Şimdi Ara

YGS 50k-100k YİNE BURAYA :D

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
2
Favori
1.119
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler LYS-1 için tahminler yaptık Peki Lys-2 için net tahminleriniz nedir ? YGS 50k-100K ARASI CEVAPLASIN LÜTFEN VE TROLL VARSA Pencere tuşu + L bassın :D

• Hocam tekrardan merhaba
    Ben sonuçları bekleyeceğim bir tahminim yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sanada merhaba kardeşm :D Umarım hayırlısı olur :)Açıklanınca mesajını bekliyorum ama :)
  • Bu arada yukarıda smile ekledim göremiyorum siz görebiliyormusunuz?

• Tamam kardeş haberdar ederim tabi

• Benim 72 k idi lys1 idare ederdi 50 55 k olayım yeter dedim ama bu sefer harbi batırdım haytta aklıma gelmezdi bu kadar yanlış yapacağım tabi buradaki cevaplara göre fizik 14d12y kimya bioya bakmkyorum bile bugunluk daha fazla kaldıramam

• Ben 130k yım ama hedefim 70ti hayal oldu diyebilirim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Benimde hayal oldu sanirim mf1 puanlari nasil degsr sizce

• Sedatunc S kullanıcısına yanıt
    Mf1 in artacağını mf 4 ün düşeceğini düşünüyorum mf1 en kötü aynı kalır bence moralini bozmak gibi olmasın ama
  • Bence bütün mf sıralamaları düşecek. Düşsün zaten böyle salak sınavlara müstahak

• Çok değişik bir sınavdı ne yaptığımı hatırlamıyorum açıkçası Allah büyük diyip bekliyeceğiz bu saatten sonra bir şey değiştiremeyeceğimize göre beklemek en mantıklı olanı açıklanınca sıralamamızı görücez ama bu sene puanlar düşer gibime geliyor lys-2 beklenenden zordu
  • quote:

Orijinalden alıntı: x-Large

Mf1 in artacağını mf 4 ün düşeceğini düşünüyorum mf1 en kötü aynı kalır bence moralini bozmak gibi olmasın ama

Hadi ya napalim artik kismet degilmis :(

• Sedatunc S kullanıcısına yanıt
    benim düşüncem öyle ama ne olacağı belli olmaz
  • Bende 240k yım hedef 90k ya çekmek ama gelmez heralde fizik kimya bio dan 10 ar net

• quote:

Orijinalden alıntı: x-Large

benim düşüncem öyle ama ne olacağı belli olmaz

Genel olarak mf1 artar diyolar artik kazanamiycam kendimi alistirdim buna zaten

• Alınmayın arkadaşlar hepinizin iyiliğini istiyorum Fakat ben o şu bu kötü bekliyor derken aslında bi bakmışız istediğimiz derecedeyiz Her an her şey olabilr Açıklanınca sonuçlar mesajları eksik etmeyin... :D
  • sizce ygs'de 54k sıralama sahibi birinin ilk 80k'da kalması için kaç gibi netler yapması gerekir lyslerden?

edit: diploma puanı 71 ordan da düşecek biraz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .insan -- 21 Haziran 2014; 21:00:19 >
  • Ygs1 66k mat 39-42 arası geo 25-1 fizik 17-12 kimya 20-9 bioda 15 net civarı gelcek sizce ilk 35k ya girebilirmiyim fizik çok kötü geçti

• quote:

Orijinalden alıntı: cocostar1

Ygs1 66k mat 39-42 arası geo 25-1 fizik 17-12 kimya 20-9 bioda 15 net civarı gelcek sizce ilk 35k ya girebilirmiyim fizik çok kötü geçti

Hocam mat geo gayet iyi seni baya ileri atar fiziği hiç takma genelin kötü bence bu netlerle 35k olman lazım hatta daha ileride olabilir

• Hocam inş atarda herkes böyle fene falan kolay diyince herkes çok iyi yaptı sanıyorum

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.