Şimdi Ara

YGS Açıklanırken ne yapıyordunuz? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
113
Cevap
4
Favori
1.847
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yarım saat sonra kimya dersi vardı kimya calısıyordum.
  • Okuldaydım öğlen arasıydı ve hüzünlü bir şarkı açmışlardı içimi berbat bir his kapladı o an 5 dk sonra da açıklandı zaten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lan bu forumun yaş ortalaması harbi 17 mi ya alayı liseliymiş :D
  • okuldaydım milletin açıklanmış trollemelerine bırakın diyorduk
  • Okuldaydım.Üzülen arkadaşlarıma baktım.Üzülmeyi bırakıp benim sonucuma şaşırdılar.Barajı geçemeyenler bile koridor köşelerinde okul birincisi olan benim nasıl kötü yaptığımı tartışıyordu
  • yalan olmasın arkadaşlarla yemek yedik sınıfa dönüyoruz. Bir bak sınıf ağlıyor yarısı barajı geçememiş

• quote:

Orijinalden alıntı: bestkürttr

lan bu forumun yaş ortalaması harbi 17 mi ya alayı liseliymiş :D

Ygs lys bolumunde oldugunu unuttun galiba
    Nit:19 yasindayim ve universiteliyim.

• dersane 5.ders yarım saat kaldı bitmesine derste biyoloji içim bi sıkıldı.Uyukluyorum resmen bi çığlık ve diğer sınflardan ağlama sesleri ve koşuşturmalar. Biyo hocası actı kapıyı sonra millet dediki ygs acıklandı.Bu sefer fesat akrabalar geç kalmıştı lan. O gün güzeldi
  • Geçen sene dershanedeydik. Olum bak kesin bu ders açıklanır demiştim dekimse inanmamıştı. Şansıma girmiştim de açıklanıştı. Önce koridora çıkıp açıklanmış diye bağırmıştım beş dakika sonra da 10 bin be diye bağırıp trollemiştim halbuki 200k sıralamam
  • Uyuyodum . Hatta uykuya yeni dalmistim telefon sesine uyandim sonra aglayarak geri uyudum

• Okuldayım arkadaşımın abisinin gecen enerji sonucunu değiştirip milleti trolicektim bi girdim ösym ye sonuç açıklanmış

• İnternette sörf yapıyordum.

• Otobüse kart basıyodum arkadaş mesaj attı girip baktım otobüsten inip bir sigara yaktım
  • Hayvan gibi şii yapiyordum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sanki olacaklardan haberim varmış gibbi öğle yemeğinden koştura koştura kütüphaneye çıkarken bağrılar üzerine kantine doğru yönelmiştim.......... korku filmi gibiydi makyajı akmış zombikızlar felan
  • bi lokantanın yanında koltuk koymuşlar orada dinleniyordum.arkada selena gomez-na na şarkısı çalıyodu ona sövüyodum içimden.sonra ordaki televizyonda ntv vardı orda gördüm açıklanmış diye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inceuclusarj -- 27 Haziran 2015; 1:22:31 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GergedanGörünümlüAyı -- 27 Haziran 2015; 1:30:00 >
  • Durum yiyordum arkadaslarla tavuk durum bol soslu sonra da dersaneye gectik (mezun)

• Fatmagülün suçu ne izliyordum ---> Sonra telefonum çaldı ----> açıklandığını öğrendim---> Yıkım ----> the end.
  • En alt katta yemekhanr var en üst kattan açıklandooıoığ gibi bi böğrüme geldi. Yemek yiyorum. Arkadaştan telefon vardı heyecandan bakmadı kimse ben de ver la ben bakim dedim. Ygs1 30 ygs2 26k idi baktım ve yemeye devam ettim.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.