Şimdi Ara

Yetkili servis bildiğin para tuzağı (konu vw içerir) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
106
Cevap
0
Favori
6.920
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arabamın devir sensörü bozuktu.Dün yetkili servise gittim.4 Çeşit devir sensörü varmış.Birinin fiyatı 250 lira artı işçilik.Yani 350 liraya mal olacaktı.Bizim özel serviste 150 liraya herşeyini hallettirecem.Yazık o kadar paraya.Hem özel servisinde sorunlar varsa onlarıda yaptırıyorum.Yetkili servis resmen para tuzağı.Ben servisimden memnunum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ipo_aga

Şanzıman yağı ne zaman değişir tahmini?

Manual araçlarda genelde şanzımana müdahale olmadıkça yani bir tamir vs olmadıkça değiştirilmez.

Tam otomatik araçlarda markadan markaya değişiyor, örneğin Honda'lar 60.000 - 80.000 gibi değerler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi master_monster -- 25 Nisan 2012; 10:13:58 >
  • Yukarıda yazılanlara bakıyorumda ford servis ücreti konusunda daha iyi sanırım.Geçen sene ilk periyodik bakıma soktum herşey değişti usta mazot filtresinin değişmesine gerek yok dediysede içime sinmez değiştir dedim onunla 320 tl tuttu..
  • Loto falan çıkarsa gırgırına Corsa alıp her ay Opel servisine uğramak istiyorum. Aylık eğlence çıkar bana fiyatları, değişecek parçaları falan duyunca.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gorkemuse -- 25 Nisan 2012; 10:21:36 >
  • Hayatımda hiç gitmedim, gitmeyi de düşünmüyorum yetkili servise.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gorkemuse

Loto falan çıkarsa gırgırına Corsa alıp her ay Opel servisine uğramak istiyorum. Aylık eğlence çıkar bana fiyatları, değişecek parçaları falan duyunca.

aman hocam ne gırgırı.Paranla rezil oluyorsun lanet opel servislerinde,lotoda cıksa dayanamaz kavga edersin fiyatları gorunce =)

65 bine kadar 2009 corsa d 1,3 cdti kullandım.
    15 bin bakımı 470 lira
    30 bin bakımı 510 lira
    45 bin bakımı 530 lira
    60 bin bakımı 520 lira

Bakımlara odedigim paralar bunlardı.
    Hep yetkiliye gittim ama her seferinde farklı yerde yaptırdım,Ankarada iyi diyebilecegim bir servisi yok.
    Nispeten Konya yolundaki Opal digerlerine gore biraz daha iyiydi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi ustalar hep sanayide.Kendi dükkanını açıp parayı vurmak varken niye gidip orda 3 kuruş maaşla çalışsın adam akıl var mantık var.Aracıma bakım yaptırdığım yerde porsche 911 vardı ya daha ne diyeyim size.

Edit:Ayrıca yetkili serviste silecek suyu koyuyorlar onu bile 1.49 diye faturaya yazıyorlar.Sanayide ustayla pazarlık yapma şansın var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akhilleus -- 25 Nisan 2012; 10:50:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: vet147

quote:

Loto falan çıkarsa gırgırına Corsa alıp her ay Opel servisine uğramak istiyorum. Aylık eğlence çıkar bana fiyatları, değişecek parçaları falan duyunca.

aman hocam ne gırgırı.Paranla rezil oluyorsun lanet opel servislerinde,lotoda cıksa dayanamaz kavga edersin fiyatları gorunce =)

15 bin bakımı 470 lira
    30 bin bakımı 510 lira
    45 bin bakımı 530 lira
    60 bin bakımı 520 lira

Hep yetkiliye gittim ama her seferinde farklı yerde yaptırdım,Ankarada iyi diyebilecegim bir servisi yok.

Ankara'da Opak var. Diğerlerinden daha ucuza hallediyorsunuz herşeyi nasıl oluyorsa ve aracınızın başında da bekleyebiliyorsunuz. Giden herkes ben de dahil çok memnun. Opel sahiplerine tavsiye ederim.

