arkadaşlar ben bu sene okulu bırakmaya karar verdim ve memleketten hiç gitmedim okula ve dolayısıyla diplomamı almadım okuldan. en son 2009 yılında girmiştim sınava ve internet şifremi hatırlıyorum . başvuruyu internet üzerinden yapıcam ama adres değişikliği oldu bunu nasıl değiştirebilirim ? veyahut diploma olmadan herhangi bi liseden başvurabilir miyim ?
up
İnternetden başvuru yaparken o kısımlar güncellenebiliyor.
quote:
Orijinalden alıntı: STMUS
peki, öğrenim bilgilerimde değişiklik var sonuçta üni okuyor gözüküyorum bunla ilgili bi sıkıntı olur mu ?
quote:
Orijinalden alıntı: s2000
quote:
Orijinalden alıntı: STMUS
peki, öğrenim bilgilerimde değişiklik var sonuçta üni okuyor gözüküyorum bunla ilgili bi sıkıntı olur mu ?
Öğrenim bilgileri ile ilgili değişiklikler de internet üzerinden yapılabiliyor.
sağol cevaplar için umarım sıkıntı çıkmaz başvuru yaparken dilekçe yazmak zorunda kalmak istemiyorum.
arkadaşlar üniversite okurken ygs ye başvuran var mı internetten ? sorun oluyor mu ?
arkadaşlar üniversite okurken ygs ye başvuran var mı internetten ? sorun oluyor mu ?
sorun olmaz.Ayrıca üniv okurken öğrenim bilgilerinde değişiklik falanda olmaz.Anca biryerden mezun olursan öğrenim bilgilerinde değişiklik olur.Başvurabilirsin.
gerçekten çok sağolun bilgi için ama benim içim rahat etmeyecek başvuruyu bitirmeden
bir sorun olmaz rahat ol.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme