Şimdi Ara

YGS- Kitap Tavsiyesi. (Kolaydan Zora)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Buna benzer bir sürü konu var ama tamamen emin olamadım. Oldum sanıyorum, başka bir şey görüyorum. Yeni konu açayım dedim.

Matematik ve geometrisi epey kötü olanlar için konu anlatımlı kitap için ne almalıyım?

Matematiği kötü olanlar için Güvender deniyordu ama başka başlıklarda Güvender Femden daha zor, ilk olarak Fem daha iyi yazıyordu. Güvender alacaktım ama bu yazıdan sonra kafam iyice karıştı. Başlangıç için matematik ve geometri olarak konu anlatımı iyi olan hangi yayınları almalıyım sizce? Onları halledince hangi yayınlara yönelmeliyim?

• Onu diyenler yanlış demiş,
    Önce Güvender, sonra FEM..
  • ygs matematik için konu anlatımlı olarak sadece temel anlatımın olduğu ygs edam'ı al. oradan konunun mantığını inceledikten sonra fem ilk adım'dan konunun testlerini çöz. geometri için de güvender-kolay geometri çözebilirsin. geometri formüllerini indir hepsini. yazıcından çıkar, dosya yap kendine. her konu testini çözerken o formüller açık olsun. konunun ilk testini formüller açık şekilde çözdükten sonra formülleri kapatıp 2. testi çözmeye çalış. :) başarılar
  • Teşekkürler arkadaşlar.

quote:

Orijinalden alıntı: ydkydk

ygs matematik için konu anlatımlı olarak sadece temel anlatımın olduğu ygs edam'ı al.

Baktım ama buralarda edam'ı bulamadım malesef.

Halen önerilerinize açığım.
    Bir de tarih ve coğrafya için ne önenirsiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zamazango -- 20 Şubat 2012; 23:12:33 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    fizik lys kitap önerisi
    10 yıl önce açıldı
    TYT FEN KİTAP ÖNERİSİ
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.