Şimdi Ara

Mısır Gevreği Tavsiyesi bekliyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
7.169
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evde yemek yapan yok varda yok aslında sabah kahvaltı filan yapmıyorum akşam da elimden geleni yapıyorum hep sağlıksız şeyler yiyorum önerebileceğiniz f/p mısır gevreği bekliyorum kolay bulunabilen ve nerelerde vardır ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheRad67 -- 24 Mart 2015; 18:15:08 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

En İyi Mısır Gevreği: Tam Tahıllı, Lezzetli ve Besleyici Seçenekler

Mısır gevreği, kahvaltı için popüler ve pratik bir seçenektir. Ancak, çok sayıda mısır gevreği markası ve çeşidiyle karşılaşınca en iyi seçimi yapmak zor olabilir.

Tam Tahıllı Mısır Gevreği:

• Lif, vitamin ve mineraller açısından zengin tam tahıllı mısır gevreklerini tercih edin.
    • Tam tahıllı mısır gevrekleri, kan şekeri seviyelerini düzenlemeye yardımcı olabilir ve tokluk hissini artırabilir.

Yüksek Lifli Mısır Gevreği:

• Günde önerilen lif alımını karşılamaya yardımcı olmak için yüksek lifli mısır gevreklerini seçin.
    • Yüksek lifli mısır gevrekleri, sindirimi destekleyebilir ve kalp sağlığını iyileştirebilir.

Şekersiz Mısır Gevreği:

• Şekersiz mısır gevrekleri, kilo yönetimine veya kan şekeri seviyelerini yönetmeye yardımcı olmak için iyi bir seçenektir.
    • Şekersiz mısır gevreklerine meyve veya fındık ekleyerek tatlılık katabilirsiniz.

Lezzetli Çeşitler:

• Farklı lezzetleri denemekten çekinmeyin. Çilekli, yaban mersinli veya çikolatalı gibi aromalı mısır gevrekleri mevcuttur.
    • Lezzetli mısır gevrekleri, kahvaltıyı daha keyifli hale getirebilir.

Hangisi En İyisi:

En iyi mısır gevreği, bireysel tercihlerinize, beslenme hedeflerinize ve sağlık durumunuza bağlı olacaktır.

Yukarıda belirtilen faktörleri göz önünde bulundurarak, hangisinin sizin için "en iyi mısır gevreği" olduğunu belirleyebilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Nesfit bal badem. Kolay bulabileceğin en güzeli bu.
  • O misirlarin hepsi gdolu...yulaf falan al.
  • Aynen mısır sevdasından vazgeç..
  • Hocam birak misiri falan. Kahvalti hazirlamadada bişey yok sadece pratik olmak mesele dolaptan peynir zeytin artik ne varsa koy masaya bir bardakta sut 10 dkni almaz
  • Bimdekinin tadını öneririm güzeldir
  • Amroth.
    Scorpion28 : gdo filan dokunmaz bana hocam çok kötü besleniyorum gece saat 2 de kuru ekmek kola vs çok dengesiz ve sağlıksız besleniyorum.

celil4334 : Hocam peynir zeytin yoğurt gibi şeyler yemiyorum zaten evde yiyecek birşeyde olmuyor hiç bildiğin öğrenci evi gibi hayat yaşıyoruz.

Rascoal: Bimden daha önce almıştım fena değildi ama daha değişik şeyler tatmak istiyorum

Emre0210: Araştırmaya başladım fena birşeye benzemiyor saol

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheRad67 -- 24 Mart 2015; 18:28:44 >

• Simdi gencsin belki birsey olmaz ama ceremesini cekersin ilerde hocam aliskanliklarini degistirmeye bak.
  • celil4334 kullanıcısına yanıt
    Gerçekten uzun yaşayacağımı sanmıyorum hastalıklarım çok var biliyorum doktora filanda gitmiyorum. Her an ölebilirim
  • Ülker Extra Sütlü, Çikolatalı ve Fındıklı Gevrek tavsiye ederim. Çok lezzetlidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCryhack -- 24 Mart 2015; 18:33:32 >
  • TheRad67 kullanıcısına yanıt
    Az dan az çoktan çok gider.
    Sen gene de dikkat et.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emre0210

Nesfit bal badem. Kolay bulabileceğin en güzeli bu.

Çok dehşet bir şey o ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sheogorath

quote:

Orijinalden alıntı: Emre0210

Nesfit bal badem. Kolay bulabileceğin en güzeli bu.

Çok dehşet bir şey o ya

Alıntıları Göster
    yulaf ezmezi süt pekmez tahin tavsiye :)
  • cornflakes
  • quote:

Orijinalden alıntı: Keniks

yulaf ezmezi süt pekmez tahin tavsiye :)

Alıntıları Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Keras

Alıntıları Göster
    Süt + Yulaf + Kuru üzüm + Fındık, ceviz + Meyve çeşitleri (öneri; çilek)

• Exocoetidae kullanıcısına yanıt
    Bu çok zor olur hocam ben hazır gevrek vs düşünüyorum
  • Dengeli beslenmek bi kenara yeterince protein almazsan kas diye bir şey kalmaz afrikalı gibi olursun. Peynirli meynirli bi kahvaltı yap en azından.
  • thestell kullanıcısına yanıt
    Gücüm kuvvetim yerinde fakat son zamanlarda kollarımda hiç güç kalmadı haraketsiz bir insanımda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheRad67 -- 24 Mart 2015; 19:43:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheRad67

Bu çok zor olur hocam ben hazır gevrek vs düşünüyorum

Hazır alıcam diyorsan. Eti Lifalif iyidir.
     Mısır Gevreği Tavsiyesi bekliyorum Mısır Gevreği Tavsiyesi bekliyorum Mısır Gevreği Tavsiyesi bekliyorum

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.