Şimdi Ara

YGS FİZİK VE LYS İÇİN NASIL BAŞARILI OLURUZ ACİL YARDIM KAYNAK VS TAKTİK VERİN ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
2
Favori
506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• 4 kaynak var onlara iyi calis fulleyebilirsin
    MEB 9.sinif ders kitabı
    MEB 10.sinif ders kitabı
    MEB 11.sinif ders kitabı
    MEB 12.sinif ders kitabi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MEB kitaplarına abannnn
  • Neden herkes meb kitabı diyor bide ben mezuna kaldım bende hiç bi meb kitabı yok nerden bulucam
  • Sozel sorular birebir meb kitabindan alindigi icin oyle diyorlar.

Palme A-B, Final Lys, Guvender Lys guzel kitap bunlar

• mebin fizik kitapları harbi çöp,hadi kimya biyoloji güzel çalışılacak gibi (özellikle bio cidden iyi hazırlanmış) ama fizik kitaplarında hikayeden başka bir şey yok ki,fizik bilmesen edebiyat kitabı sanırsın. bu arada finalin konu anlatımları baya övülüyor ygs konu anlatımlıyı alıp bakıcam beğenirsem lys sinide alırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi electronicman22 -- 18 Temmuz 2015; 15:02:55 >
  • Eğer temelin yoksa ygs fdd kolay fizik, belli bi altyapım var diyosan da palme ygs lys fizik öneririm. Ama palme de çok soru tipi var ve zorlayabilir. Fem beyaz kitap sb iyidir. Ayrıca tüm sözel yerlerin özetini çıkar ve meb kitabına biraz göz at

• Fem ygs-lys güvender lys palme A-B bu üçünü çok övüyorlar ben fen bilimleri çizgiüstünü çözmüştüm ama işlem ağırlıklıydı sözel soru yoktu hiç.

• 4 kaynak var ki onlardan calısanlar yapamazzz

MEB 9.sinif ders kitabı
    MEB 10.sinif ders kitabı
    MEB 11.sinif ders kitabı
    MEB 12.sinif ders kitabi

• Meb kitabı hakkında doğru söylüyorlar kitaptaki notlardan bire bir sorular vardı illa ki ona çalışmak lazım ama onun dışında karaağaç fasiküllerinden çalışıyorum ben birde karekodlu final kitabı var onu çözeceğim bence yeterli sonra besmele çekip ver elini deneme
  • big bang theory izle fizik ufkun gelişecek merak edeceksin seni çalışmaya yöneltecek
  • josso15 J kullanıcısına yanıt
    Bütün formülleri bir deftere yazıp yanlarına önemli bulduğun notlar yazacaksın ayrıca sene içerisinde beğendiğin soruları da kesip defterine yapıştır.
  • fizik için okyanus 40 seansta fizik öneririm.

• mustafa başer fizikve birde tabi ki meb
  • Finalin sarı kitabı gayet iyi sayısal işlemli kısımları onunla halledersin. Sözel kısımları da femden calisabilirsin. MEB kitaplarının da okunması gerekiyor bence.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.