Şimdi Ara

yetkili servis mi,özel servis mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
8.899
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

ABİ, HOŞGELDİN...
    Bu ilk uyarıdır.Yaşınız ondan küçük olduğu halde "Abi" diyorsa, sizi kazıklamaya hazırlanıyor demektir. Kaçarcasına uzaklaşın...

BU ARABA ÇOK GÜZEL ABİ...
    "Eh, her güzel şeye sahip olmanın bir bedeli vardır ve sen bu bedeli çok ağır ödeyeceksin..." anlamına gelir.

NEYSE, O...
    Arabanızı tamamen uydurma olarak, hiçbir orjinal parça kullanmadan ve sağlam olan parçaları da eskileriyle ve bozuk olanlarla değiştirerek yapacak anlamındadır. Literatüre geçmiş en tehlikeli laftır.

ABİ, BİZİM FİYATIMIZ BELLİDIR...
    İstemesi gereken fiyatın 5 katını isteyecektir.Yemeyin sakın, pazarlık yapın...

ABİ, ARABA ÇOK GÜZEL OLDU...
    Böyle bişey duyarsanız hemen benzin döküp arabanızı yakın. Kullanmanız emniyet açısından son derece tehlikeli olduğu gibi, arabayı düzgün bir hale getirmek yenisini almaktan çok daha pahalıya çıkacaktır.

ABİ, BU ARABALARDA BÖYLE OLUYOR...
    Yanlış birşey yaptığının farkındadır, yapılan iş külliyen yanlıştır, yedirmeye çalışmaktadır. Arabayı bu sekilde kullanmaya teşebbüs dahi etmeyin.

ABİ SEN BU ARABAYI SATMA, ÇOK GÜZEL Bİ ARABA...
    Sizden çok memnun kalmıştır, aynı memnuniyeti tekrar tekrar yaşamak istemektedir. Çok fazla kazıklandığınız anlamına gelir. Geçmiş olsun...

ABİ ÇOK UĞRAŞTIM SENİN ARABAYLA...
    Daha önce anlaştığınız fiyatın cok üzerinde bir fiyat isteyecektir.

ABİ, NE YAPTIN BU ARABAYA, ÇOK KÖTÜ OLMUŞ....
    Arabanız sapasağlamdır. Hemen oradan uzaklaşın..

ORJİNAL PARÇADAN ŞAŞMA ABİ...
    Temenni babında edilmiş bir laftır. Ustanın arabanızı tamir etmeye çalışırken asla orjinal parça kullanmadığı anlamındadır…

ABİ, MERAK ETME SEN. BİZ ÇOK YAPTIK BU ARABALARDAN.
    Ustanın hayatında böyle bir arabayı bırakın tamir etmeyi; görmediğini belirten bir cümledir.

ABİ SEN BEKLEME, BİTİNCE ARARIZ, GELİR ALIRSIN...
    Eski tamir ettiği arabalardan söktüğü parçaları sizin arabaya monte edip "Orjinal yedek parça" ücreti alacağını; arabanızı 13 yaşındaki çocuklara emanet edeceğini; bu çocukların arabanızla
    sanayide tur atıp konfeksiyon atölyesindeki kızlara hava atacağını; yine bu çocukların arabanızla kaza yaptıktan sonra ortadan kaybolacağını ve sizin de Asliye Hukuk Mahkemesi'ne abone olacağınızı belirten en tehlikeli cümledir.

ABİ, BİRAZ KULLAN BAKALIM, BİR SORUN OLURSA GETİR, BAKARIZ...
    Tamir edemediği arabayı, (Parasını alıp) size kakalıyor anlamına gelir... Sorun olsa bile, gittiğinizde yine para alacaktır...

• arkadaşlar yetkili serviste pazarlık yapabiliyor musunuz?
  • şimdi bir araştırma yaptım aracım avensis 1.6 60 bin bakımı için yetkili servis 280 lira dedi özel servisim 150 lira dedi yani yarı yarıya fark ortada.
  • quote:

Orijinalden alıntı: out

Servis Diyalogları

ABİ, HOŞGELDİN...
    Bu ilk uyarıdır.Yaşınız ondan küçük olduğu halde "Abi" diyorsa, sizi kazıklamaya hazırlanıyor demektir. Kaçarcasına uzaklaşın...

BU ARABA ÇOK GÜZEL ABİ...
    "Eh, her güzel şeye sahip olmanın bir bedeli vardır ve sen bu bedeli çok ağır ödeyeceksin..." anlamına gelir.

NEYSE, O...
    Arabanızı tamamen uydurma olarak, hiçbir orjinal parça kullanmadan ve sağlam olan parçaları da eskileriyle ve bozuk olanlarla değiştirerek yapacak anlamındadır. Literatüre geçmiş en tehlikeli laftır.

ABİ, BİZİM FİYATIMIZ BELLİDIR...
    İstemesi gereken fiyatın 5 katını isteyecektir.Yemeyin sakın, pazarlık yapın...

ABİ, ARABA ÇOK GÜZEL OLDU...
    Böyle bişey duyarsanız hemen benzin döküp arabanızı yakın. Kullanmanız emniyet açısından son derece tehlikeli olduğu gibi, arabayı düzgün bir hale getirmek yenisini almaktan çok daha pahalıya çıkacaktır.

ABİ, BU ARABALARDA BÖYLE OLUYOR...
    Yanlış birşey yaptığının farkındadır, yapılan iş külliyen yanlıştır, yedirmeye çalışmaktadır. Arabayı bu sekilde kullanmaya teşebbüs dahi etmeyin.

