Şimdi Ara

YGS Başvurusu Hata{Yardım}

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.976
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arkdaşlar YGS’ye başvuru esnasından hata oluştu,bilgisayarınmı yoksa hocanınmı ikisinden birisinin hatası yüzünden başvuru maduru oldum:)Kıscası yanlış başvuru yapıldı.Bilgierimde bazı eksiklikler(Bitirme yılı-not sistemi-diploma notu) bu üçü gözükmemektedir.Bunun içinde Ankaraya dilekçe gönderilmesi gerekiyormuş.Klavuzun arka sayfasındaki dilekçe örneğine okulla birşeyler yazdık.Dilekçeyi gönderdim Ankaraya ,aradım ösym'yi dilekçede ulaşmış ancak işleme 11 hazirana kadar ancak girermiş.Kesin dilekçe işleme girermi?girmesse ne olur.Geçen yıl kendi akılısızlığım yüzünden çalışmadım kazanamadım bu yılda bu şekile yalan olursam okul hayatıma son noktayı koyarım:)Daha önce kendisinin yada çeveresinden birilerinin başına böyle bir olay geldiyse çözümünü,sonucunu açıklarsa mutlu olrum:)

• Valla dostum geçmiş olsun, bizim okulda da müdür yardımcısı yapıyordu bu işleri, hayatta görebileceğin en tembel en aptal kişidir gel görki m. yardımcısı olmuş, arkadaşın birini TM kaydetti fen bölümü olmasına rağmen. Arkadaşta 1 aydır uğraşıyor 3 tane dilekçe attı ÖSYMyi aradı dilekçeniz geldi falan filan ama hala düzeltmemişler, 11 hazirana kadar düzelirse YGS yalan mı olacak , ne kadar aksaklık oluyor ne tembel bu ösymdekiler :) Alt arafı aldığı diklekçeye bakacaz öğrenci bilgilerine bakacak ve programdan değiştirecek bütün olay bu aam kıçını yırtıp 3 ay sinir strese girecek şimdi arkadaş... peşinden koş dur
  • Yha ustam o sizin arkdaşda bende çöldeki bahtsız bedevinden daha bahtsısız:)Sınavlara girmemde sorun olmayacakmış,ancak gönderdiğim dilekçe işleme girmesse üni'ye girişim yalan olucakmış çünki mezun gözükmüyorum ben,işin garip tarafı geçen yılda girmiştim sınava.Arkdaşın arkdaşı varmış:) onunda başına bizimki gibi problem gelmiş geçen yıl,çocuk şubatta ilk dilekçesini göndermiş ondan sonra yine bir kaçtane daha göndermiş en sonunda kalkıp Ankaraya gitmiş.Orada da bir dilekçe vermiş:) ve dilekçesi geçen yılki sınavdan bir hafta sonra yani yaklaşık 20 haziranda işleme konulmuş.:s İnş. yalan olmayız.Burası TÜRKİYE neyin ne olacağ belli değil.Suç benim değil okulun,okula dava açsam en az 5-6 ay sürer dava sonuçlanması sonucta ben yine bir yere giremem:s
  • quote:

Orijinalden alıntı: A-l-A-C-A

Yha ustam o sizin arkdaşda bende çöldeki bahtsız bedevinden daha bahtsısız:)Sınavlara girmemde sorun olmayacakmış,ancak gönderdiğim dilekçe işleme girmesse üni'ye girişim yalan olucakmış çünki mezun gözükmüyorum ben,işin garip tarafı geçen yılda girmiştim sınava.Arkdaşın arkdaşı varmış:) onunda başına bizimki gibi problem gelmiş geçen yıl,çocuk şubatta ilk dilekçesini göndermiş ondan sonra yine bir kaçtane daha göndermiş en sonunda kalkıp Ankaraya gitmiş.Orada da bir dilekçe vermiş:) ve dilekçesi geçen yılki sınavdan bir hafta sonra yani yaklaşık 20 haziranda işleme konulmuş.:s İnş. yalan olmayız.Burası TÜRKİYE neyin ne olacağ belli değil.Suç benim değil okulun,okula dava açsam en az 5-6 ay sürer dava sonuçlanması sonucta ben yine bir yere giremem:s

Doğru dedim burası TÜRKİYE evrak işleri yüzünden neler olmuyor ki, yani hangi insan sıfatındaki varlık 3 kez gelen dilekçeyi görüpte kıçını kaldırmaz, alt tarafı değiştirecek bu kadar zor olmaması lazım,

• Kardeş ben bitirdim zaten okumuyorumki lisede.Diplomam elimde benim,diploma notum flnda mevcut.Yukarıya bitirme yılı,diploma notu fln yazmışım sen lisedesin seni başvurudaki o kısım sallamaz zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A-l-A-C-A -- 14 Şubat 2010; 10:50:53 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.