Şimdi Ara

YGS için duanızı almak istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
847
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 3 4 ay önce aklımda vardı bu konuyu açmak. Çalıştım uğraştım, artık gerisi Allah a kalmış.
    Ders arasında konu dışında gezinirdim genellikle.

Lise bitmişti daha iyi bir yer kazanmak için bir sene daha kaldım, Uçak müh. , diş hekimliği için kaldım. Allah utandırmasın bu sene.

Sizin dualarınızı almak istedim şimdi de, başkasına edilen dua daha makbulmüş. yorumada gerek yok Allah'ım şu kardesimin yüzünü kara çıkarma, deseniz de yeter

EDIT: 28bininci olmuşum, ikinci sınavda bi daha ugrayacağım,sağolun

EDIT 2: Yarın ki lys2 sınavım için tekrardan duanızı almaya geldim, mübarek ayda yüzüm güler inşallah Sonuc gelince editlerim, bi dua, eksik etmeyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karsitproton -- 19 Haziran 2015; 18:36:35 >

• Allah emeğinin karşılığını verir inşallah.
    Umarım benimde sınavım iyi geçer

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BlackEagle14 kullanıcısına yanıt
    inşallah diyelim, hepimiz için hayırlısı olsun :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackEagle14

Allah emeğinin karşılığını verir inşallah.
    Umarım benimde sınavım iyi geçer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PAUL WALKER -- 14 Mart 2015; 16:59:40 >

• Yarın ki lys2 sınavım için tekrardan duanızı almaya geldim, mübarek ayda yüzüm güler inşallah Sonuc gelince editlerim, bi dua, eksik etmeyin
  • dua yok ama bi davamı alabilirsin
  • 28 bin ne sene 87 öys den 5 bin olmuştum duasız ;)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Dua alarak haksız rekabet etmek istiyorsun demek. Dilekçemi verdim kardeşim, artık cezaevinde hazırlanırsın sınava.
  • Dualar seninle , hem burasi hem onur taraf icin hayirlisini alirsin insallah.
  • quote:

Orijinalden alıntı: player2974

28 bin ne sene 87 öys den 5 bin olmuştum duasız ;)

yaşınız büyük epeyve, sizden 28 sene sonra giriyorum bu sınava.
    Çok büyük bi başarı sağladım demiyorum ama 'ben 5bin oldum duayla 28mi yaptın;)' demeniz hiç hoş değil
    1987 hayıtlarını bulamadım ama 10-11 sene önce rakam 1milyondu, şimdi 2.2milyon kişi ile girdim bu sınava. 87 yi siz tahmin edebilirsiniz sanırım.
  • Hadi karşılıklı dava açın salak dedi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: karsitproton

Yarın ki lys2 sınavım için tekrardan duanızı almaya geldim, mübarek ayda yüzüm güler inşallah Sonuc gelince editlerim, bi dua, eksik etmeyin

Hakkında hayırlısı olsun kardeş, inşallah çok güzel bir sonuçla istediğin bölüme girebilirsin. Ben de pazar günü edebiyata gireceğim, bana da duacı ol :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.