Şimdi Ara

YGS BİTTİ LYS NASIL ÇALIŞILMALI YARDIM!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
2
Favori
635
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ygs iyi kötü bitirdik 36 türkçe 6 matematik :D 35 sosyal ve 9 fen işaretledim bu arada meslek lisesi bilgisayar bölümü okuyorum benim mf4 ten matematik 5-6 net geometri 5-6 net fen derslerindende 5-6 net yapmam lazım onun için genelde hangi konulara çalışmam lazım fazla derine inmeden her dersten 5-6 net getirtebilecek şimdiden teşekkür ediyorum cevaplarınızı bekliyorum.

• ++++
  • quote:

Orijinalden alıntı: yalandunya38

Merhaba arkadaşlar ygs iyi kötü bitirdik 36 türkçe 6 matematik :D 35 sosyal ve 9 fen işaretledim bu arada meslek lisesi bilgisayar bölümü okuyorum benim mf4 ten matematik 5-6 net geometri 5-6 net fen derslerindende 5-6 net yapmam lazım onun için genelde hangi konulara çalışmam lazım fazla derine inmeden her dersten 5-6 net getirtebilecek şimdiden teşekkür ediyorum cevaplarınızı bekliyorum.

Meslek lisesi mezunu kardeşim,aynı benim gibisin. Antrenmanlarla mat 3-4ü ve geometri kitabının ikincisini alıyorsun,istediğin netler için ilk adımını atmış oluyorsun. Sonrasını zaten herhangi bir kitapla devam ettirebilirsin

• tavsiyelerin için teşekkür ederim kardeşim genelde senolhoca.comdan matematik derslerini izleyeceğim ama lys bazı konuları çok zor yapılacabilecek çerez konular varsa onlara ağırlık vermeyi istiyorum farklı yorumları olan varsa cevaplarlarsa sevinirim teşekkür ederim...
  • Gadasını aldığım 10-11 basit aslında çözebilirsin trigonometri ama biraz kasar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ++++++
  • Senin hedefin için nasıl çalışılması gerektiğini bilemem dostum da hedefi yüksek olanların kafasını gömüp köpek gibi ders ayrıt etmeksizin çalışması gerektiğini biliyorum çünkü bu yıl lys de ygs gibi en saçma sorulardan oluşacak gibi gözüküyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AYT Fen Nasıl Çalışmalı
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hedef nedir

• quote:

Orijinalden alıntı: RedBull Racing RB7

Senin hedefin için nasıl çalışılması gerektiğini bilemem dostum da hedefi yüksek olanların kafasını gömüp köpek gibi ders ayrıt etmeksizin çalışması gerektiğini biliyorum çünkü bu yıl lys de ygs gibi en saçma sorulardan oluşacak gibi gözüküyor.

Rahat ol. O klasik bir ygs idi. Her yıl saçma sorulardan yakınılır, lysde ise bilen kazanır.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.