Şimdi Ara

YGS Açıklanırken ne yapıyordunuz? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
113
Cevap
4
Favori
1.847
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öğle yemeği yiyordum açıklandığını duyunca baktım yemeğe devam edicekken bütün sülale tek tek arayıp sonucumu sordu akşama kadar yiyemedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tam haberlere bakıyodum kocaman SON DAKIKA YGS 2015 AÇIKLANDI yazısı belirdi karşıda. bi depara kalkmışım ortalık cavladı, hemen açtım pc

sonra TC no yazdım şifre yazdım giriş yapmaya yemiyo, öyle beklıyom sonra dedım kendı kendıme kaçarı yok öyle böyle gireceksin bu sayfaya bunu kendin için zorlaştırma dıye dıye kendıme gaz vere vere giriş yaptım
  • Uyuyodum annem uyandırdı kalk sonuçlar açıklancakmış diye. Kalktım hemen pc'nin başına geçtim. Tc ve sifrem kayıtlı zaten başladım f5'e tecavüze. Sonra bi anda sayfa geldi ama kocaman TEST yazıyodu. Sanırım ilk bakanlardan biri benim. Sonucu gorunce inanamadim test yaziyo heralde oylesine rakam girmisler falan diye dusundum çıktım baştan girdim. Sonuc değişmedi acayip bi mutluluktu.

• taksideydim arkadaşlar seri bir şekilde mesaj yağmuruna tutunca panik yapıp taksiden indiydim ( 2014 dede 3 arkadas avm de gezerken aciklanmisti )

• Sonuçlarını da anlatın okuması zevkli oluyor

• quote:

Orijinalden alıntı: NoTingMan

açıklancağından haberim vardı sonradan unutmuşum darbuka çalıyodum bi aklıma geldi koşa koşa sınıfa gittim biri çöp kutusunu tekmeliyor öbürküler yerlerde ağlıyor ne gülldüydüm yaa

Nedensiz guldum :D

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sinavin hemen arkadasindan pzt gunu faranjiti kapmistim cok hastaydim yataktan cikamiyodum bi ara gozlerimi actim sonuc.osym ye bakam dedim baktim aciklanmis pc gecmis actim sonucu tabi hastayim mal mal bakiyom ekrana şaftım kaymis sonra geri yattim işte

• quote:

Orijinalden alıntı: I'd name it Marla.

Uyuyodum annem uyandırdı kalk sonuçlar açıklancakmış diye. Kalktım hemen pc'nin başına geçtim. Tc ve sifrem kayıtlı zaten başladım f5'e tecavüze. Sonra bi anda sayfa geldi ama kocaman TEST yazıyodu. Sanırım ilk bakanlardan biri benim. Sonucu gorunce inanamadim test yaziyo heralde oylesine rakam girmisler falan diye dusundum çıktım baştan girdim. Sonuc değişmedi acayip bi mutluluktu.

Kac k

• Okulda bocceyi öğreniyorum, birden bir bagiris olum ygs aciklanmis lan diye pencereden. Kostum yukari çıktım ortalık hüzünlü ne yapacağımı bilemedim.kötü geldi tabi,sadece güldüm

• Okul bizi şehre indirmişti bir etkinlik dolayısıyla(evet okul dağda) biz de oradan kaçıp Playstation oynamaya gitmiştik işte oradayken öğrenmiş bulundum.

• ben uyurken açıklanmıştı. Öğlen 2 de kalkıp baktım uykulu uykulu hiç heyecan yaşayamadım
  • Stajda dh'de trollerle uraşıyoduk

• Geçen sene hem Ygs hem de Lys açıklanırken evde tablet/telefon donanımhaber-Ösym arasında gidip geliyodum. Açıklanır aciklanmaz öğrenmiştim ikisini de

• Ben ne guzel sicak yatagimda yatarken annem kaldirdi kizim kalkkkk sonuc aciklanmis diye bir heycanla kalktik baktik falan o ani hic unutamam :D

• Ben o sırada ne yaptığımı hatırlamıyorum.
    2014 ygs açıklanırken ne yaptığımı hatırlıyorum, 2015i hatırlayamıyorum.
    Bu durumu tek yaşayan ben miyim?

• Siciyordum kapı açık bi şekilde patir patir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • LYS Matematik denemesi çözüyordum. Hatta denemenin bitmesini bekledim mat 2y geo full çıkmıştı. sınavın en erken haftasonu açıklanacağını saniyodum hic istediğim gibi gecmemişti acaba ilk 2000 olur mu diye bakıyordum ilk 500 geldi. YGS ne şerefsiz sınavdi zaman denemelerinde 6-7 yanlis yapıyordum YGSde 19 yanlis yaptım. Neyse bu sınav da ygs gibi erken açıklanır diye bekledik elimize gecen uykusuzluk keder

• Sınıftayken arkadaşın teki söylemişti. Sonuç beklediğimizden kötüydü. Nedense hepimiz dalga falan geçiyorduk. Değişik bi kafaydı.

• Okuması eğlenceli oluyor gençler devam edin. Troller çoğalalı gerçek saf duyguları özlemişiz

• kesin izmirli35 K kullanıcısına yanıt
    Metroda internet çekiyor mu galiba halkapınarda falandın

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.