Ya diyosunuzki fazla konu açmayın tek konu başlığı altında toplayıp çözüm bulalım diyosunuz. Ama o tek konu altında çözüm alamıyoruz. Ne yapcaz şimdi ? Mecbur konu açıyoruz... Lütfen yardım edin MADURum.
En az 3.5-4 yıldır buraya üyeyim. Lütfen karşılığını verin ;)
Sorun nedir elimizden gelen birşeyse yardımcı olalım.
konu açmıssın ama sorununu söylememişsin
knight ta xtrap hatası. şu üst konu war ya ordada açıklamıştım. hata veriyo nasıl çözüm bulcaz. ona bi yardımcı olun
Bu koyduğum resim. sorun o işte
xtrap dosyasını sil . KnightOnline.exe yi çalıştır .Ben böyle yapardım hep
KnightOnline.exe nerde
ya size zahmet vercem ama biraz açık yazarsanız ;). şurdaki dosyayı şöyle yap. şurdaki lanucere gir felan die ;)
quote:
Orjinalden alıntı: mc_ahmet_mc_68
KnightOnline.exe nerde
Knight OnLineye sağ tıkla>Özellikler>Hedef Bul>XTrap dosyası orda onu sil>Knight Onlineye çift tıkla yeni Xtrabın yüklenmesini bekle sonra oyuna gir.
launcher değil diğer ko . Ko dosyasında KnightOnline yazan exe dir diğeri launcher
Denedim olmadı. Zaten bende öyle yapmıştım da olmuyo. ya arkadaşlar saolun da wallaha olmuor. napcaz çeşitli çözümler pls...
UP.....
quote:
Orjinalden alıntı: .MstF.
launcher değil diğer ko . Ko dosyasında KnightOnline yazan exe dir diğeri launcher
Aynı iş 2sindede Xtrabı yeniliyor.
evt de. olmuyo ya. yardım ltfn. AVG FREE deppfreze prog. war. silinmiyoda o engelliyo olabilirmi?
avg free programı engelliyomuş herkez öyle dio. program ekle/kaldırdan kaldırdım. Gerçi ben avg free yi dün akşam yükledim. dünden öncede xtrap veriyodu. napcaz arkadaşlar yardım lütfen... Konu hakkında bilgisi olan varsa lütfen ahmet_828@hotmail.com eklesin konuşalım
Deepfreeze den olabilir bendede bi ara sürekli o hatayı veriodu aynı zamanda deepfreeze vardı format attım geçti :D
Xtrab sorunu ile karşılaşınca bu yöntemi kullanırım şahsen ve herseferinde düzelir.Deepfrezden oluyor olabilir bencede.
Bende format attırcam da bakcaz ama dayanamıyom oynamadan . Deep freeze engellese önceden engeller girdirmezdi .
Lütfen konu Up....
YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM....
Tamam arkadaşlar genede saolun. İster kapatın konuyu isterseniz devam etsin. Ben yararlanamadıktan sonra ne önemi var ??
Olmuor...!!!!
0ff 0ff!!!...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme