Şimdi Ara

YGS-LYS BASVURU SS'Lİ [SON ODEME BUGUN ]-SSS- [Fotoğraf,vs.] (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
196
Cevap
17
Favori
10.126
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam geçen sene ki başvuru bilgilerim duruyo halâ fotoğrafta gecen seneki fotoğraf ve gecen seneki fotoğrafla alakam yok şuanda, simdi bu fotoğrafın guncellenmesi içi okula 10 TL bayilacagim dogru mudur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ÖSYM'yi ara sor yanlış okumadıysam geçerli olan fotoğrafı değiştirmek için dilekçe felen vermen lazım yakınındaki Koordinatörlüğe. Genede ara sor geçerli fotoğrafım var değiştirmek istiyorum nerede ve neler gerekli felen diye. Geçersiz olan fotoğraflar mesela benim 4 senesi geçmiştihttp://dokuman.osym.gov.tr/pdfdokuman/2015/YGS/BasvuruMerkezleri-OSYS08012015.pdf bu sayfada yazan yakınımdaki liseye gittim 3 liraya kayıt yaptırdım. (Herangi bir lise geçersiz olan resimleri değiştirmiyor sadece linktekiler)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turcalo -- 14 Ocak 2015; 15:17:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: turcalo

ÖSYM'yi ara sor yanlış okumadıysam geçerli olan fotoğrafı değiştirmek için dilekçe felen vermen lazım yakınındaki Koordinatörlüğe. Genede ara sor geçerli fotoğrafım var değiştirmek istiyorum nerede ve neler gerekli felen diye. Geçersiz olan fotoğraflar mesela benim 4 senesi geçmiştihttp://dokuman.osym.gov.tr/pdfdokuman/2015/YGS/BasvuruMerkezleri-OSYS08012015.pdf bu sayfada yazan yakınımdaki liseye gittim 3 liraya kayıt yaptırdım. (Herangi bir lise geçersiz olan resimleri değiştirmiyor sadece linktekiler)

Hocam fotoğrafı gecen sene cektirmistim saçların uzundu yine o günden bugüne hic kestirmedim iyice uzadi yani resimde yuzumun önünde saçlar şuan topluyorum. Yani eski fotografla gitsem kimlikteki fotoğrafı yeni cektirsem olmaz mi acaba. Fotoğrafın 2018 e kadar geçerliliği var yaziyo ÖSYM bin sitesinde

• quote:

Orijinalden alıntı: IMeGaPlayerI

quote:

Orijinalden alıntı: MixRadio

Arkadaşalar 50 tl yi yatıran sınavsız geçiştende yararlanıyormu ? Olurya barajı falan geçemezsek.

Hayır yararlanamaz 2 seçenekten birini seçmek zorunludur.

Başarılar.

ÖSYM 2015 KILAVUZ'U Dikkatle Okuyun.Bilgi Sahibi Olmadan İnsanların Geleceği Hususunda Yanlış Yönlendirmelerde Bulunmayın .

" 23. YGS’YE GİRME İSTEĞİ "
    Şekil 3’ü inceleyerek aşağıdaki seçeneklerden hangisini işaretlemeniz gerektiğini belirleyiniz.

YGS’ye girmek istiyorum.

(“Sınavsız geçiş” hakkı olmayan adaylar ile “sınavsız geçiş” hakkı olup ayrıca, YGS’ye girmek isteyen
    adaylar da bu seçeneği işaretleyeceklerdir.)

Sınavsız geçiş hakkım var, YGS’ye girmek
    istemiyorum
    , sadece sınavsız geçişe başvurmak istiyorum.
    (“Sınavsız geçiş” hakkı olmayan adaylar bu seçeneği
    işaretlememelidir.
    )
    2. seçeneği işaretleyerek başvuru işlemini tamamlayan adayların, YGS’ye girmek istedikleri takdirde baş
    -
    vuru süresi içinde
    https://ais.osym.gov.tr
    adresinden “YGS’ye girmek istiyorum” seçeneğini ve OTURUM
    BİLGİLERİ alanını işaretlemeleri ve
    35,00 TL
    fark yatırarak başvurularını tamamlamaları gerekmektedir.
    Başvuru süresi tamamlandıktan sonra bu bilgilerde değişiklik yapılamaz. "

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cimeria -- 14 Ocak 2015; 18:34:19 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Jane Casey

Arkadaşalar 50 tl yi yatıran sınavsız geçiştende yararlanıyormu ? Olurya barajı falan geçemezsek.

50 TL Ücretini Yatırdığın Takdirde Aşşağıda Belirtilen Bütün Haklardan Yararlanırsın Dostum.ÖSYM 2015 Kılavuzunu İncelemeni Öneririm.Başarılar :)

" 23. YGS’YE GİRME İSTEĞİ "
    Şekil 3’ü inceleyerek aşağıdaki seçeneklerden hangisini işaretlemeniz gerektiğini belirleyiniz.

YGS’ye girmek istiyorum.

(“Sınavsız geçiş” hakkı olmayan adaylar ile “sınavsız geçiş” hakkı olup ayrıca, YGS’ye girmek isteyen
    adaylar da bu seçeneği işaretleyeceklerdir.)

