Şimdi Ara

YGS'DE MATEMATİK-FEN İKİLİSİNİ BOŞ BIRAKMAK MANTIKLI MI? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
0
Favori
3.172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: TAKUMİ FUJİWARA

quote:

Orijinalden alıntı: baris7777

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: baris7777

Türkçe sınav anıki tamamen dil bilgisi konuları 1 hafta sürüyor son 1 aya kadar 30 paragraf çözsen son 1 ayda sosyal baksan ikisini fullersin zaten Sınavda o ikisi haricinde vaktin artıcak bence mattan 15 fendende bi 20 çıkartmaya bak

Hocam keşke o kadar kolay olsa ama o kadar kolay olacağını düşünmüyorum.

Matematik çalışırsam 15"e yaklaşabilirim belki hocam ama fen bilgisi 20 net mümkün değil, fizik-kimya-biyoloji tam anlamıyla sıfır.

Hocam lys mat derdin yok fen derdin yok, asıl farkı ygsde atıyor dilciler , türkçede bi cacık yok paragraf çöz, sosyal desen 1 ayda biter full deneme gidersin ikisinden, sadece dil çalışıcaksın ve çok rahat biticek zaten, boş vaktinde gezmek yerine mat çözebilrisin bence

Hocam bu konudaki sorunum karamsarlık zaten, hani ya Türkçe-Sosyal Bilgiler 60 netin altında kalırsa diyorum.

Bu sefer 1 yıl daha yeniden çalışmam gerekecek.

LYS zaten başlı başına ezber, olası bir YGS 70-80 net demek ingilizce"sizde bölümü garantilemek demek.

Ki matematik ve fensiz yapacağım 67 net lise başarı puanımla birlikte gideceğim bölümü garantiliyor. O zaman ingilizce"ye bile ihtiyacım kalmıyor.

Hocam soru başı 1.5 dk versen yaparsın bence bi zahmet 70 net çok rahat çıkartırsın yani 35-35 full deneme çözsen yaparsın bi cacığı yok İngilizce sadece lise bilgisiyle 30-35 yapılıyor zaten , üstünede sen koyarsan çalışırsan 60'a çıkarsın en az

• Gorkemq kullanıcısına yanıt
    Hocam birkaç gündür deli gibi kelime ezberliyorum, bugünde denemelere biraz baktım öğrendiğim kelimelerden birkaçı hemen karşıma çıktı.

1000 kelime+normal gramer bile 30 net getirebilir diye.düşünüyorum.

Umarım öyle olur, abanıyorum ingilizce"ye deli gibi.

1.5 ayda iyi ilerlemişsiniz, 21 yanlış 5,25 net götürür yanlış yapmaktan korkmuyorum. 30 doğru 30 yanlış bile yeter bana.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • baris7777 B kullanıcısına yanıt
    Hocam ağzınızdan bal damlıyor, o değilde gelecek korkusu adama hayvan gibi ders çalıştırırmış onu anladım.

ingilizce hedefim 20 netti ilk başta ama hedefimi 50 üzerine çıkarabilirim deneme sonuçlarıma göre.

Süre bol zaten.

Ben önümdeki 14 aya güveniyorum açıkçası.

• quote:

Hocam ağzınızdan bal damlıyor, o değilde gelecek korkusu adama hayvan gibi ders çalıştırırmış onu anladım.

ingilizce hedefim 20 netti ilk başta ama hedefimi 50 üzerine çıkarabilirim deneme sonuçlarıma göre.

Süre bol zaten.

Ben önümdeki 14 aya güveniyorum açıkçası.

14 ayda neler neler yapılır hocam, sosyal türkçe çalışman 1 ay sürmez bile zaten üstünede 100-120 deneme çözersin mis gibi olur
    Bol kelime , gramer olmıyacak iş yok , başladıktan sonrası kolay

Hocam bende 14 aya güveniyorum, sanki sınav 3 gün.sonra olacak gibi ciddiyetle çalışmaya başladım.

Umarım hedefime ulaşırım, yalnız Türkçe-Sosyal Bilgileri nasıl çalışmalıyım hocam?

• quote:

Hocam bende 14 aya güveniyorum, sanki sınav 3 gün.sonra olacak gibi ciddiyetle çalışmaya başladım.

Umarım hedefime ulaşırım, yalnız Türkçe-Sosyal Bilgileri nasıl çalışmalıyım hocam?

Türkçede youtube kanallarına bakabilirsin, sosyalde ise okuman lazım yani bence daha çok akılda kalır okuyup yazmak, bi konu anlatım 1-2 soru bankası bitirsen hepsinden, onun sonrasında sadece paragraf ve deneme atarsın
    Yazma yöntemini çok iyi kullanıyorum hocam, aklımda çok iyi kalıyor o zaman.

Türkçede çok yanıltıcı yorum soruları var dikkatimi çekti, bence bunun üstesinden gelmenin tek yolu daha çok soru çözmek. Ayrıca dinleme metinleride yükledim telefonuma gece yatarken dinliyorum.

Aynı konuyu sabah okudum, öğlen yazdım ve akşamda yatarken dinledim.

• quote:

Yazma yöntemini çok iyi kullanıyorum hocam, aklımda çok iyi kalıyor o zaman.

Türkçede çok yanıltıcı yorum soruları var dikkatimi çekti, bence bunun üstesinden gelmenin tek yolu daha çok soru çözmek. Ayrıca dinleme metinleride yükledim telefonuma gece yatarken dinliyorum.

Aynı konuyu sabah okudum, öğlen yazdım ve akşamda yatarken dinledim.

Hocam valla yazarak anlıyosan ne güzel , ben bu konuda değişiğim baya , okuyarak yada yazarak zor oluyor ama dinlediğim anda bitmiştir unutma ihtimalim az oluyor

Türkçede okuma anlamayı geliştirmen için bol paragraf çözmen lazım aşılıyor ya illaki

Hocam yazarak çalışması güzelde çok zor oluyor, bir bakıyorsun bir tane konu 5-6 sayfa tutabiliyor.

Ama bilmiyorum, aklıma kazınıyor yazıncada.

Sizede tavsiye ederim, paragrafın anahtar kelimesi parağraf çözmek bencede hocam. Yorumlamak bir anda kazanılan bişey değil maalesef, adım adım ilerliyorsunuz.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.