Şimdi Ara

ygs hazırlananlara tavsiyeler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
3
Favori
296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar biz atlattık sıra size geldi sizde umarım en güzel sonuçları alırsınız.sizlere bu sene içinde edindiğim deneyimlerden birkaç şey aktaracağım

1.bunu herkesten duyarsınız ve gerçekten önemlidir. sadece ygs çalışmayın lysye geldiğinizde yanlış yaptığınızı fark edersiniz ama geç olur.
    2.çok çalışmayın düzenli çalışın.çok çalışıp balon çıkan çok arkadaşım oldu.düzen en faydalı şeydir çok verim alırsınız
    3.çok soru çözmek yerine çeşit çeşit soru çözün.ben bu hatayı lys de yaptım ve 30 matematikte kaldım.aman dikkat edin
    4.piyasadaki güvenilir yayınların yanında yeni çıkan yayınlarada şans verin(3 4 5 gibi çok iddalı olupta saçma sapan soruları olanlara değil)
    5.ne yaparsanız yapın hırsınızı kontrol edin iplerin sizin elinizde olduğunu unutmayın.
    6.elbet stres yaşayacaksınız ama bunu aşmanın çok yolu var.
    7.matematik matematik diye diye tek derse yüklenmeyin.bakınız bu sene tmciler coğrafya sayısalcılar fende patladı ösym sağ gösterip sol vurmayı çok sever.
    8.sınav senesi diye asosyal olmayın çıkın gezin eğlenin ama tadında bırakın.
    9.kendinize uzun vadeli değil kısa vadeli programlar ve hedefler belirleyin.
    10.önünüze gelen herkes hakkınızda yorum yapacaktır herkesi ciddiye almayın hatta kendinizden başka kimseyi ciddiye almayın.
    11.yol uzun sıkılacaksınız ara sıra birer günlük dinlenmeler yapın ve hoşunuza giden şeyleri yapın
    12.ders saatlerinizi uzun yapmayın verim azalır.
    13.duygusallığınızı bastırmaya çalışın çünkü önemli bir sınava hazırlanırken her şey sizi etkiler bunu önlemeye çalışın.

hepinize başarılar zor ve heyecanlı bi yolculuğa başlıyosunuz.sorularınız olursa seve seve cevaplarım

• Zihnimi okumuşsun kardeşim, 13 maddede size başarı anahtarı veriyor bu adamı dinleyin
  • 7 ye +1 diyorum her sene mattan vuruyorlar diye mat calistim, integrali bir kere okuyan da ayni neti yapti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir daha girecek olsam aşırı LYS kasardım YGS öyle bi gelecek ki çalısmayan bile yapacak hep öyle oluyor. Agırlıgını YGS'ye ver coştur. Bunu okuyan bak beni dinle harbi işe yarıycak

• Yapacağınız en iyi şey "Allah'ım n'olur kolay çıkmasın" diye dua etmek olur. Bu yıl, biraz da siyasi sebeplerden dolayı sorular çok kolay soruldu. Nasıl olduğunu gördünüz. Emeklerin ciddi ciddi heba olduğu bir yıl oldu. Çok sinir bozucu. Allah 98'lilerin yardımcısı olsun.
  • Kardeş doğru diyon da şimdi ygs konularına çalışmadan lys çalışsam olur mu?

Bazı konularda temelim yok önce onları halletsem yani ygs çalışsam dönem içi lys çalışsam mı daha iyi olur,

Yoksa şimdiden lys mi çalışayım?

• Swons S kullanıcısına yanıt
    kardesim tabi ki ygs de calisacaksin sadece lys calisarak riske atamazsin gelecegini ve saglam oturtamazsin bazi konularida.. temel konularla basla derim ygsden ama bi yerden sonra ipin ucunu kacirma lys ye kaymaya basla yavas yavas.. nacizane onerim eylul oldu mu lys ye ucundan kiyisindan baslamis ol en azindan devami gelir ilerisinde.. yoksa bu is ygsden sonra calisirima kalir aman dikkat..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kpss için dershane tercihi?
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yok hocam zaten lys konuları ygs gibi kolay geçilmiyor o yüzden ygs den sonraya bırakmam. Ben şimdi ufaktan ygs çalışıyorum ağustosta 1 aylık ygs kursu var okulda ağustos sonu ygs bitirip dönemin başlayınca 11-12 giderim diye düşündüm sence nasıl?

• @Swons kardesim ygsye tabiki hazirlan ama yani temmuzdan marta kadar ygs kasar cogunluk lysye gelince kotu olur.bak ben oyle yaptim ygs mat full geldi ama hicbir anlam tasimadi.ygsden sonra daha iyi anlarsin.ama lys calisim derken ygsyide ihmal etme ilk sinavdan umutlarin bitmesin

• O kadar çalışmanız boşa gidecek

• Bir de unutmadan sunu ekleyeyim lys konularini calisip birakmayin bilgileriniz guncel kalsin yoksa calistiginiz bosa gider.guncel birakmanin en iyi yolu da soru cozmek

• Swons S kullanıcısına yanıt
    fena durmuyor planin kardesim lys matematik ile fizigin buyuk kismini yeterki sonraya birakma gerisi hallolur

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.