Şimdi Ara

YGS Deneme Setleri (Ana Konu)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
4
Favori
1.510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar YGS yaklaşıyor ve yavaş yavaş deneme çözmeye başlamamız gerekiyor.

Hangi yayınlardan, hangi setlerden almamız gerektiğini burada tartışabiliriz.

Sizin fikirleriniz neler, ilk hangi setle başlanmalı.

• Up
  • Up
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blazekorp

Up
    reserved
  • Şöyle gerçeğe yakın tavsiyeniz var mı? Final demeyin, 3 yıldır finale gidiyorum 1 tane fen sorusu görmedim yorum yaptıran.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-194272510

Şöyle gerçeğe yakın tavsiyeniz var mı? Final demeyin, 3 yıldır finale gidiyorum 1 tane fen sorusu görmedim yorum yaptıran.
    Fem'in 5li denemesini söyleyen çok var birde dershane ile birlikte bilfen'in 5li denemesini aldık 7,5tl deneme çok iyi geldi farklı kaynak çözmektede yarar var hocaların tavsiyesi üzerine almıştık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Johnny Quid

Fem'in 5li denemesini söyleyen çok var birde dershane ile birlikte bilfen'in 5li denemesini aldık 7,5tl deneme çok iyi geldi farklı kaynak çözmektede yarar var hocaların tavsiyesi üzerine almıştık.

Alıntıları Göster
    fem 6 lıyı çok övüyorlar.aldım bende o yuzden fakat daha cozmeye baslamadım.ama guzel gozukuyor sorular.özgün sorular var yani.6 lı alırsan pisman olmazsın bence
  • Arastirdim

Cogu yer guvenderin denemelerini tavsiye ediyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: JusTDoiT94

Arastirdim

Cogu yer guvenderin denemelerini tavsiye ediyor
    Ben çözüm ve birey denemeleri aldım. Çözüm 8'li Birey 5'li.
  • quote:

Orijinalden alıntı: levent95

Ben çözüm ve birey denemeleri aldım. Çözüm 8'li Birey 5'li.

Alıntıları Göster
    fem 6 lı aldım fakat basladım körfez yada güvender almayı dusunuyorum sonrası ıcın
  • quote:

Orijinalden alıntı: inanc13

fem 6 lı aldım fakat basladım körfez yada güvender almayı dusunuyorum sonrası ıcın

Alıntıları Göster
    Arkadaslar fem, karekök ve fen bilimleri cozdum bende. Final veya birey den de almak istiyorum 5li bir set. Siz finalimi onerirsiniz yoksa bireyi mi ? Birde birey gelişim vs ne oluyor ben güzel kaliteli bir deneme almak istiyorum hangisini almalıym birey alırsam ? Son olarak fen bilimleri normal denemesi var elimde gecen sene almıstım birde çizgiüstü varmıs fark var mıdır cok aralarında ?
  • Karekök var ama çok dengesiz.Bazen çok kolay ve açık oluyor sorular.Bazen de o kadar ucu açık ki 'Yok artık ebenin...' diyorsun
  • Bugün fem 5li ve fem 7li aldım.ikisinin de soruları güzele benziyordu
  • e
  • Körfez 10lu almıştım 7.sini dün çözdüm ve boşa zaman kaybı çok saçma soruları var. Çözümlu diye almıştım ama paramı çöpe atmisim resmen. Almayın sakin Körfez tekno 10lu
  • Universite sinavini atlatmis biri olarak hicbirinin bir onemi yok diyorum konu calisin
  • quote:

Orijinalden alıntı: JusTDoiT94

Universite sinavini atlatmis biri olarak hicbirinin bir onemi yok diyorum konu calisin
    Final 10'lu aldım bu 15 gün için birde 3 lü birey var ama finalin soruları güzel sağlam deneme çözmek isteyenler alabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pearl Jam

Final 10'lu aldım bu 15 gün için birde 3 lü birey var ama finalin soruları güzel sağlam deneme çözmek isteyenler alabilir.

Birkac sayfa ekleyebilir misiniz dis kapaginida
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1.1.1.1

quote:

Orijinalden alıntı: Pearl Jam

Birkac sayfa ekleyebilir misiniz dis kapaginida

Alıntıları Göster
    Benim bildiğim fem bu sene 1-3-5-7-9-11'li diye set çıkardı.Geçen sene 4-6-10 gibi çiftli çıkarmıştı.Sanırım onlardan bahsediyorsunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: BilinmeyenArtist

Benim bildiğim fem bu sene 1-3-5-7-9-11'li diye set çıkardı.Geçen sene 4-6-10 gibi çiftli çıkarmıştı.Sanırım onlardan bahsediyorsunuz?

Alıntıları Göster
    Bence lys çalışın ben 1 martta başlamayı düşünüyorum ygsye ağırlık vermeye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Englishman In New York -- 24 Ocak 2014; 23:08:10 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.