Şimdi Ara

YGS Açıklanırken ne yapıyordunuz? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
113
Cevap
4
Favori
1.847
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yemek yicektim tam lanet olasi nerden baktiysam istahimi kacirmisti, ac kalmistim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • açıklancağından haberim vardı sonradan unutmuşum darbuka çalıyodum bi aklıma geldi koşa koşa sınıfa gittim biri çöp kutusunu tekmeliyor öbürküler yerlerde ağlıyor ne gülldüydüm yaa

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uyuyakalmistim televizyonun başında. Uyanınca haberturkte son dakika bilgisi geçiyordu. Sonra da depar

• quote:

Orijinalden alıntı: ff_07

Okul bahçesinde oturuyorduk, arkadaş tam şu saatte açıklanacakmış dedi, yaaw saçmalama daha nereye açıklanıyor dedim, o da öylesine girdi ama ümitsiz.
    SAYFA AÇILDI LAN AÇILDIII AAAAAAAAAA diye bağırarak sınıfa koştuk. Hayatımda bu kadar hızlı merdiven çıkmamıştım. Bir daha bu heyecanı yaşayamayacak olmak üzücü. Evde bi başımıza göreceğiz sonuçları.

+1
  • uyuyordum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nope93 -- 26 Haziran 2015; 21:55:57 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Okuldaydım, bakmadım ağlayıp cinnet geçirenleri izledim sakince.
    Eve gidip sonucuma bakıp kendim ağlayıp cinnet geçirdim. Karma akdgjew
  • Yemek yiyorduk okulda, başka bir kız gelip YGS açıklanmış diye girince inanmayarak küfrettik tabi , sonuca bakınca da haber verdiği için küfrettik

• Arkadaşla okuldan çıktık karnımız acıktı dedik bi döner yiyah girdik dönerciye arkadasa mesaj geldi arkadasından sonuclar acıklanmıs diye girdik baktık sonra

• okuldaydım amk
  • f5
  • ygsde de lysde de tercihlerde de haberim vardı açıklanacağından bu yüzden f5 çekerek bekliyodum
  • Tuvaletteydim

• Dersanede öğle arasındaydık bilgisayarcıya koşmuştum duyar duymaz

• Pes atıyodum.

• dershanede fizik dersindeydik
  • Okul yolundaydım, okula bir vardım herkesin surat baltalı ilah görmüş gibiydi
  • gözümden yaş geldi allah da sınav sonucunda seni güldürsün hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nope93 -- 26 Haziran 2015; 22:16:36 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nope93

gözümden yaş geldi allah da sınav sonucunda seni güldürsün hocam

sanmıyorum ama sağolun hocam
  • Kütüphanede ders çalışıyordum.Arkadaşın telefonu çaldı , bir yakını ile konuştu.Sınav açıklandı diyince inanmadım önce ; çünkü bu kadar erken beklemiyordum.Sonra öğretmenler odasına , müdürün yanına interneti olan her yere gittik ama nafile.İnternetler çok yavaştı.Sonra yarım saat öyle dolandım.Kalbim küt küt atıyordu.Eve gitme fikri geldi sonra müdür çağırdı beni şifremi istedi ve sonuca bir baktık.Ben çıldırmıştım , sonuçlarımı tüm hocalara gösterdim.En mutlu bendim orada, mutlluğumu pek gösteresim gelmedi aslında ; çünkü bir çok kişi ağlıyordu.İstemeden mutluydum işte.Sonra çantamı aldım ve eve gittim.Telefonumu arayan arayana , tanıdık tanımadık.LYS açıklansın kapatacam telefonumu zaten

• Burger kingte yemek yiyorduk . Yan masada başka arkadas açıklanmış diye bağırdı hemen orada girdik siteye . Küfür Ede Ede dersaneye donmuştuk

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.