Şimdi Ara

YGS-LYS BASVURU SS'Lİ [SON ODEME BUGUN ]-SSS- [Fotoğraf,vs.] (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
196
Cevap
17
Favori
10.126
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben bugun okulumdan basvuru kayit bilgileri adi altinda kagit aldim simdi parayi yatircam fakat sorum su sinava giris belgesini nasil alacagim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: playmaker70

quote:

Orijinalden alıntı: w0nderkid

Ben başvuru yapıp sonra para yatırdım ama hala ödenmedi diyor aynı şey başına gelen var mı ??

Aynı dert benim başımdada var nereden yatırdın parayı?

Akbank atm
    Durum genel galiba düzelir herkeste sıkıntı varsa bekleyelim
    Edit : ödendi tamamdır düzelmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi w0nderkid -- 12 Ocak 2015; 16:27:04 >

• quote:

Orijinalden alıntı: playmaker70

quote:

Orijinalden alıntı: Katates Pızartması

Dostum internetten ödeme yapınca dekont falan yok o durumda ne olacak?

Sendede mi ödenmedi yazıyor?

Ödendi yazıyor sıkıntı yok öder ödemez yazdı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erselow

Ben bugun okulumdan basvuru kayit bilgileri adi altinda kagit aldim simdi parayi yatircam fakat sorum su sinava giris belgesini nasil alacagim?

Giriş belgesini sınava 1-2 hafta içerisinde https://ais.osym.gov.tr/
    sitesinden çıktısını alırsınız.

+ destek:

Başarılar
  • bugun kayit oldum. sifre kisminda var olan sifrenizi kullaniniz yaziyor. 8. sinifta osymden askeri lise sinavina kayit olmustum. taa o zamanki sifremi hatirlamami istiyorlar ama hatirlamiyorum.
    yeni sifre almak nasil oluyor?
    birde atmden para yatirirken tc kinligimizi mi giriyoruz?

• Emin olmak için soruyorum. Ben bu sene içinde kpss girmiştim. 12. sınıfım tekrar okula gidip kayıt yaptırmama gerek yok direk ösym üzerinden yapabilirim başvuruyu..

Edit: Evet yaptım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Betax -- 12 Ocak 2015; 18:57:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: IMeGaPlayerI

quote:

Orijinalden alıntı: rumancek

Arkadaşlar benim sınav yeri ile ilgili bir sorunum var.Şimdi ben İzmir'e bağlı bir ilçede bulunan bir liseden mezunum.Fakat yaşadığım yer Manisa'ya daha yakın.İlk sınav yeri tercihine Manisa yı yazdığımda sadece okulunuzun bulunduğa il sınırları içinde bir yer seçebilirsiniz tarzında bir şeyler diyor.Ne yapmam gerekiyor?

Herhangi bir başvuru merkezine gidip adres bilgilerinizi değiştirmeniz gerekiyor.

Başarılar.

Alıntıları Göster
    adres değişikliği için illa basvuru merkezine mi gitmemiz gerekiyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxxlrge -- 12 Ocak 2015; 19:15:18 >

• adres değişikliği için illa basvuru merkezine mi gitmemiz gerekiyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxxlrge -- 12 Ocak 2015; 19:13:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxxlrge

adres değişikliği için illa basvuru merkezine mi gitmemiz gerekiyor?

Evet.Gitmek zorunludur.Adres değişikliği ancak başvuru merkezinde yapabiliirsiniz.

Konu'ya + Destek:

Başarılar
  • bu sene tercihlerde bir okul kazandım ama kayıt olmaya gitmedim. Ben hangi seçeneği seçecegim ?
  • Hocam ben başvuruyu yaptım parayı da yatırdım ödendi gözüküyor tüm bilgilerimi kontrol ettim hepsi doğru başka birşey yapmam lazım mı?

• Kuveyttürk şubden parayı gönderir göndermez hemen ödendi yazdı
  • kimliği yazıyorum şifremi unuttuma.Sistemde böyle bir kimlik kayıtlı değil diyor .Bu konuda blgisi olan var mı ?
  • Arkadaşlar daha önce okulda kpss kaydı yaptırmıştım, fakat hiç ygs girmedim.Şimdi benim 2018'e kadar geçerli ösym hesabım var.Yinede başvuru merkezine gitmem gerekiyor mu?

Tamam gerek yokmuş gitmeye.Başvuru yapıp ziraata yatırdım 50 TL onaylandı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oreXin -- 13 Ocak 2015; 11:17:47 >
  • Arkadaşlar bugün ygs parasını yatırdım.50 tl akbankdan fakat oturum sayısını 2 yaptım bi sıkıntı olur mu ? 1 ve 2 oturum vardı.bende 2 yaptım.
  • ÖSYM’nin yaptığı herhangi bir
    sınava son 2 yıl içinde başvuru
    merkezi aracılığıyla başvuru
    yaptınız mı?

Ben 2011 de yerleşmiştim üniye şimdi tekrar gireceğim başvuru merkezine gitmem gerekiyor mu 2 yıldır bir başvuru yapmadım ondan soruyorum yardımcı olabilecek var mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asil Türk Kanı -- 13 Ocak 2015; 18:06:57 >
  • internetten öderken dekont olmuyor sanırım? nasıl yapacağız? dekont almak için atmden falan değil direkt bankadan sıra alarak olmuyor mu?

atmden yatırırken tc kimlik mi giriyoruz? 50 tl yatıranın kim olduğu nasıl belli oluyor?
  • quote:

internetten öderken dekont olmuyor sanırım? nasıl yapacağız? dekont almak için atmden falan değil direkt bankadan sıra alarak olmuyor mu?

atmden yatırırken tc kimlik mi giriyoruz? 50 tl yatıranın kim olduğu nasıl belli oluyor?

TC kimlik no ile yatırıyorsun, yatırma ekranında adın soyadın gözüküyor zaten. Yatırdıktan sonra da aday işlemleri sayfasına girip ödendi yazıyor mu diye kontrol edersin tamamdır.

Tenno, ben de 2011 de yerleştim, şimdi tekrar girmek istiyorum. Arada KPSS başvuruları falan yaptım, o yüzden okula tekrar gitmedim. İnternet üzerinden yaptım, bir sorun da olmadı. Resim yüzünden 2 yıl denmiş olabilir. Bir de ben 12. sınıfta başvuru yaptım, ertesi yıl da başvuru yaptım. Yine tam olarak bir cevap veremeyeceğim ama ben başvuru sırasında bir sorun yaşamadım.

• Açık lisede okuyorum liseye gittim başvuru yapmak için internet sitesinde herhangi bir ögretim kurumuna gidildiğinde başvuru formu verileceği ve bunun halk eğitim merkezinden onaylatılıp tekrar başvuru merkezine götürülmesi gerektiği yazıyor ama biz bilgileri beraber doldurduk ve oradaki görevli geriye sadece parayı yatırmanın kaldığınıı söyledi herhangi bir sorun olmaz değil mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatih.kewell -- 13 Ocak 2015; 19:02:00 >
  • Yapılması gereken herşeyi yaptım.osym nin sitesine girdiğimde "Başvuru yapıldı" yazıyor. Başvuru onaylandı tamamlandı gibi birşey yazmalı diye düşündüğümden içime kurt düştü.Beni aydınlatırsanız sevinirim...

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.