Şimdi Ara

YGS-LYS BASVURU SS'Lİ [SON ODEME BUGUN ]-SSS- [Fotoğraf,vs.] (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
196
Cevap
17
Favori
10.125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Booster_06

Hocam ben açık lisedeyim ilk defa sınava giricem yine aynı bu şekilde her hangi bi okula gidip başvurucam dimi öğrenci belgesi falan almam lazımmı

Evet.Öğrenci belgesi gereken bir durum yok.
    T.C. Kimlik ve 3 ₺ nakit para götürün yeterli.ilk defa başvuracam diyin yeterlidir.
    işlemler sonucunda size başvuru kağıdı verecekler.daha sonra konuda belirttiğim

---SSS-----
    6-) adıma bakın. para yatırın.

Konu'ya + Destek:

Başarılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IMeGaPlayerI -- 10 Ocak 2015; 23:09:35 >
  • Çok sağol hocam bir şey daha kimlikteki fotomu şimdi mi yenilemem gerekiyor sınavdan önce mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phbfmv -- 10 Ocak 2015; 23:28:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Booster_06

Çok sağol hocam bir şey daha kimlikteki fotomu şimdi mi yenilemem gerekiyor sınavdan önce mi

Şaunda gerek yok.Sadece başvurularınızı tam yapınız.

Foto Yenileme:Sınavdan önce yapınız. 2 ay gibi süre kaldı en kısa zamanda yapınız.

Başarılar.
  • Başvuruyu yaptım,
    ödemeyi yaptım ösymde ödendi gözüküyor
    başka yapmam gereken bir şey var mı ?
  • Saolsun yardımcı oldu
  • Kimi yerlerde ilk önce para yatırılmalı sonra başvuru yapılmalı yazıyordu fakat ben şimdi başvuruyu yaptım parayı da bugün yatırırım, sıkıntı olur mu? Bir de eğitim durumunda

ÖĞRENİM DURUMU: 4 - Bir ortaöğretim kurumunu bitirdikten sonra herhangi bir yükseköğretim programına yerleştirilmedim

Bunu seçtim, mezunum. Ais de anasayfa da ödeme bekleniyor yazıyor, sanırım sadece ödemeyi yapmak kaldı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yucuklu Sumurta

Başvuruyu yaptım,
    ödemeyi yaptım ösymde ödendi gözüküyor
    başka yapmam gereken bir şey var mı ?

Gerek yok.

+ Destek

Başarılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Düşünen Biri

Kimi yerlerde ilk önce para yatırılmalı sonra başvuru yapılmalı yazıyordu fakat ben şimdi başvuruyu yaptım parayı da bugün yatırırım, sıkıntı olur mu? Bir de eğitim durumunda

ÖĞRENİM DURUMU: 4 - Bir ortaöğretim kurumunu bitirdikten sonra herhangi bir yükseköğretim programına yerleştirilmedim

Bunu seçtim, mezunum. Ais de anasayfa da ödeme bekleniyor yazıyor, sanırım sadece ödemeyi yapmak kaldı?

Evet sadece ödeme kaldı.

+ Destek:

Başarılar.
  • IMeGaPlayerI kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Genel Uyarı:Başvuru bilgilerinizi kontrol ediniz.

Nedeni ise bazen yanlış bilgiler sonucu sınava giremeyebilirsiniz.(1 yılınız boşuna gitmesin.)
  • istanbul pendikte oturuyorum. istanbul bölge 8'i işaretleyeceğim ama ikinci kısma işaretleyecek uygun bir seçenek yok. hepsi uzak kalıyor baya. ikinci kutuya da ist.8 yazsam olur mu acaba?
  • arkadaşlar şu konuya bi cevap verebilirmisinizhttp://forum.donanimhaber.com/m_101481407/f_//tm.htm#101481407

gerçekten çok önemli ve aciliyeti olan bi konu
  • arkadaşlar sınav yerimi başka bi il seçemiyomuyuz? antepte yasıorum maraş seçmem gerekiyor
  • Açık lise mezunuyum ygs başvurumu okulda yaptırdım ama sınav yeri olarak 2. tercihimi İstanbul da yaşamama rağmen Ankara yaptılar.. Kendileri de pek emin değildi bunu yaparken ama bi yeri arayıp bilgi aldıktan sonra mecburi Ankara oldu.. Sınav yerim Ankara çıkarsa gitmem mümkün değil böyle bir durum yaşıyan var mı_? Sınav yeri'nin Ankara çıkması %1 ihtima dediler ama tereddütteyim. Bilginiz var mı?
  • Merhabalar ben başvurumu yaptım paramıda bugün 10 civarında ödedim ama hala sistemde ödenmedi yazıyor lütfen yardımcı olun :(
  • ben 2 saat önce akbank atm'den ücreti yatırdım fakat sitede hala ödenmedi olarak gözüküyor geçmi onaylanıyor ödeme yoksa bir yanlışlık mı yaptım
  • Ben başvuru yapıp sonra para yatırdım ama hala ödenmedi diyor aynı şey başına gelen var mı ??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: w0nderkid

Ben başvuru yapıp sonra para yatırdım ama hala ödenmedi diyor aynı şey başına gelen var mı ??

Aynı dert benim başımdada var nereden yatırdın parayı?
  • Dostum internetten ödeme yapınca dekont falan yok o durumda ne olacak?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Katates Pızartması

Dostum internetten ödeme yapınca dekont falan yok o durumda ne olacak?

Sendede mi ödenmedi yazıyor?
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.