Şimdi Ara

YGS için kaynak önerilerinizi bekliyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • YGS ye hazırlanıp Parademik bölümüne yerleşmek istiyorum. Bu yüzden sayısal ağırlıklı hazırlanmam gerekiyor.

Liseden mezun olalı 4 sene oldu. O yüzden sıfırdan başlamak istiyorum. Lise de Eşit Ağırlıktım.

YGS konu anlatımlı kaynak önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• takip
  • Sayısallarda Palme yayınını herkes önerir kardeşim.

Matematik için Karekök, Bilfen ( belli bir seviyeden sonra çözmelisiniz) başlangıç için Fem ilk adım. Ve ek olarak Apotemi Problemler, Karekök Rutin Olmayan Problemler(full çözümlüdür)

Matematik soru bankası ağırlıklı tavsiye oldu :)

Coğrafya, Tarih, Türkçe de Fem yayınları. Gayet iyilerdir.

• Onerileriniz icin tesekkur ederim. Yalnız fetonun yayinlarini kullanmak istemiyorum. Onlara tek bir kurus dahi gitsin istemiyorum. Bu kaynaklarin alternatifleri var mıdır acaba.

• quote:

Orijinalden alıntı: alustar1

Onerileriniz icin tesekkur ederim. Yalnız fetonun yayinlarini kullanmak istemiyorum. Onlara tek bir kurus dahi gitsin istemiyorum. Bu kaynaklarin alternatifleri var mıdır acaba.

Çoğu devletin elinde şuan, fem gayet kaliteli ayrıca çokta umrumda değil kimin olduğu tabi sen bilirsin yine
  • alustar1 kullanıcısına yanıt
    Kardeş zaten oraya gitmiyor 2 sene oluyor kayyum atanalı devletin cebine giriyor parası,ki öyle bir şey olsa yüzelli kez kapatmışlardı. Yine de senin tercihin eğer öyle düşünürsek güvender,körfez hatta yayın denizi hep bunlar cemaate yakın yayınlar o zaman ne yapalım okumayalım mı?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Problemler için kaynak önerisi
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.