Şimdi Ara

YGS LYS REHBERLİK VİDEOLARI - SESLİ - SORU CEVAP -

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
652
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Üniversite hazırlık döneminde olan arkadaşların bu süreçte ihtiyaç duydukları rehberlik çalışmasını, herhangi bir rehberlik eğitimim olmadan, sadece iki yıllık hazırlık sürecimdeki tecrubelerime dayanarak yapmaya çalışacağım.

Konumuzda, özellikle TM bölümü arkadaşların sorunlarına detaylı yanıtlar verebileceğimi düşünüyorum. Bunun haricinde ders çalışma programı, derslerden sıkılma gibi durumlarda veya bunalma anlarında ne yapılması gerekir, yaşanmış tecrübelerimi sizlerle paylaşıcam.

Konumuzun işleyişi şu şekilde olacak. Siz merak ettiğiniz bir soruyu konuya yazıcaksınız bende sohbet havasında size yanıtı videoya çekip göndericem.

İnşallah istediğiniz bölümleri kazanmanızda ufakta olsa bir katkımız olur. Unutmayın! Motivasyon önemlidir.

• Sayısal öğrencisi TM'den derece yapabilir mi ?
  • takip
  • Arkadaşlar ozelden soru sormayin konuya yazin . her 5 soruda bir video yanitlari gondericem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar ;

CÜ met.malz.müh 3.sınıf ta bıraktım.2015 ygs lys e gireceğim.Bu sefer TM den gireceğim.Hedefim Akdeniz Hukuk.

Matematik ten özel ders alıcam.Dershaneye gitmeyeceğim.Geri kalan sözel dersleri kendim halletmeyi düşünüyorum.

24 saat boşum zaman sınırım yok.Sizce nasıl bir yol ya da program izlemeliyim ? Tavsiyeleriniz nelerdir ?

Şimdiden Teşekkür ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.