• Yetkili servise veririm parayı kafam rahat olur taktığı parçaya yaptıgı ise garanti verir gidip salak bı çırağın olmayacak bı parçaya müdahalesinde karsında hangi sorumluyu bulupta hakkını aranacaksın ben yetkili sevirsin aldığı parayı hak ettigini düşünüyorum şahsen

Ek: arkadasım clio aracını sanayiye götürdü gecen sene 320 lira para verdi araçta farklı sorunlar çıkmaya başladı araba bı iki gun daha kaldı sanayide yine sorun devam etti aldık aracı servise götürdük adam arabanin oyle bı parçasını kirmiski servisteki adam hayret etti kazada ancak kırılır oraya ne sokmuşta kırmış ( parça kucuk bı makara gibi bişey ) 300 lorda servise verdi. Ne anladık bu isten sanayide verdigi parayida alamadı 300 liralık is oldu 620 lira artı iki uç gun arabaya binemedi sitresi ayrı dert. Benim tavsiyem 100 lira fazla verin arabayı servisten başka biyere sokmayin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hard_hacker -- 25 Nisan 2012; 11:05:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hard_hacker

Yetkili servise veririm parayı kafam rahat olur taktığı parçaya yaptıgı ise garanti verir gidip salak bı çırağın olmayacak bı parçaya müdahalesinde karsında hangi sorumluyu bulupta hakkını aranacaksın ben yetkili sevirsin aldığı parayı hak ettigini düşünüyorum şahsen

Ek: arkadasım clio aracını sanayiye götürdü gecen sene 320 lira para verdi araçta farklı sorunlar çıkmaya başladı araba bı iki gun daha kaldı sanayide yine sorun devam etti aldık aracı servise götürdük adam arabanin oyle bı parçasını kirmiski servisteki adam hayret etti kazada ancak kırılır oraya ne sokmuşta kırmış ( parça kucuk bı makara gibi bişey ) 300 lorda servise verdi. Ne anladık bu isten sanayide verdigi parayida alamadı 300 liralık is oldu 620 lira artı iki uç gun arabaya binemedi sitresi ayrı dert. Benim tavsiyem 100 lira fazla verin arabayı servisten başka biyere sokmayin

Yaptırdığınız iş için fatura alıp detayları işletirseniz hakkınızı sonuna kadar ararsınız, esnaf ve sanatkarlar odası bunun için var

Sanayideki alelade açılmış bir dükkan ile özel servisi karıştırmayın. Yetkili servis kalitesinde iş yapan özel servisler var, ki çoğu zaten yetkili serviste yetişmiş, yetkili serviste marka eğitim ve kurslarına katılıp başarı belgesi almış sonra kendi özel servislerini açmış ustaların garajları

• quote:

Orijinalden alıntı: *President*

quote:

Yetkili servise veririm parayı kafam rahat olur taktığı parçaya yaptıgı ise garanti verir gidip salak bı çırağın olmayacak bı parçaya müdahalesinde karsında hangi sorumluyu bulupta hakkını aranacaksın ben yetkili sevirsin aldığı parayı hak ettigini düşünüyorum şahsen

Yaptırdığınız iş için fatura alıp detayları işletirseniz hakkınızı sonuna kadar ararsınız, esnaf ve sanatkarlar odası bunun için var

Sanayideki alelade açılmış bir dükkan ile özel servisi karıştırmayın. Yetkili servis kalitesinde iş yapan özel servisler var, ki çoğu zaten yetkili serviste yetişmiş, yetkili serviste marka eğitim ve kurslarına katılıp başarı belgesi almış sonra kendi özel servislerini açmış ustaların garajları

Adam yok ben sadece su işlemi yaptım parçayı ben kırmadım diyince nasil ispat etceksin yada ettigin sikayet be zaman sonuçlanacak valla ne kafamı ağrıtırım ne sıkıntı çekerim veririm parasını kafam rahat olur servisin ufak bişeyinde şikayetçi olsan 100 kere arıyorlar sorunu halledelim diyorlar sanayideki adam arabayı mahveder verir eline anahtarı hadi tipis

• quote:

Orijinalden alıntı: GOXB

quote:

quote:

15 bin bakımı 470 lira
    30 bin bakımı 510 lira
    45 bin bakımı 530 lira
    60 bin bakımı 520 lira

Ankara'da Opak var. Diğerlerinden daha ucuza hallediyorsunuz herşeyi nasıl oluyorsa ve aracınızın başında da bekleyebiliyorsunuz. Giden herkes ben de dahil çok memnun. Opel sahiplerine tavsiye ederim.

