Şimdi Ara

YGS COĞRAFYA KONU BİTTİ SORU ÇÖZEMİYORUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
1.340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlıkta yazdığım gibi, bu yaz ygs coğrafyayı bitirdim ama soru çözemiyorum malesef, daha önce sayısalcı olduğumdan hiç tarih coğrafyadan test çözmemiştim biraz da o sebepten dolayı yapamadığımı düşünüyorum. Pratiklik kazanmam için önerilerde bulunur musunuz lütfen şimdiden teşekkürler

• konu anlatimli kitap yanindayken soru coz. yapamadigina emin olmadığına baka baka git. garip bi ders cografya.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ezber yap bence.bende geçen sene normal öğrenmeye çalışıyordum ama sınavda çok kötü netler yapınca bu sene ezberlemeyi tercih ediyorum
  • notlar al duvara as

• tüm coğrafyayi bitirip test çözmeye başladiysan çözemezsin. Konu konu bitirip çözebildiğin kadar çöz. Cografya ezberdir ama ezberlediğn şeyler hakkinda senden yorum yapmani isteyen bir derstir. Yani ekvatordan kutuplara gidildikçe yerçekiminin artmasini direk ezberleme. Nedenini de ezberle, mantiğina oturttur. Yorum yaparsan çözebilirsin.

• Öneriler için sağ olun bir sorum daha olacak benim inkilap tarihi iyi yapabiliyorum ama ilk çağ tarihi ile Osmanlı tarihi kötü calismaya baslasam aylarim gider o kadar konu. .. Elinde özet filan olan var mı veya nasıl halledebilirim bi yardım

• Dostum konu anlatımlı kitabını yanında bulundur,tıkandığın soruda aç bak cevabını araştır.Bir de konuları çalışıp çalışıp üzerine test çözme.Bir konuyu çalış sonra onun testini çöz.Diğer türlü zorlanırsın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sağ ol

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.