Şimdi Ara

YGS Lens / Gözlük Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
19.017
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler ufak bir sorum olacak. Benim ygs'ye kayıt olurken ve kimlik için yeni fotoğraf çekilirken gözümde lenslerim vardı. Sınava onlarla değil gözlükle girmek istiyorum. Herhangi bir sıkıntı yaşanır mı ? Benim durumumda olan başka biri var mı ?

• No

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Okulda foto çekerken gözlüğünü çikar dedi hoca. Yani fotoğrafim gözlüksüz. Gözlükle gireceğim. Sorun olmaz dedi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir kaç arkadaşa bu soruyu sordum ve sıkıntı yaşanır o yüzden ben lensle gireceğim dediler, ben de lens sınav esnasında sıkıntı çıkarır diye bu soruyu sorma ihtiyacı hissettim. Neyse teşekkürler, umarım sorun çıkmaz.
  • Tanımazlarsa gözlüğü çıkarır bir daha bak dersin
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Philosopher

Bir kaç arkadaşa bu soruyu sordum ve sıkıntı yaşanır o yüzden ben lensle gireceğim dediler, ben de lens sınav esnasında sıkıntı çıkarır diye bu soruyu sorma ihtiyacı hissettim. Neyse teşekkürler, umarım sorun çıkmaz.

Geçen yil gozluksuzdu fotoğrafım herhangi bir sorun cikmadi sinava girerken acikcasi kontrolü yapan kisiye kalmis fotoğrafa benzemediginde veya fotografa bakip emin olamiyosa sinav yandi demektir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Artemis7514

quote:

Orijinalden alıntı: The Philosopher

Bir kaç arkadaşa bu soruyu sordum ve sıkıntı yaşanır o yüzden ben lensle gireceğim dediler, ben de lens sınav esnasında sıkıntı çıkarır diye bu soruyu sorma ihtiyacı hissettim. Neyse teşekkürler, umarım sorun çıkmaz.

Geçen yil gozluksuzdu fotoğrafım herhangi bir sorun cikmadi sinava girerken acikcasi kontrolü yapan kisiye kalmis fotoğrafa benzemediginde veya fotografa bakip emin olamiyosa sinav yandi demektir

Sınava girerken gözlüklü girdiniz yani ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sınavda Gözlük
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • baylar ilk kez mi giriyorsunuz bilmiyorum ama inanın sandıgınız kadar kasıntı bi olay yok orada. formalite icabı bi polis sağınızı solunuzu elliyor geçiyosunuz . yok lensmiş yok gözlükmüş yok saçmış takılmayın böyle şeylere . sakalı abartmayın tek diyceğim budur
  • aynı şeyi ben de yaşadım şimdi benim ösym deki fotoğrafım gözlüksüz, ama normalde gözlük takıyorum takmasam olmuyor, sonra bizim rehberlikçi göklükle olmaz falan dedi resminde yoksa dedi sonra gittim fotomu çeken müdür yardımcısına sordum o da bir şey olmaz kızım sıkıntı yapmazlar dedi :D sivilce ilacı kullandığım için lens takamazdım zaten sonra gözlükle girdim sınava hiç bir şey demediler, sonra lys ye giricektim işte mat sınavına kızın biri vardı önümde onunda fotosu gözlüklü ama sınavda lens takmış, hoca da dedi işte gözlükleri çıkarmıssın dedi kızda evet hocam lens var dedi,sonra benimde foto gözlüksüz tip gözlüklü olduğu için bana da sende gözlük takmışsın dedi hafif gülümsemeyle kısacası bir sorun olmadı yani ama ben bu yıl lens ile girmeyi düşünüyorum çünkü gözlük yakışmıyoo :D

• sorun olmuyor takmayın kafanıza bu kadar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.