Şimdi Ara

YGS analizi formu oluşturdum arkadaşlar bi bakın hele

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar burada herkesin en çok merak ettiği konulardan biri ''x denemesini çözdüm, şu kadar net yaptım, iyi mi kötü mü?'' değil mi? Bu form sayesinde netlerinizi girip sıralamalarınız hakkında bi fikir sahibi olabilirsiniz. Her gün en az 1 tane deneme çözmemiz gerekiyor zaten şu an, çözdükten sonra da bu formda netlerimizi paylaşacak olmak denemeyi daha büyük bi ciddiyetle çözmemize ufak da olsa bi katkı sağlar diye düşünüyorum. Fikirleriniz neler, paylaşırsanız sevinirim. Forma eklenmesini istediğiniz bi şey varsa da belirtin, hallederim :)

http://goo.gl/forms/DCdCWH7S0y

• An itibariyle sonuçlar:
    https://docs.google.com/spreadsheets/d/1qgL1dmeSd7npsJGwGUPpHBV28NC6RuylUxX64VLLJF0/edit?usp=sharing

Not: Arkadaşlar hangi deneme seti olduğunu düzgün bi şekilde yazarsanız daha iyi olabilir sanki he?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi foofighterss -- 23 Ocak 2016; 22:04:55 >
  • Kb kardeş zaten trolliyceklerdi yabancıya gitmesin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 221B baker street kullanıcısına yanıt
    Kardeş netlerin çok iyi tebrik ederim. Nasıl çalışıyorsun bize kendinden bahsetsene

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Trollemekle falan uğraşacak vakit buluyosanız benim için bi mahzuru yok kardeş Troller belli oluyo zaten, kimse de 'ulan adama bak 158 net yapmış' deyip moralini bozmuyo rahat ol sen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi foofighterss -- 23 Ocak 2016; 22:36:03 >
  • LesAnders kullanıcısına yanıt
    Her gün sherlock izliyorum sonra denemede çıkarım yapa yapa çözüyorum.Hatta geçen denemedeki matın 11.sorusunu hazırlayan hocanın anasının kızlık soyadını çıkarım yaparak buldum.Yayın evini arayıp hocayla konuştum onayladı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 221B baker street kullanıcısına yanıt
    Sağol kardeş şimdi daha iyiyim . Bu yöntemi deneyeyim. Başka tavsiyeniz var mi hocam

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.