quote:Orijinalden alıntı: mlk. kardeşim girecek benim o olmasa gönderirdim. sağol zaten kendime değil arkadaşıma istiyorum
benim 1 kütüphane dolusu varda eğer kazanırsam dağtıcam kazanamazsam seneyede lazım olucak malesef. inş. kazanırım lysden sonra görüşelim sizinle ?
quote:Orijinalden alıntı: ankarda bir arkadaşımın ihtiyacı var da onun için kargoyla yollayabilecek olan var mı Gercekten ihtiyacı mı var yani durumları iyi değil mi?
Kardeş aynı durum bende de var sen lys den sonra bizlere mesajı yenile inşallah biterde arkadaşa veririz bütün kitapları
quote:Orijinalden alıntı: Dr_Hsn quote:Orijinalden alıntı: ankarda bir arkadaşımın ihtiyacı var da onun için kargoyla yollayabilecek olan var mı Gercekten ihtiyacı mı var yani durumları iyi değil mi? evt maddi durumları pek yok da arkadaşım çok istekli derslere
quote:Orijinalden alıntı: ankarda quote:Orijinalden alıntı: Dr_Hsn quote:Orijinalden alıntı: ankarda bir arkadaşımın ihtiyacı var da onun için kargoyla yollayabilecek olan var mı Gercekten ihtiyacı mı var yani durumları iyi değil mi? evt maddi durumları pek yok da arkadaşım çok istekli derslere Bende hiç dokunulmamış fem dergileri falan var yollayabilirim lysden sonra.
quote:Orijinalden alıntı: Dr_Hsn quote:Orijinalden alıntı: ankarda quote:Orijinalden alıntı: Dr_Hsn quote:Orijinalden alıntı: ankarda bir arkadaşımın ihtiyacı var da onun için kargoyla yollayabilecek olan var mı Gercekten ihtiyacı mı var yani durumları iyi değil mi? evt maddi durumları pek yok da arkadaşım çok istekli derslere Bende hiç dokunulmamış fem dergileri falan var yollayabilirim lysden sonra. tmm o zaman haberleşiriz de seneye fem e gelicek galiba ben yazın çalışsın diye istiyorum