mazeret.

• HanRa kullanıcısına yanıt
    hocam baltalamıyorum beyinsiz bir hakarettir ve ceza sebebidir diğer düşüncelerine saygım sonsuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: NewtonunKafasınaDüşenElma

Bu konuda yazdıklarına hak veriyorum ama sende belli ki kendini tutamayıp beyinsiz felan demişsin ki bu uzaklaştırma için yeterli bi mazeret.

İyi güzel diyorsun da forumda konu dışında böyle kana dokunan konularda ne mesajlar dönüyor, ben olabilecek bir şeye dedim. Ortaya dedim varsay, orada alıntı yok sonuçta, eğer hakaretse tamam beyinsiz dedim ama kime ? Ülkemde gözü olanlara diye de açık açık yazmışım, bunlar mı bana karşı savunuldu da 4 gün ceza yedim ? Şehit ve saldırı konularında millet neler neler yazıyor hadi onlara da cezalar verilsin. Bela okumak da cezadan sayılsın o zaman ?
  • Adam teröristlere hakaret ettiği için ceza almış
  • arkadaş haklı belli bir etnik kökeni hedef göstermişsin.doğru veya yanlış bunlar yöneticiyi ilgilendirmiyor ve dediğiniz kesim bunu şikayet ediyor,ayrıca şu uyduruk forumu bu kadar ciddiye alma forumun yarısı troll kürtçülerin bile çoğu milleti kışkırtmak için mesaj yazan insanlar takma kafaya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eru İluva

Adam teröristlere hakaret ettiği için ceza almış

Sonunda birisi konuyu anladı. Benim de derdim madem teröristlere hakaretten ceza alıyorum, bana açıklama yapılmalı. Neden hakaret eyvallah ama bu ülkede, karşıt görüşlü olmak sanırım bu ülkeyi savunmaktan daha yararlı oluyor.
  • Biz kısatmalı küfürden 1 hafta yeriz adam bana ...git dedi sadece 1 hafta yedi . Welcome to dh

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: NewtonunKafasınaDüşenElma

Bu konuda yazdıklarına hak veriyorum ama sende belli ki kendini tutamayıp beyinsiz felan demişsin ki bu uzaklaştırma için yeterli bi mazeret.

İyi güzel diyorsun da forumda konu dışında böyle kana dokunan konularda ne mesajlar dönüyor, ben olabilecek bir şeye dedim. Ortaya dedim varsay, orada alıntı yok sonuçta, eğer hakaretse tamam beyinsiz dedim ama kime ? Ülkemde gözü olanlara diye de açık açık yazmışım, bunlar mı bana karşı savunuldu da 4 gün ceza yedim ? Şehit ve saldırı konularında millet neler neler yazıyor hadi onlara da cezalar verilsin. Bela okumak da cezadan sayılsın o zaman ?

Büyük ihtimalle konunun tam içeriğine bakılmadan ve sizin yazmış olduğunuz o kelime hakaret kabul edilerek uzaklaştırma almışsınız.

YA DA!

Bu ihtimal daha büyük; Biri sizi o gün şikayet etti ve bu şekilde uzaklaştırma aldınız

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.