Şimdi Ara

YGS İLK 100

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
827
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçen sene sınava girdim Cerrahpaşayı kazandım ama ilk yüz bursu alanlara baya imrendim doğrusu, 1200 lira az para değil sonuçta, bu sene tekrar girmeyi düşünüyorum daha önce sonradan böyle ilk yüze giren oldu mu? Neler yaptılar denemeye mi yöneldiler merak ediyorum. Okuldaki konulara bile doğru düzgün çalışmıyorum açıkçası ama insan söylemeden edemiyor şöyle bi ilk yüz bursu olsaydı diye. İlk yüz bursunu sonradan kazanan arkadaşlar yada bilgisi olanlar aydınlatabilir mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Allah ucak kazasi vermesin kardes

• Umarım troll dür

• Yok arkadaşlar ciddiyim bu konuda yılbaşı piyangosunda en azından bikaç bin lira çıksa diye biletleri alıyoruz ve ben alt yapı varken ygsde daha çok şansım olduğu düşünüyorum. Bu alt yapıya birşeyler daha ekleyip şansımı denemek istiyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Moral bozmaya çalışmadım anlıyorum bu dönem baya stresli olunuyor kusura bakmayın. Tavsiyesi olan var mı merak ettim. Örneğin ygs 1-2 de ilk yüze girmek daha zor sayısalcı olup hem önceki yıldan sayısal yapıp bu sene de türkçe sosyal kasıp giren var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adigekarma -- 10 Ocak 2016; 1:56:13 >
  • İlk 100 tavsiyesi verebilecek insan foruma mı girer

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fen liselerinden iyi okullardan birçok öğrenci oluyor forumda, bunu daha önce yapıp forumda gezen biri olmayabilir doğru ama bu bahsettiğim arkadaşlardan tanıdığı olan duyan bilgisi olan birileri de bikaç şey söylebilir diye düşündüm ve bilgisi olanlar aydınlatabilir mi diye de ekledim yazıya.

• adigekarma A kullanıcısına yanıt
    ilk 100 e giremezsin usta
    cerrahpaşayı girmişsen kapasiten vardır
    ama
    ilk 100 için ne kadar alt yapın olursa olsun
    2 ay yetmez
    bu arada sen bize tavsiye ver
  • Mr.Surgeon kullanıcısına yanıt
    Yorumun için teşekkürler öncelikle,tavsiye olarak da şu an uzun bi yazı yazamıyorum ama iki sınav içinde (özellik ygs) denemelerin baya önemli olduğunu düşünüyorum ama özellikle sayısaldan eksikleri olanların sayısal konularını tamamlamalarında fayda var sosyalin çok etkilemediğini düşünürsek konuları tek tek çalışmaktansa deneme üzerinde eksik tamamlamak daha mantıklı. En önemlisi de ygsde şans faktörü lysye göre daha baskın o yüzden lysyi boşlamazsanız emeğinizin karşılığını alırsınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mezun kere mezun

İlk 100 tavsiyesi verebilecek insan foruma mı girer

Geçen sene tonla ilk 100 çıktı
    Resico-etin-isviçresiz-onuryum-dgnks-mka
    Bak bunların hepsi bu forumdan çıktı :-)

Edit:tabi hiçbiri buralarda takılmıyor o ayrı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thy34. -- 10 Ocak 2016; 3:19:14 >
  • Böyle bi konu açmaktaki amaç nedir? Madem ctf de okuyorsun sağına baksan soluna baksan burdakilerin hepsinden daha iyi tavsiyeler alırsın zaten?

• arkadaşı linç etmekteki amaç ne anlamadım.ama ygs döneminde olan insanlardan ygs tavsiyesi istemiş bunu garipsemek saçma bence.ki bölümündeki insanlar tabii ki daha iyi tavsiye verir fakat sınava tekrar girmek istediklerini bununla uğraşacaklarını hele komite dönemleriyse sınava girecek bi arkadaşlarına tavsiye vermekle uğraşabileceklerini hiç sanmıyorum.bunlar tahminim çünkü sınava burs için girmek istediğimi söylediğimde benzer tepkiler aldım.bence ygsde zor ama lys ile beraber olabilir.geçen sene 2 haftalık bi çalışmayla 300 400 lerde geldi sıralama ygs iyi olursa tsde ilk 100 olabilir hamda ki hamda olması yetrli zaten burs için.olmazsa da sağlık olsun kafa rahatken ygs çözmeyi tecrübe etmiş oluruz.
  • nirvana_96 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim sonunda olumlu yorum yapan biri oldu, çevremde birçok iyi yapan kişi var haklısınız ama ygsye ilk yüz için hazırlanacağım diyerek hazırlanıp sonradan ciddi bi şekilde hüsrana uğramak da var tanımadığım insanlara sormak daha cazip geldi

• Ygs değil de lysden giren arkadaşım var. Geçen sene hazırlık okudu odtü ee de lys dilde ham ilk 100e girdi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.