Artık opel kullanmıyorum fakat dediginiz yeri merak ettim.
    Nerede yeri tam olarak

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: *President*

quote:

Adam yok ben sadece su işlemi yaptım parçayı ben kırmadım diyince nasil ispat etceksin yada ettigin sikayet be zaman sonuçlanacak valla ne kafamı ağrıtırım ne sıkıntı çekerim veririm parasını kafam rahat olur servisin ufak bişeyinde şikayetçi olsan 100 kere arıyorlar sorunu halledelim diyorlar sanayideki adam arabayı mahveder verir eline anahtarı hadi tipis

Malesef olay o kadar basit değil. Yetkili servislerde de aynı sorun mevcut, forumda bir sürü konu var. Aracı teslim aldıktan sonra hiçbir hak idda edemiyorsunuz hatta garantili arızalarda bile kullanıcı hatasıdır, garanti dışıdır denildiğinde bir üst makama yani marka'nın kendisine şikayet etmekle tehdit edip, sağa sola şikayetler bildirerek hak aramaya çalışıyorsunuz.

Özel servislerde de aynı durum var, Esnaf ve Sanatkarlar Odasına şikayet ettiğiniz zaman konu için bilir kişi atanıyor. Tabi yaptırdığınız iş için fatura almış olmanız lazım.

Ha sanayide köhne bir dükkana girip 3 kuruşa faturasız iş yaptırmışsanız sonrasında hakkınızı kendi imkanlarınızla aramak zorunda kalırsınız. Ben yıllardır özel servise gidiyorum, zerre kadar problem yaşamadım

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: GOXB

quote:

quote:

15 bin bakımı 470 lira
    30 bin bakımı 510 lira
    45 bin bakımı 530 lira
    60 bin bakımı 520 lira

Artık opel kullanmıyorum fakat dediginiz yeri merak ettim.
    Nerede yeri tam olarak

Yenimahalle, Ostim kavşağında. Uzayçağı sokaktı galiba. Opelin resmi sitesinden bakabilirsiniz. Mobilde olduğum için ben bakamıyorum. Şu ana kadar, fiat, renault ve opel servislerini kullandım, gerçekten en memnun kaldığım servis Ankara'da. Hatta tek memnun kaldığım. Tenha servisleri tercih etmek bence en iyisi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GOXB -- 25 Nisan 2012; 14:05:04 >

• bakım pahalılığında hyundainin üzerine tanımam 1.2 benzinli i20 nin 60k bakımı 600 tl ve üstelik bu bir ağır bakım da değil.
  • quote:

quote:

15 bin bakımı 470 lira
    30 bin bakımı 510 lira
    45 bin bakımı 530 lira
    60 bin bakımı 520 lira

O fiyatlar artık 600 lira üstü Hürcan.

• Geçen Muharremin halasının getz inin 60 000 bakım fiyatını sorduk hyundaiye yanlış olmasın 600 TL gibi birşey dedi:D

Müthişti gerçekten:D

VAllahi o fiyatı duyunca benim Tİguanın 350 TL lik bakımı bana çerez gibi geldi.

Garanti bitince bende yetkili servisi bırakacağım.Bu işi çok iyi yapan tanıdıklarım var MAslakta.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ex_silver -- 25 Nisan 2012; 15:03:10 >
  • Yetkili servislerde indirim tamamen seni tanimalari ve iceride bir adamin olmasi ile ilgili
    Renoda %20 parca ve iscilik indirimim var hep
    Seat vw audi %15 var
    Vw indirim sadece dogus esenyurtta var oda bana cok uzak o indirimi ogs ve yolda yaktigim yakitla kapatiyorum zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: sissil

vw bukadar cok arıza yaparken hala vw alıp devamlı kazıklanma hikayeleri dinlemekten yemin ediyorum ben bıktım bu millet vw alıp tamirhanelerde vakit geçirip para harcamaktan bıkmadı.

Sendeki vw düşmanlığıda beni bitiriyor adam bakıma gitmiş arızaya veya tamire değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aanil

Servisler böyle. Elimiz mahkum gidiyoruz. Aslında araç garantisi pek iyi bişey değil. Garanti veriyoruz ayağına servise bağlıyorlar insanı. Bitsede kurtulsam şu servislerden.

Honda aracım olsa gitmezdim yetkili servise garantiyle ne işin olacak ki
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.