Sınavsız geçiş hakkım var, YGS’ye girmek
    istemiyorum
    , sadece sınavsız geçişe başvurmak istiyorum.
    (“Sınavsız geçiş” hakkı olmayan adaylar bu seçeneği
    işaretlememelidir.
    )
    2. seçeneği işaretleyerek başvuru işlemini tamamlayan adayların, YGS’ye girmek istedikleri takdirde baş
    -
    vuru süresi içinde
    https://ais.osym.gov.tr
    adresinden “YGS’ye girmek istiyorum” seçeneğini ve OTURUM
    BİLGİLERİ alanını işaretlemeleri ve
    35,00 TL
    fark yatırarak başvurularını tamamlamaları gerekmektedir.
    Başvuru süresi tamamlandıktan sonra bu bilgilerde değişiklik yapılamaz. "

• beyler geçen sene, 2 senelik bir myo bölümü kazandım fakat kayıt yaptırmadım, bu sene sanırım "Bir yükseköğretim programına (sınavsız geçiş dâhil) ÖSYM'ce yerleştirildim fakat kayıt olmadım" seçeneğini seçmek zorundayım doğrumudur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Drizzy.

beyler geçen sene, 2 senelik bir myo bölümü kazandım fakat kayıt yaptırmadım, bu sene sanırım "Bir yükseköğretim programına (sınavsız geçiş dâhil) ÖSYM'ce yerleştirildim fakat kayıt olmadım" seçeneğini seçmek zorundayım doğrumudur.

Doğrudur.

Başarılar.

Konu'ya + Destek:
  • quote:

Orijinalden alıntı: 07kubi07

Yapılması gereken herşeyi yaptım.osym nin sitesine girdiğimde "Başvuru yapıldı" yazıyor. Başvuru onaylandı tamamlandı gibi birşey yazmalı diye düşündüğümden içime kurt düştü.Beni aydınlatırsanız sevinirim...

İçiniz Rahat olsun.

14-) Adımda belirttiğim, gibi başvurunuz yapıldı.Sadece bilgilerinizi kontrol ediniz.Yanlış bilgi varsa düzeltiniz.

YGS-LYS BASVURU SS'Lİ [SON ODEME BUGUN ]-SSS- [Fotoğraf,vs.]

Konu'ya + destek:

Başarılar

• hocam ben başvurumu yaptım gönderdiğiniz son fotoğraftaki gibi başvuru yapıldı yazıyor ama alttaki gibi başvurunuz tamamlandı falan yazmıyor
  • benimde başvuru yapıldı diyor para falan zaten tamamda, başvuru bilgilerini güncelle kısmında son adımda ÖNEMLİ diye uyarı veriyor. başvuru güncelleme işleminiz henüz tamamlanmamıştır diye. içime kurt düştü tamam demişlerdi okuldan var mı bılgısı olan. birde int yatırdım dekont yok ne olacak?
    edit: arkadaşlar tamam zaten güncellemediğim için değişecek birşey yokmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi True Romance -- 16 Ocak 2015; 1:55:31 >
  • Merhabalar. Ben 2011 lise mezunuyum, açıköğretim üniversite için gireceğim. Bankaya para yatırırken hangi seçenekten ödemem gerek oturum 1 mi 2 mi ?
    Amacım sadece üniversite diplomam olması,düşük puan alsam bile açık olarak nereleri okuyabilirim ?
    Çok teşekkürler.

• Başvuru yapıp parayı yatırdıktan sonra siteden çıktı almak zorunda mıyız ? bir sitede almalısınız falan yazıyordu

• Benim fotoğrafın altında geçerlilik süresi 04.03.2018'e kadar diye gösteriyor. Değiştirmeye gerek var mıdır ?

• Arkadaşlar merhaba,

2011' de yerleştiğim üniversiteyi bu yıl dondurdum, kayıt silmedim. Kazanırsam kaydımı sildireceğim.
    Yani hala okul sisteminde gözüküyor olabilirim. Hangisini işaretlemem gerekiyor dostlar ?

-Bir yükseköğretim programına kayıtlıyım

-Yükseköğretimden kaydım silindi
  • quote:

Orijinalden alıntı: 19Göztepe25

Başvuru yapıp parayı yatırdıktan sonra siteden çıktı almak zorunda mıyız ? bir sitede almalısınız falan yazıyordu

Almak zorunlu değilsiniz.

Konu'ya + destek:

Başarılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Visneli Misbon

Benim fotoğrafın altında geçerlilik süresi 04.03.2018'e kadar diye gösteriyor. Değiştirmeye gerek var mıdır ?

Gerek yok.

Konu'ya + destek:

Başarılar.
  • Arkadaslar hafta sonu yarin felan liselerden kayit yapilabilcekmi yoksa pazartesiyimi beklemek gerekiyor .

• quote:

Orijinalden alıntı: red01

Arkadaslar hafta sonu yarin felan liselerden kayit yapilabilcekmi yoksa pazartesiyimi beklemek gerekiyor .

17-18 Ocak 2015 tarihlerinde (bu hafta sonu) saat 09.00-17.00 arasında başvuruların alınabilmesi
    amacıyla
    açık
    tutulacaktır.

Yani açık olacaktır.Unutmadan gidip başvurunuzu yapınız.

Konu'ya + destek:

Başarılar.
  • Sınavsız geçiş nedir tam anlamadm?

Üniversitede okuyup eski puanıyla yeni yere yerleşmek isteyenler mi işaretliyor bunu?

..
  • Güncelleme.
    İlgili Duyuru:

ÖSYM Sınav Koordinatörlükleri, 17-18 Ocak 2015 tarihlerinde (bu hafta sonu) saat 09.00-17.00 arasında başvuruların alınabilmesi amacıyla açık tutulacaktır.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.