Şimdi Ara

ygs de bu olay başına gelen var mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben dershanede full e yakın yaparken hadi 450 diyelim ygs de 325 aldım sayısalım mf4 o gün heyecan mı ne yaptım 15 dk önce verdim kitapçığı o derece kafam dondu başka başına gelen var mı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• benimde oyle yalnız değilsin

• sh25ll13 S kullanıcısına yanıt
    Bize çok kötü oldu ya normalde aldığımızdan 125 puan düşük almak millet 10 puanı zırıl zırıl ağlıyor

• Sinava hazirlanmak sadece soru cozmek degil

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 3nokta

Sinava hazirlanmak sadece soru cozmek degil

Aynen hocam cok dogru ven son 1 hafta kendimi rahatlatacak aktiviteler filan yaptim psikolojik olarak kendimi hazirladim kendimi yormadan hergun 1 denemede cozdum sadece bisey icin pismanim o da son hafta konulari tekrar etmemek

• Rigsby kullanıcısına yanıt
    emin ol en iyisini yapmışsın tekrar sınavda bana sadece stres getirdi zaten biliyordum yinede son günler tekrar edeceğim diye çok kastım sonuç malum , , ben konu ağırlıklı çalışırdım anlamadığım konuları bır deftere tekrar yazardım kısacadı verimli notlarım vardı son 3 gün fızik kimya biyo tekrar ettim fen 31 d 9 y geldi 35 netin altına düşmeyen mat 17net 35 netin altına düşmeyen sosyali full boş bıraktım şuan da hala yazarak çalılmaktayım soruyu yeterince çözüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayas71 -- 2 Nisan 2014; 21:03:45 >
  • Nasıl kafalar yasıyorsunuz anlamıyorum ki, sene basında 340 falan alıyordum,gittikçe yükselttim, son denemelerde 420-440 aralıgındaydım, Ygs5 430,3 geldi, bi zorlukla karsılasmadım,ne çalıştıysam onu aldım, çok ekstrem olayda yaşamadım nedense, sizde mi sorun bende mi düşünmeye başladım *
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hala ders çalışan var mı ya ?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• AintMadAtCha A kullanıcısına yanıt
    Sorun bizde sen girip çözüp çıkanlardansın ve hak ettiği almışsın

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.