Şimdi Ara

YGS-LYS Komple set tavsiyeleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
3
Favori
1.344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar komple set alıp bitirmeyi düşünüyorum bütün konuları en baştan. Fakat bazı kaynaklar ösym uzağından yakından alakası olmayan soruları bolca soruyor. Vaktimi de heba etmek istemiyorum. Düzgün güncel soruları olan ve biraz üst seviye kitaplar arıyorum. Özellikle Mat 2 soruları çok önemli.

Fem - Güvender grubu istemiyorum onlar bitti fakat zirve yayınlarını bilmiyorum sadece.

Mezunum vakit bol. Geçen sene talihsizlikler dizisi yüzünden istediğim başarıyı elde edemedim bu sene işi sağlama alacağım kesinlikle.

Set olarak değil de kesinlikle bu kitabı çözmelisin dediğiniz kitaplar da olabilir.

Sayısalcıyım bu arada yazmayı unutmuşum.

Teşekkürler.

• takip
  • Karekök LYS Mat
  • güncel

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Simetri ygs matematik

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • FEM-Simetri derdim kesinlikle ama FEM istemiyorum demişsin.Mat2 için fdd veya karekök önerebilirim.
  • Güncel
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nonanxious

Güncel

Arkadasım palme biyolojiyi çözeceksin, guvenderin lys kimyası güzel tam ygsden once tekrar amaçlı çözülecek bir kimya kitabı, mat2 beni geliştirsin zorlasın diyorsan bilfen al mat1 i'de aynı sekilde ikiside epey kalın bol soru çeşidi bol test sağlam sorular var.Fizikte bu isin erbabiyim diyorsan birey fizik b var yok ben geliştirecek orta düzey isterim diyorsan palme fdd yardır.Mezun birisi olarak yazıyorum.(kitaplarla epeydir haşır neşir birisiyim hepsini bilir olduk artık.)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.