Şimdi Ara

YGS DE MODÜLER ARİTMETİKTEN SORU GELİRMİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
1
Favori
515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar sorum bu ve en son 2010 senesinde çıkmış son 4 senedir soru yok sizce çalışmalımıyım bu konuya denemelerde hep karşıma çıkıyor

• Çalış.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2010 senesindeki soruyu baya sevmiştim. Modüler aritmetik falan belli olmazda işçi havuz ve faiz karışım çıkmayacak garantisini vereyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ac4

2010 senesindeki soruyu baya sevmiştim. Modüler aritmetik falan belli olmazda işçi havuz ve faiz karışım çıkmayacak garantisini vereyim

Problemde ne cikacak o zaman?

• işçi havuzdan nefret ediyordum zaten ozaman hız problemlerini kasıyım zaten 8 sorudan 4 5 tane yapsam yeterli benim için
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lion

quote:

2010 senesindeki soruyu baya sevmiştim. Modüler aritmetik falan belli olmazda işçi havuz ve faiz karışım çıkmayacak garantisini vereyim

Problemlerin can yakan kısmı zaten sayı problemleri.Özgün diye milletin ağzından düşmeyen problemler sayı problemlerinden gelir.
  • Gelir inşallah

• quote:

Orijinalden alıntı: PEDERR AMCA

işçi havuzdan nefret ediyordum zaten ozaman hız problemlerini kasıyım zaten 8 sorudan 4 5 tane yapsam yeterli benim için

Hocam ben sana çalışma demedim mantığını anla üzerine çok değil 5 test yani 50 soru çözsen yeter 1 saatini alır almaz. ÖSYM şu problem bu problem diye ayırmıyor neredeyse problem sorularının hepsi içiçe geçişik.

• şunlara bak
     YGS DE MODÜLER ARİTMETİKTEN SORU GELİRMİ
  • quote:

quote:

Hiç mi çıkmış soruları incelemedin kardeş adamlar genel mantık-yorum soruları soruyor problemlerde.....
  • quote:

Orijinalden alıntı: _ULTRON_

quote:

quote:

Hiç mi çıkmış soruları incelemedin kardeş adamlar genel mantık-yorum soruları soruyor problemlerde.....

İsci cikiyor her sey gelebilir. Ben faizden dolar sorusu bekliyorum

• Lion kullanıcısına yanıt
    2002 ydi galiba akpnin başa geldiği tarih o tarihten beri faiz sorusu yok istersen araştır ben böyle duymuştum hiçte rastlamadım faiz sorusuna
  • anladım hocam ales sorularını çözücem çok yakın
  • bycool44 kullanıcısına yanıt
    bunlar var bende kardeşim teşekkür ederim yinede
  • quote:

bunlar var bende kardeşim teşekkür ederim yinede

önemli değil geometri de temeli olmayan biri için kaynak tavsiyesi ver ödeşelim
  • bycool44 kullanıcısına yanıt
    bende geometri körüyüm :D geçen konu açmıştımhttp://forum.donanimhaber.com/m_103390093/tm.htm tavsiyeler burda bro okuyabilirsin
  • quote:

bende geometri körüyüm :D geçen konu açmıştımhttp://forum.donanimhaber.com/m_103390093/tm.htm tavsiyeler burda bro okuyabilirsin

ben ygs için dedim hemde simetri orta seviyede
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.