Şimdi Ara

ygs 2 hemşirelik mi ftr mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet beyler ygs 2 tercih yapıcam da hangisini seçeyim? bide lysye girmeme gerek kalmaz dimi okuldan 55 civarı puanım da eklenir mi? taktir aldım da hani :)

• Neden hemşirelik mi Ftr mi diye soruyorsun? Ftr çok dallı ve önü açık bir meslek. Ftr'yi özel üniversitede okumayı düşünüyorsun sanırım. Bide kendin düşün hemşirelikte kendini nereye getirebilirsin?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LahmacuN38

Neden hemşirelik mi Ftr mi diye soruyorsun? Ftr çok dallı ve önü açık bir meslek. Ftr'yi özel üniversitede okumayı düşünüyorsun sanırım. Bide kendin düşün hemşirelikte kendini nereye getirebilirsin?

ben sml deyim ama bu ikisi arasında kaldım.
  • Kesinlikle Ftr diyorum. Böyle 2 mesleğin karşılaştırmasını ilk defa senden duyuyorum. Ftr, diyetisyenlik,eczacılık,diş hekimliği tartışması çok yapılır. Hemşirelik gerek getirisi gerekse çalışma koşulları olarak bu mesleklerin yakınında değil.
    Sen düşün biraz da istersen. Seni bu 2 meslek arasında seçim yapmaya yönlendiren nedir? Merak ettim doğrusu. Sanırım sıralamaları daha hiç incelemedin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LahmacuN38

Kesinlikle Ftr diyorum. Böyle 2 mesleğin karşılaştırmasını ilk defa senden duyuyorum. Ftr, diyetisyenlik,eczacılık,diş hekimliği tartışması çok yapılır. Hemşirelik gerek getirisi gerekse çalışma koşulları olarak bu mesleklerin yakınında değil.
    Sen düşün biraz da istersen. Seni bu 2 meslek arasında seçim yapmaya yönlendiren nedir? Merak ettim doğrusu. Sanırım sıralamaları daha hiç incelemedin.

hemşirelik gidiyim erkeğim bu arada ama sorun olmaz + ftr puanlar yüksek ygs 2 den tercih yapıcağım sml deyim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İtü mat myp yapacak var mı
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.