Şimdi Ara

YGS Açıklanırken ne yapıyordunuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
113
Cevap
4
Favori
1.847
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar beklemek insanın canını sıkıyor vakit geçirmek lazım biraz o zaman ben başlatayım siz de devamını getirin. YGS öğleden sonra açıklanmıştı ve ben o sırada otobüste trafikteyim tam 2 saat trafikte bekledim, telefondan bakmadım çünkü zaten trafik tahammül seviyemi azaltmıştı bir de kötü sonuç görseydim üzerine o kalabalık otobüste birine dalabilirdim

Siz o anda neredeydiniz ve ne yapıyordunuz?

• Lys calisiyordum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pompiş
  • Arkadaşlarla okulda sohbet ediyorduk

• Birinde sayfa yenilerken aniden sonuc geldi ilk ben baktim ,
    Digerinde uyuyodum sahura kalkinca gordum, istahim gtti ac kaldm

• Kütüphanede arkadaşlarla konuşuyorduk. Telefondan bir ösymye gireyim dedim sonuçlar açıklanmış. Bastım çığlığı hemen. Sonra sonucumu gördüm 80000 sandım.(yıkıldım tabi)Bir daha baktım 8k. Sevinçten kütüphanede dans ediyorum kendimden geçtim o anda. Ama herkes beni izliyor. Milletin kötü gelince üzüldüm, baya utandım.

• Ben arkadasla fifaya gitmistim macın ilk dakikalarında cocuga telefon geldi acıklandı diye dershaneyle aradaki 2 dklik yolu depar atarak gecmistik

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AYT'YE NE ZAMAN BAŞLANMALI?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Batak atiyoduk :)

• Isteyken ogrenmistim

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-B7E0863E7

Isteyken ogrenmistim
    dersanedeydim(mezunum)
  • Dershanede çıkmış metro bekliyordum. Tam metro geldi. Osym sitesine girdim bir baktım.açıklanmış .

• quote:

Orijinalden alıntı: kesin izmirli35

Dershanede çıkmış metro bekliyordum. Tam metro geldi. Osym sitesine girdim bir baktım.açıklanmış .
    Duvarı deliyordum ( T )
  • quote:

Orijinalden alıntı: kesin izmirli35

Dershanede çıkmış metro bekliyordum. Tam metro geldi. Osym sitesine girdim bir baktım.açıklanmış .
    Okulda öyle boş boş takılıyorduk. Okulda bile trolllüyorlardı açıklandı beyler, açıklanmış 20k olmuşum
  • 2014 ygs de dersane kantininde arkadasla yemek yiyorduk televizyondan gordum

• pide yiyodum usta

• Bilgisayarı actim buradan link paylaşılmıştı linki açtım ilkinde yoktu bir f5 yapayım dedim sonuç sayfası karşıma geldi sanırım ilk bakanlardanim

• Okul bahçesinde oturuyorduk, arkadaş tam şu saatte açıklanacakmış dedi, yaaw saçmalama daha nereye açıklanıyor dedim, o da öylesine girdi ama ümitsiz.
    SAYFA AÇILDI LAN AÇILDIII AAAAAAAAAA diye bağırarak sınıfa koştuk. Hayatımda bu kadar hızlı merdiven çıkmamıştım. Bir daha bu heyecanı yaşayamayacak olmak üzücü. Evde bi başımıza göreceğiz sonuçları.

• Okulda fizik dersindeydik

• İkinci derece denklemin sorularını çözmüştüm çözemediklerime teknofemden bakmaya gelmiştim.Sonuç umduğumdan daha iyi gelince attım kitabı yere :

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 yılımı geçirdiğim yerde, dersane kütüphanesindeydim. Ders çalışıyordum. Fem Simetriden.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.