Şimdi Ara

ygs ile ilgili soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ygsye 45 gün civarı zaman kaldı azda olsa matematik türkçe temelim var sizce sıkı bir çalışmayla ygs 2 de ham 250 civarı yapmam mümkünmüdür kimya dan antremanlarla kimya aldım sizce olurmu yani hedefim çok yüksek deiğil bukadar süre yetermi söyledeiğim puan civarı için ve sizce naslı bir program izlemeliyim günde kaç saat bana yardım cı olmanızı umuyorum forumdaşlar

arkadaşlar sınava girdiğimde sonucu burdan paylaşıcam başarılıp başarılmayacağını görmüş oluruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gorkem.15 -- 29 Ocak 2016; 16:44:31 >

• Boşver ygs yi bimden su al sat

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • buda bir bakış açısı saygı duyarım
  • gorkem.15 G kullanıcısına yanıt
    benzerini yaptim 2006 senesinde, okulumda diploma notunda 100. iken oss den 2. cikmistim. son 2 aya kadar zeki ama tembeldim son 2 ay deyim yerindeyse "HULK" oldum. efsana bi calismayla basardim.

sana tavsiyem kendini sinirlendircek gaza getirecek herseyi onune koyup o hirsla calisman benim taktigim buydu. bildigin seylerden soru cozmeyi birak, kolay ogrenebileceklerine yogunlas, gerekirse gun icinde insani ihtiyaclar ve ders disinda hicbirsey yapmayacak kadar hirsli ol.
  • auron88 kullanıcısına yanıt
    vay hocam siz ne mezunusunz
  • Ben ygs çalışmasını sadece son 1 ayı ayırdım öncesinde aktif dillere destan bir çalışmamda yoktu Alan Tm Ygs5 48k , Ygs2 162k (313puan)

Ben sayısaldan hiç yapmadım fen netim 0 geçen sene bir tm için fende 10 net gelirdi sayısal çalışıyorsan zaten 45 günde 250 senin için kek bir puan olmalı...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    odtu insaat okudum, inan eger son 2 ay kafayi degistirseydim kapisindan giremezdim.
  • Storm Raider kullanıcısına yanıt
    fen dersini severim matematik ve türkçeden korkmuyorum ama fen beni korkutuyor çok güzel kaynaklarım var ama buseferde boşa kürek çekme endişesi sarıyor beni
  • Kültürlü bir bireysen çalışmasanda geçersin. benim arkadaşlarım dershaneye gittiler o kadar hazırlandılar 180 barajını geçemediler. 2 sene önce. bazıları 2.kez girdiği halde. ama ot gibilerdi görsen. ben hiç çalışmadan 220 civarı yapmıştım okul puanıyla 250 lere denk gelmişti. çok dert etme zor değil. yaparsın sen.
    çok iyimiş ama sizin gen bir temeliniz varmış demekki yoıksa 2 ayda odtü imkansıza yakın birşey
  • seni seviyorum
    Eyvallah canım.
    tabiki kendime gore temelim vardi, ben 2 ayda herkes odtuyu kazanabilir demiyorum. 2 ayda herkes kendisine yapilamaz diyeni yapabilir iddasindayim. rakamlarla konusayim, bu iki ayin basinda ilk denemem 300 uzerinden 255 ti son denemem 282 idi. simdi bu iste dogru oranti yok basta hizli yukselir sonra yukselme hizi azalir. yani biri 255 ten 282 ye yukseltebiliyor ise aradaki fark 27 puanken baska bi insan sinirlarini zorlasa 200 den 240-250 ye cok daha kolay cikar.

insan kapasitesi sinirsiz bir seyi basarman ne kadar istedigin ve bunun icin ne kadar verimli cabaladiginla alakali.

sadece bende degil, hayatimda matematik cozemem kafam almiyor imkansiz diyen sozelcinin 15 te 10 soru yapabildigini gordum yani herkes herseyi yapabilir yeterki bu bahsettigim ruh olsun.
    süpersiniz hocam insanı çok iyi motive ediyoosunujz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.