Ya diyosunuzki fazla konu açmayın tek konu başlığı altında toplayıp çözüm bulalım diyosunuz. Ama o tek konu altında çözüm alamıyoruz. Ne yapcaz şimdi ? Mecbur konu açıyoruz... Lütfen yardım edin MADURum.
En az 3.5-4 yıldır buraya üyeyim. Lütfen karşılığını verin ;)
Sorun nedir elimizden gelen birşeyse yardımcı olalım.
konu açmıssın ama sorununu söylememişsin
quote:
Orijinalden alıntı: Bach
konu açmıssın ama sorununu söylememişsin
knight ta xtrap hatası. şu üst konu war ya ordada açıklamıştım. hata veriyo nasıl çözüm bulcaz. ona bi yardımcı olun
quote:
Orijinalden alıntı: mc_ahmet_mc_68
knight ta xtrap hatası. şu üst konu war ya ordada açıklamıştım. hata veriyo nasıl çözüm bulcaz. ona bi yardımcı olun
Alıntıları Göster
Bu koyduğum resim. sorun o işte
quote:
Alıntıları Göster
xtrap dosyasını sil . KnightOnline.exe yi çalıştır .Ben böyle yapardım hep
quote:
xtrap dosyasını sil . KnightOnline.exe yi çalıştır .Ben böyle yapardım hep
ya size zahmet vercem ama biraz açık yazarsanız ;). şurdaki dosyayı şöyle yap. şurdaki lanucere gir felan die ;)
quote:
KnightOnline.exe nerde
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: mc_ahmet_mc_68
KnightOnline.exe nerde
Knight OnLineye sağ tıkla>Özellikler>Hedef Bul>XTrap dosyası orda onu sil>Knight Onlineye çift tıkla yeni Xtrabın yüklenmesini bekle sonra oyuna gir.
quote:
ya size zahmet vercem ama biraz açık yazarsanız ;). şurdaki dosyayı şöyle yap. şurdaki lanucere gir felan die ;)
Alıntıları Göster
launcher değil diğer ko . Ko dosyasında KnightOnline yazan exe dir diğeri launcher
quote:
launcher değil diğer ko . Ko dosyasında KnightOnline yazan exe dir diğeri launcher
Alıntıları Göster
Denedim olmadı. Zaten bende öyle yapmıştım da olmuyo. ya arkadaşlar saolun da wallaha olmuor. napcaz çeşitli çözümler pls...
UP.....
quote:
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: .MstF.
Aynı iş 2sindede Xtrabı yeniliyor.
quote:
Orijinalden alıntı: Stay Away From Me
quote:
Orjinalden alıntı: .MstF.
Aynı iş 2sindede Xtrabı yeniliyor.
Alıntıları Göster
evt de. olmuyo ya. yardım ltfn. AVG FREE deppfreze prog. war. silinmiyoda o engelliyo olabilirmi?
quote:
evt de. olmuyo ya. yardım ltfn. AVG FREE deppfreze prog. war. silinmiyoda o engelliyo olabilirmi?
Alıntıları Göster
avg free programı engelliyomuş herkez öyle dio. program ekle/kaldırdan kaldırdım. Gerçi ben avg free yi dün akşam yükledim. dünden öncede xtrap veriyodu. napcaz arkadaşlar yardım lütfen... Konu hakkında bilgisi olan varsa lütfen ahmet_828@hotmail.com eklesin konuşalım
quote:
Alıntıları Göster
Deepfreeze den olabilir bendede bi ara sürekli o hatayı veriodu aynı zamanda deepfreeze vardı format attım geçti :D
Xtrab sorunu ile karşılaşınca bu yöntemi kullanırım şahsen ve herseferinde düzelir.Deepfrezden oluyor olabilir bencede.
quote:
Orijinalden alıntı: Razura
Deepfreeze den olabilir bendede bi ara sürekli o hatayı veriodu aynı zamanda deepfreeze vardı format attım geçti :D
Alıntıları Göster
Bende format attırcam da bakcaz ama dayanamıyom oynamadan . Deep freeze engellese önceden engeller girdirmezdi .
Lütfen konu Up....
YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM....
quote:
Bende format attırcam da bakcaz ama dayanamıyom oynamadan . Deep freeze engellese önceden engeller girdirmezdi .
Lütfen konu Up....
YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM....
Alıntıları Göster
Tamam arkadaşlar genede saolun. İster kapatın konuyu isterseniz devam etsin. Ben yararlanamadıktan sonra ne önemi var ??
quote:
Tamam arkadaşlar genede saolun. İster kapatın konuyu isterseniz devam etsin. Ben yararlanamadıktan sonra ne önemi var ??
Alıntıları Göster
Olmuor...!!!!
quote:
Olmuor...!!!!
Alıntıları Göster
0ff 0ff!!!...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme