Şimdi Ara

YGS-LYS Hangi Yayın ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
2
Favori
8.220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu sene LYS'ye girdim de pek umutlu değilim ikinci seneye kaldım %99..Yeni dönemde hangi yayınları önerirsiniz ? Hem kaliteli hem uygun..?

• Matematik

Fem Simetri 4'lü MAT-2 Setini Öneririm.

Fizik

Final Yayınları Fizik 1-2 (Mustafa Başer)

Kimya

Güvender Veya Fem Simetrik

Biyoloji

Esen İyi Diyorlar Ama İnceleme fırsatım olmadı

Geometri

Birey Geometri B

Umarım Yardımcı olmuşumdur.İyi Forumlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Céltics -- 6 Temmuz 2010; 14:54:36 >
  • biyoloji zafer, birey ama en iyisi pi analitik 2008 basımı öss kitabı :)
    fizik final mustafa başer
    kimya bilmiyorum
    matematik geometri fem biraz da tümay
  • okyanus var aklımda ? o nasıl olur kullanan varmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alright -- 7 Temmuz 2010; 18:43:17 >
  • ygs için finali rahatlıkla önerebilirim..
  • Ben bu yıl çok farklı yayınlarlaçalıştım şunu söyleyebilirim sınava en yakın tarzda sorular güvender de vardı(kolaylık açısından çok benzerdi)
    Mef Matematik,Kimya Fen Bilimleri Biyoloji çok iyiydi bu yayınlarla konuları derinlemesine öğrenebilirsin.
  • güvenderden şaşma.

Konu anlatımlı fizik 1 ve fizik 2 i özellikle öneriyorum.Benim gibi fizikten hayatı boyunca çakmayan bir insana 3y1b yaptırdı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Güvender ygs-lys'ye göre daha kolay diyorlar doğru mu acaba bizim fizikci demişti galiba bize esen ve fen bilimleri lys çözdürüyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emmesen -- 8 Temmuz 2010; 14:21:19 >
  • matematik için karekökü tek geçerim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alright

okyanus var aklımda ? o nasıl olur kullanan varmı?
    bence okyanus guze lkaynak bol soru var eger zayifim dersen bayagi yukseltir derslerini ayrıca fizik icin kesinlikle guvender eski ÖSS konu anlatımlısı var cok orjinal sorular var
  • Güvenderin kimyası iyimidir.? Bide final fizik mustafa başer bahsedildiği kadar iyi bir kitap mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: zararlının kardeşi

Güvenderin kimyası iyimidir.? Bide final fizik mustafa başer bahsedildiği kadar iyi bir kitap mı?

Güvenden organik kimya kullandım, piyasadakien iyi kitaptı. Fizik soru bankası olarak Palme Cemil Ayan al
  • birey geometri B yi asla önermem. Tamamen yazarının egolarını tatmin etmek amacı ile yazılmış bir kitap. Ki bu seneki geometri sorularının yanından dahi geçmez oradaki sorular. Mef geometri önerebileceğim yayın, geometri adına.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CrazyShard

birey geometri B yi asla önermem. Tamamen yazarının egolarını tatmin etmek amacı ile yazılmış bir kitap. Ki bu seneki geometri sorularının yanından dahi geçmez oradaki sorular. Mef geometri önerebileceğim yayın, geometri adına.

Niye egolarını tatmin etmek için yazmış olsun ki adam kendini geliştirmek isteyenlere yazmış kitabı. Geometri seviyen iyiyse zevk alarak çözersin. Ama bir konuda katılıyorum sana ÖSS'de o kadar absürt sorular çıkmıyor. İstemeyen de A'sını alabilir. Ben kullanmadım B geometri arkadaşlarımdan biliyorum ama matematiğin B'si güzeldir tavsiye ederim. Kolaydan zora doğru güzel dağılım yapılmış çözdükçe açılıyosun. Bir adım ötesi testlerinde de daha ayrıntı sorular var. Doğal olarak bu testlerde YGS-LYS sınavlarında çıkan tarzda sorular yok onları öğrenip öğrenmemek de size kalmış. Ama geri kalan sorular güzeldir.

Biyoloji olarak Bireyin kitabını kullanıyorum. Anlatım tarzını beğeniyorum özellikleri maddeler halinde düzgün vermişler bu da çalışırken yormuyor sizi. Buna ek olarak Güvender'in lys biyolojisi de var. Onda da görselliğe önem verilmiş birçok şey resimli olarak anlatılıyor. Tavsiye ederim.

Fizik olarak Mustafa Başer'in kitabı var bende YGS-LYS tarzında. Güzel bir kitap o da konu anlatımı gayet iyi. Buna ek olarak Bireyin fiziğini aldım 1hafta içinde başlamayı düşünüyorum onla ilgili yorumlarımı da yazarım baktıktan sonra.

Kimyada sınıfça Çözüm yayınlarının kitabını almıştık. Konu anlatımı, testler, yazılı soruları, birlikte çözelim gibi bölümler var kitapta. Her noktaya değinmişler kısaca anlatımda. Tavsiye ederim. Ek olarak yine Bireyin kimyası var. Ona da önümüzdeki günlerde başlamayı düşünüyorum, çözdükçe yorum yazarım yine.

Kolay gelsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Alright

okyanus var aklımda ? o nasıl olur kullanan varmı?

2 senedir bizim dershane kullanıyor. Çok hatalı soruları var ve sorular bi yerden sonra tekrar etmeye başlıyor. Onun yerine daha düzgün yayınlar alabilirsin.
  • fem diyorum başka bir şey söylemiyorum.
    tartışmasız en yii yayındır.
    öss sorularının benzerleri bu kitapta mevcuttur.
  • Deneme çöz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mhk2017

Deneme çöz

Baba sen naptın 6 yıllık konuyu hortlatmışsın

• Lys mate: bilfen önce karakök sonra yada ikisi bir arada çözülebilir konu çalıştıkça
    Lys ygs geometri: esen yayınları karakök
    Lys ygs fizik: palme ab fem beyaz kapak simetri olabilir
    Kimya:fem beyaz ygs lys tek kitap,lys için palme ygs için esen ve eksen olabilir
    Biyoloji: palme ab çöz birey c çözme, bilfen çok zor ama güzel. Fem beyaz güvender zambak bunlar ilğinç soru görmek için, konu çalıştıktan sonra çözmek için final yayınları

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.