Şimdi Ara

yetkili servis ssd mi unuttu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • tum forum ahalisine merhabalar bugun hem sizlerin fikrini almak istiyorum ve sinir bozucu olayi anlatmak istiyorum bundan yaklasik 1 hafta bilgisayarim m2 ssd okumama problemi olustu. herneyse tabi garanti kapsaminda anakarti degistirdiler buraya kadar hersey normal tabi ben adamlar aldigim hatayi gorsun diyerekten icinde ssd yi takili halde biraktim ve geldiginde ssd yoktu. simdi ben bunlara ssd mi verin desem bunlar bana ne diyecekler hadi ssd yoktu derseler ne yapmaliyim sizce ispatlama sansim var mi ?

• servis teslim tutanağında ssd teslim ettiğinize herhangi bir not , kayıt veya ssd adı seri no falan kayıtlı mı??

değilse teslim ettiğiniz şahsı bulup şifayen sorabilirsiniz ; teslim esnasında kamera kaydı duruyor ve ssd gözüküyorsa kişi veya kurum ahlakına kalmış birşey. hakkınızı aramak kadar doğal birşey yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • aslannn A kullanıcısına yanıt
    kargo ile istanbula yolladim laptopu.ssd de hata alinca bende kullanici hatasi demesinler diye uzerinde biraktim ssd yi ssd koruma kutusu ile beraber takiliyor bu laptopda. adam ssd nin koruma kutusunu takmis hatta ssd nin vidasinida takmis ama ssd yi takmamis. laptopun anakarti degisti uzerindeki ramlar hdd takilmis ama ssd yok ortalikta bu nasil is anlamadim umarim kanitla falan demezler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.