ABİ SEN BU ARABAYI SATMA, ÇOK GÜZEL Bİ ARABA...
    Sizden çok memnun kalmıştır, aynı memnuniyeti tekrar tekrar yaşamak istemektedir. Çok fazla kazıklandığınız anlamına gelir. Geçmiş olsun...

ABİ ÇOK UĞRAŞTIM SENİN ARABAYLA...
    Daha önce anlaştığınız fiyatın cok üzerinde bir fiyat isteyecektir.

ABİ, NE YAPTIN BU ARABAYA, ÇOK KÖTÜ OLMUŞ....
    Arabanız sapasağlamdır. Hemen oradan uzaklaşın..

ORJİNAL PARÇADAN ŞAŞMA ABİ...
    Temenni babında edilmiş bir laftır. Ustanın arabanızı tamir etmeye çalışırken asla orjinal parça kullanmadığı anlamındadır�

ABİ, MERAK ETME SEN. BİZ ÇOK YAPTIK BU ARABALARDAN.
    Ustanın hayatında böyle bir arabayı bırakın tamir etmeyi; görmediğini belirten bir cümledir.

ABİ SEN BEKLEME, BİTİNCE ARARIZ, GELİR ALIRSIN...
    Eski tamir ettiği arabalardan söktüğü parçaları sizin arabaya monte edip "Orjinal yedek parça" ücreti alacağını; arabanızı 13 yaşındaki çocuklara emanet edeceğini; bu çocukların arabanızla
    sanayide tur atıp konfeksiyon atölyesindeki kızlara hava atacağını; yine bu çocukların arabanızla kaza yaptıktan sonra ortadan kaybolacağını ve sizin de Asliye Hukuk Mahkemesi'ne abone olacağınızı belirten en tehlikeli cümledir.

ABİ, BİRAZ KULLAN BAKALIM, BİR SORUN OLURSA GETİR, BAKARIZ...
    Tamir edemediği arabayı, (Parasını alıp) size kakalıyor anlamına gelir... Sorun olsa bile, gittiğinizde yine para alacaktır...

Ben özel servise gidiyorum,çok memnunum.Tanıdık birkaç kişi var,yetkili servislerde çalışıyor.Orada da türlü numaralar dönüyor.Adam yağını değiştirdik diyor,değişmemiş.Nasıl anlayacaksın,içeri almıyorlar zaten.

Ayrıca yetkili servistekiler ustalar "çakma usta".Parça değişiminden başka bir laf bilmezler.İşçilikleri de zayıftır.Benim eski arabamın (FIAT) içine ettiler yetkili serviste.

Passat ile bir kere sorun yaşadım.Göstergeler çalışmadı bir gün,götürdüm özel servise,adam uğraştı biraz,20 TL'ye hallettim.Allah bilir Doğuş'a götürsem göstergeler değişecek deyip en az 1000 TL kitlerdi.

Bir sorum var.BOSCH CAR SERVICE'lerine giden var mı?Benim evin yakınında var,hiç gitmedim.Dışarıdan bakınca sanayideki diğer dükkanlardan ahım şahım farkı yok gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deserthawk -- 23 Kasım 2009; 18:15:50 >

• Arkadaşlar, geçen yıl istanbul anadolu yakasında bir kaza yapmıştım, bir öğretmen arkadaşımın tavsiyesiyle otohaus oto servisini aradım. Adamlar kaza yerinden gelip aldılar, aracımı kısa bir sürede tamir ettikten sonra istediğim noktaya gelip aracımı teslim ettiler. Servise gitsem en az 4-5 katı para verecektim. Ogün bugündür, bir sıkıntım olduğunda direk adamların cebini arıyorum, saolsunlar ilgileniyorlar. Lütfen reklam olarak algılanmasın, ha adamlarında reklama ihtiyacı yok gibi zaten. Aşağıdaki linkten firma hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Tavsiye ediyorum.

http://www.otohaus.com
  • Ama reklam olarak algiladim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • canın sağolsun hocam,

Ayak altı tamircileri kasdetmiyorum, profesyonel çalışan kurumsal kimliğe sahip özel yetkili servisler var, ben gittim memnun kaldım, o yüzden tavsiye ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hgirua -- 14 Mart 2014; 10:51:24 >
  • İşini düzgün yapan cidden usta olan ustalar var. Aracimi şu ana kadar hiç yetkili servise götürmedim zaten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Howlin Wolf kesinlikle aynı fikirdeyim, işini düzgün yapan, emekçiye saygı duymalı aynı zamanda sahip çıkmalıyız.
  • 1997 model broadway RL aracım vardı.
    rizeden erzuruma dönerken aşkale ilçesinde debriyaj telim koptu.
    mecbur ilçedeki tamircinin birine bırakıp, şehirler arsı otobüsle devam ettim.
    daha sonra arabayı almaya gittiğimde fiyat ne ustam diye sordum,
    walla anam skildi benim ama size fiyat 140 tl olur demişti.
    en önemsiz bir durumda bile anasına laf getiren bir adamla iş yapmış olmak midemi bulandırmıştı.
    ödedik ve arabayı aldık.
  • Anadolu yakasında BMW için önereceğiniz özel servis var mı?
  • hgirua H kullanıcısına yanıt
    Üyelikten sadece 3 mesaj yazılmış..
    Mesajın altında şirket web sitesi var.
    Mesajın son cümlesi "zaten adamların reklama ihtiyacı yok" şeklinde.

Kesinlikle reklam değil
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.